deprim6 09.07.09, 19:17 tak łatwo niektórym przychodzi???? czy to sprawa kompleksów, problemów ???? a z reszta co Wam tam na myśl przychodzi ..... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doral2 Re: krytyka 09.07.09, 19:56 deprim, ale o sssso chodzi?? kto ci na odcisk nadepnął?? Odpowiedz Link
deprim6 Re: krytyka 09.07.09, 20:10 nacisnął nacisnął, ale bez nicków bo to i tak nie ma sensu.Chodzi mi o to tak ogólnie czym jest powodowane złośliwe pisanie ???? taki refleksyjny temat. Odpowiedz Link
bernimy Re: krytyka 09.07.09, 20:14 Może trolowaniem a jak nie to smutnym życiem i wyładowywaniem swych frustracji w necie A gdzie fota? Odpowiedz Link
dorotamakota1 Re: krytyka 09.07.09, 20:17 Według mnie to powód chęci dowartościowania siebie (czyli zapewne kompleksów) lub z prostego powodu - nudów. Odpowiedz Link
e.logan Re: krytyka 09.07.09, 20:23 Widzisz to nie musi byc chec jedynie bezsensownego dokopania. (Nie wiem o czym piszemy wiec wszytsko to teoretyzowanie.) Sama wiem jak to bywa gdy mam poprostu odmienne zdanie od ogolu. Wtedy odmienne zdanie mozna przyjac jako chec dokopania a tak naprawde slyszymy to o czym uslyszec nie chielismy. Chociaz bywa tak ze adwersarz ma racje. ) Odpowiedz Link
deprim6 Re: krytyka 09.07.09, 20:25 e.logan napisała: > Chociaz bywa tak ze > adwersarz ma racje. oooo widzisz i tym zdaniem pomogłaś mi.Właśnie o to chodzi to dlaczego po złośliwej ripoście nie ma się odwagi przeprosić????? > > > ) Odpowiedz Link
e.logan Re: krytyka 09.07.09, 20:35 Widzisz ciagle nie wiem o czym mowimy.Jak pisałam inne zdanie nie musi byc zle Wszystko rozbija sie o forme . No bo nawet jak ktos kuleje umyslowo nie trzeba mu pisac ze jest glupi i jego dzieci tez beda. Jednak czesto jest tak ze poziom wypowiedzi dostosowujemy do rozmowcy. A co do przeproszen na forach to ewenement. Ostatnio zajrzalam do ematki.Matko jak sie tam sobie rzucaja do gardel. Praktycznie o wszystko.A co jedna to piekniejsza madrzejsza bogatsza itd.. itd..itd... Odpowiedz Link
doral2 Re: dobra tak to kończe sama treść choć obrazek 09.07.09, 20:41 deprim, zabiłaś mnie na miejscu tym łobrazkiem Odpowiedz Link
dlania Re: dobra tak to kończe sama treść choć obrazek 09.07.09, 20:44 Nie sądze, żeby był jeden wspólny dla wszystkich powód takich zachowań czy to w necie, czy w rzeczywistości. Odpowiedz Link
deprim6 Re: dobra tak to kończe sama treść choć obrazek 09.07.09, 20:46 doral2 napisała: > deprim, zabiłaś mnie na miejscu tym łobrazkiem i o to chodziło hiih Odpowiedz Link
karra-mia Re: krytyka 09.07.09, 20:50 krytyka? wg mnie każdy ma prawo do krytyki, jeżeli jest szcera, niezłośliwa i podparta jakimiś argumentami to ok, ale jeżeli to złośliwe, chamskie dopierdalanie to to nie jest krytyka, tylko buractwo. Odpowiedz Link
e.logan Re: krytyka 09.07.09, 22:09 Amen.Jest istotna roznica pomiedzy zlosliwoscia a krytyka. Odpowiedz Link
agusia79-dwa Re: krytyka 09.07.09, 23:32 i z tym się zgodzę- krytyka> tak, ale konstruktywna. Odpowiedz Link
deela Re: krytyka 09.07.09, 23:41 no coz ja np jestem zlosliwa z natury i szczegolie z tym nie walcze ale na cudza rytyke mojej persony reafuje natychmiastowa postawa obronna i przechodze do ataku Odpowiedz Link
zales239 Re: krytyka 10.07.09, 16:36 To ja mam tak jak deelka,nie powiem,że mi z tym żle a czym jestem starsza tym częściej walę prawdę w oczy,nie martwiąc si eo skutki. Deela jaki ty znak zodiaku jestes? Odpowiedz Link
fajka7 Re: krytyka 09.07.09, 23:54 Krytyka sama w sobie zdaje sie powinna byc rozwijajaca. Ale to chyba tylko teoria, bo zwykle zawiera mniej lub wiecej agresji i moze odniesc zupelnie niepozadany skutek. Odpowiedz Link
panna.w.paski Re: krytyka 10.07.09, 00:30 Myślę,że w grę wchodzi jeszcze chęć bycia fajnym/fajną. W niektórych grupach bywa tak, że im mocniej bluzgniesz,skrytykujesz czy pogardliwie potraktujesz delikwenta, tym większy możesz zyskać poklask. Odpowiedz Link
cosa_nostra_77 Re: krytyka 10.07.09, 16:16 deprim piszesz o sobie,przeciez ty w tym celujesz a na maglu to cigle sie ukazje,wiec o co cho...dobrze,ze jst wolnosc slowa Odpowiedz Link
eyes69 Re: krytyka 10.07.09, 18:47 Kazdy ma prawo skrykowac to, co chce, z czym sie nie zgadza, co mu sie nie podoba. Odpowiedz Link