tabakierka2 06.07.09, 07:39 laski, więcej nie piję! never never po weekendzie ledwo żyję Działo się, oj działo! P.S lubicie weselne zabawy? bo ja stwierdzam, że MASAKRA! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matysiaczek.0 Re: po weekendzie - KACyk 06.07.09, 07:40 my bylim na ognisku, wolę to niż wesela, bo w dżinach byłam i mogłam siedzieć po turecku na pieńku..hehe Odpowiedz Link
agik82 Re: po weekendzie - KACyk 06.07.09, 07:46 kaca nie zazdroszcze, bo mam jeszcze w pamieci mój własny osobisty z przed tygodnia a zabaw weselnych typu "chusteczka" i inne takie szczerze nie znosze Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: po weekendzie - KACyk 06.07.09, 07:47 agik82 napisała: > kaca nie zazdroszcze, bo mam jeszcze w pamieci mój własny osobisty z przed tygo > dnia > Powiedziałam już mężowi, że NIGDY WIĘCEJ NIE WYPIJĘ ALKU - nigdy! Czuję się jak z krzyza zdjęta mimo, że kacyk jeszcze sobotni > a zabaw weselnych typu "chusteczka" i inne takie szczerze nie znosze ja też! Ale znam już przynajmniej przyśpiewkę 'gorzka wódka' Odpowiedz Link
agik82 Re: po weekendzie - KACyk 06.07.09, 07:49 tabakierka2 napisała: > agik82 napisała: > > > kaca nie zazdroszcze, bo mam jeszcze w pamieci mój własny osobisty > z przed tygo > > dnia > > > > Powiedziałam już mężowi, że NIGDY WIĘCEJ NIE WYPIJĘ ALKU - nigdy! > Czuję się jak z krzyza zdjęta mimo, że kacyk jeszcze sobotni taaaa, to samo rakłam swemu małżowi > > > a zabaw weselnych typu "chusteczka" i inne takie szczerze nie > znosze > > ja też! > Ale znam już przynajmniej przyśpiewkę 'gorzka wódka' a co to za song weselny? Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: po weekendzie - KACyk 06.07.09, 07:59 agik82 napisała: > > > a co to za song weselny? nie znałam wcześniej, ale na forumie ślubnym zaliczona ta przyśpiewka do tandetnych a tu usłyszałam na własne uszy. najlepsze, że DJ zapodał tę piosenkę, czekając aż goście będą dalej śpiewać a tu pojedyncze osoby bo to wesele na wiosce było generalnie przyśpiewka miała młodych do pocałunku skłonić Odpowiedz Link
agik82 tabaka 06.07.09, 08:53 aaa to u mnie na wiosce większość ludzi się lubuje w takich klimatach, znają napewno ja pośpiewać to jeszcze mogę, ale całować się i obściskiwać w takich zabawach ze stadem pijanych wujków? bleee! Odpowiedz Link
hellious Re: po weekendzie - KACyk 06.07.09, 08:11 hehe, ja po pierwszym wyjsciu i spotkaniu z Desperados tez mowilam ze never ever A tydzien pozniej pilam plonace bieszczady Weselnych zabaw nie cierpie!! dlatego na moim takowych nie bylo Odpowiedz Link
liwilla1 Re: po weekendzie - KACyk 06.07.09, 08:23 nie znoszę wesel, przynajmniej te na których byłam (no moze z wyjątkiem jednego) zawsze obfitowały w jakieś horrory typu oczepiny czy debilne konkursy typu striptiz nawalonych podstarzałych wujaszków, albo grzebanie palcem w pępkach. bleh. poza tym generalnie muza na weselach jest z tyłka, sorry, ale ja przy kapeli zawodzącej "białego misia" czy "kawiarenki" to ja co najwyżej mogę pawia puscic a nie się dobrze bawic nawet po gruntownym znieczuleniu wódą Odpowiedz Link
