mearuless 06.07.09, 10:38 wt tez idzcie, wywietrzcie umysly i wroccie pozniej z nowymi pomyslami na watki, zeby mnie ta aska znowu nie pokarala jakims medalem buziaki paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ps. po poludniu ma padac Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiaiwona_1 Re: ide na spacer!! 06.07.09, 10:40 no wiesz, to ja ci TAAAAKIE wyróżnienie przyznałam a ty się nie cieszysz? Odpowiedz Link
agusia79-dwa Re: ide na spacer!! 06.07.09, 13:46 mnie zwykle brak pomysłu na nowy wątek, ale jak koniecznie chcesz to mogę napisać jak umyłam dziś okna Odpowiedz Link
hellious Re: ide na spacer!! 06.07.09, 13:55 Bylam na spacerze w poszukiwaniu sutozakrywacza, wykapalam sie, teraz troche ogarne chate i mykam na plaze. Niech mi lepiej nic nie pada bo musze sprawdzic jak sie sprawdzi nowy nabytek Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: ide na spacer!! 06.07.09, 15:17 ja też wróciłam - w parku z młodą na rolkach byłam. I obiad już zjadłam. I teraz siedzę na balkonie i tak myślę, że fajeczka by się przydała i kieliszek wina. Eh, pomarzyć tylko mogę... A no i pomysłu na megainteligentny wątek też brak... Odpowiedz Link
hellious Re: ide na spacer!! 06.07.09, 15:22 Mnie pragnienie z domu wygania, bo taka duchota ze od rana z mlodym wypilam 3 litry wody i litr mleka w postaci kakao. I dalej mnie suszy.... Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: ide na spacer!! 06.07.09, 15:26 hellious napisała: > Mnie pragnienie z domu wygania.... O helka, to ja jestem Sprite, a Ty pragnienie Odpowiedz Link
hellious Re: ide na spacer!! 06.07.09, 15:30 Aska, chcesz zebym cie nielubila? Nie cierpie sprite'a Odpowiedz Link
hellious Re: ide na spacer!! 06.07.09, 15:42 to stan sie lepiej Nescafe Frappe z pianka Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: ide na spacer!! 06.07.09, 15:48 hellious napisała: > to stan sie lepiej Nescafe Frappe z pianka Wolisz taką: czy taką: Odpowiedz Link
agik82 Re: ide na spacer!! 06.07.09, 15:52 ja też niedawno powróciłam, ale zaraz idę jeszcze się wietrzyć idzie która ze mną? Odpowiedz Link
mearuless Re: ide na spacer!! 06.07.09, 16:00 jaaaaaaa ide tylko że ze mnie kiepskie towarzystwo, bo wlasnie zjadam pomidory + koperek+szczypior +CZOSNEK[DUUUUUUUUUUUZO czosnku]i wale pozniej na kilometr Odpowiedz Link
agik82 mea 06.07.09, 16:13 mearuless napisała: > jaaaaaaa ide tylko że ze mnie kiepskie towarzystwo, bo wlasnie zjadam pomidory > + > koperek+szczypior +CZOSNEK[DUUUUUUUUUUUZO czosnku]i wale pozniej na kilometr > no to chodź!!!!! czosnek jakoś wybaczę Odpowiedz Link
agik82 Re: mea 06.07.09, 16:19 się nie strój za bardzo, abyś nie wyglądała lepiej ode mnie, ja w mini i bluzce na naramkach się wybieram Odpowiedz Link
babowa Re: ide na spacer!! 06.07.09, 16:25 bedzie zem wredna i czepliwa, ale...przezyje mea po jaki wuj zakładasz watek o"tworzeniu wątków...ekm" by samej robic dokładnie to co innym zarzucasz? ze moze niby taka prowokacja? jezcze troche a zadna sie ze mna nie przywita Odpowiedz Link