ez-aw Re: po weekendzie - KACyk 06.07.09, 08:32 Kaca nie zazdroszczę. Mi wesela nie przeszkadzają, bo nie upijam się na nich Jeśli chodzi o "gorzką wódkę", to zależy od rejonu. Nie trafiło mi się wesele, na którym by tego nie było Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: po weekendzie - KACyk 06.07.09, 08:46 bernimy napisała: > Wesel nie cierpię Ja nie mam nic przeciwko nim, ale generalnie zabawy (nie tylko oczepinowe, ale również w trakcie wesela tzw. integracyjne) mnie jakoś nie bawią. Może są fajne dla przedszkolaków, ale jakoś czuję, że upokorzona zostaje moja inteligencja przez nie Odpowiedz Link
karra-mia Re: po weekendzie - KACyk 06.07.09, 09:18 hej Rysa kac minie i znów się napijesz mój łikend był fajny do wczoraj a wczoraj jakby to powiedzieć, moja teściowa mnie wyprowadziła z równowagi, wykorzystała młodego do wojny ze mną... ehhh muszę skończyć, bo se staję monotematyczna Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: po weekendzie - KACyk 06.07.09, 09:20 karra-mia napisała: > hej Rysa > kac minie i znów się napijesz > nie mów mi tak - obiecałam sobie, że nigdy więcej niedobrze mi i żołądek mnie boli > a wczoraj jakby to powiedzieć, moja teściowa mnie wyprowadziła z > równowagi, wykorzystała młodego do wojny ze mną... ehhh muszę > skończyć, bo se staję monotematyczna to może wyrzuć to z siebie to ławtiej Ci bedzie? Odpowiedz Link
karra-mia Re: po weekendzie - KACyk 06.07.09, 09:32 Dzieki Tabaka, chyba muszę Ta pizda wmawia mojemu synowi, że mama go bije i wczoraj sobie siedzimy u babci małża, przyjechała ciocia z zagramanicy, więc i moi teściowie wpdali. Gadka szmatka, teść z fochem non stop cos mi dopierdala i nagle teściowa wyskakuje z tekstem: Maksiu a kto cię bije? na to mój młody cos tam powiedział, a ona: a kto jeszcze? czekała na słowo Mama, ale mój syn-moja krew odpowiedział Gabi (znaczy się ona, moja teściowa). Ale dało mi to do myslenia, co ona wkręca mojemu młodemu, jak jest z nim sama?? I chyba już z nim nie będzie sama. Coraz bardziej zaczyna mnie przerażać jej podejście, ona przeżywa trzecie macierzyństwo przy moim mlodym i czuję, że chce mnie z dyskwalifikowac, że walczy ze mną o miłość młodego Chore nie? Matko Boska on ma 2,5 roku i ona takie gierki stosuje Odpowiedz Link
agik82 karra-mia 06.07.09, 09:35 weź uświadom babsko co i jak bo dla mnie to ona durna i tyle! kuźwa jak można tak dziecia uczyć! Odpowiedz Link
bernimy karra-mia 06.07.09, 09:40 No ja bym też tego nie odpuściła!!! Normalnie na forum rodzinnym bym wywaliła, że jeszcze raz coś takiego zauważysz a wnuka nie ozbaczy. To akurat pod żart podpiąć nie można. Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: po weekendzie - KACyk 06.07.09, 09:41 karra-mia napisała: > Chore nie? Matko Boska on ma 2,5 roku i > ona takie gierki stosuje chore. I co to wogóle za tekst ' Maksiu, kto cię bije?' zgłupiała kobieta? eh...faktycznie chyba nie powinien zostawać z babcią sam na sam Odpowiedz Link
karra-mia Re: po weekendzie - KACyk 06.07.09, 09:47 no właśnie ja wiem, że to głupie, że nie powinno się dziecku ograniczac kontaktu, ale ja się normalnie zacyznam obawiać. Nie wiem o co, ale wczoraj jakoś mnie tak tknęło i czuje w środku taki niepokój no Jessu żebym ja go serio biła... ale to mój skarb najdroższy jest, a ona mu takie bzdury wmawia... Odpowiedz Link