andziulec 13.07.09, 22:08 takie mnie pytanie naszło bo jestem na wakacjach dużą ekipą a mam zostać sama z młodym od środy. W wielkiej chacie na pustkowiu. I trochę się boję. Naoglądałam się w życiu za dużo horrorów to fakt. Przede wszystkim egzorcyzmów Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dlania Re: Boicie się same spać? 13.07.09, 22:12 ja sie boje. Mam wtedy koszmary i nie moge zasnąć. Słysze szmery, stuki i głosy. Odpowiedz Link
andziulec Re: Boicie się same spać? 13.07.09, 22:18 ja słyszę to samo i każdy nawet znajomy dzwięk wydaje się straszny i dziwaczny. Odkąd obejrzałam egzorcyzmy boję się trzeciej w nocy. Pokusiło mnie kiedyś obejrzenie na youtube taśm oryginałów. Przez tydzień nie mogłam spać. Odpowiedz Link
dlania Re: Boicie się same spać? 13.07.09, 22:25 Naprawde mozna na joutube pooglądac egzorcymy, prawdziwe? o w morde! Sama wiedza o tym juz powoduje u mnie strach Odpowiedz Link
andziulec Hehe 13.07.09, 22:29 źle się wyraziłam miałam na myśli film dokumentalny o egzorcyzmach anneliese michel. Przerażające. Odpowiedz Link
ba_warka Re: Boicie się same spać? 13.07.09, 22:13 filmy oglądałaś to wiesz,że święcona woda sprawę załatwi a na poważnie to ja się nie boję i będę Cię wspierać duchowo Odpowiedz Link
karra-mia Re: Boicie się same spać? 13.07.09, 22:15 nie, nie boję się standardowo w miesiącu spię ok 20 dni sama z młodym, z tym że on u siebie w pokoju, ja u siebie. Odpowiedz Link
panna.migotka777 Re: Boicie się same spać? 13.07.09, 22:26 Raczej nie. Chociaż czasem jak mi coś odbije to się boję różnych stukotów i skrzypień w bloku ale bardzo rzadko. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Boicie się same spać? 13.07.09, 22:29 Raczej nie ale wiadomo czasem coś człowiek oglądnie i potem widzi i słyszy różne rzeczy hihihi. A w razie czego rozsyp sól przy oknach i drzwiach aby złe się nie przedostało . Odpowiedz Link
bryanowa-1 Re: Boicie się same spać? 13.07.09, 23:03 bałam sie do czasu kiedy urodziłam dziecko.teraz wiem ,ze jest ktos kto sie moze bac bardziej odemnie i kto wrazie czego nie potrafi sie obronić,jestem za niego odpowiedzialna więc nie moge sie bac.weź se jakiegos kija lub patelnie koło łóżka moze poczujesz się bezpieczniej Odpowiedz Link
ceres9 Re: Boicie się same spać? 13.07.09, 22:57 u mnie dramat,jak mam sama zostac w domu;/ zawsze zostawiam wlaczone swiatlo,nie tylko w pokoju,w ktorym spie;p Odpowiedz Link
figrut Re: Boicie się same spać? 14.07.09, 00:44 Pilnowałam kiedyś przez rok domu brata. Jechałam tam zawsze na noc, rozpalałam w piecu, a do domu rodzinnego wracałam tylko na obiad i kolację. Do najbliższego domu jest tam jakieś 400 metrów. Żadne "dziwne moce" nie były w stanie wzbudzić we mnie strachu, ale od czasu, kiedy jakiś dziwny facet zapukał mi o 4 nad ranem do okna z głupawym uśmiechem. Od tamtej pory obok drzwi stawiałam sobie siekierę, a przy łóżku w pokoju widły Odpowiedz Link
jowita771 Re: Boicie się same spać? 14.07.09, 05:57 Ja się kiedyś bardzo bałam duchów itp. Teraz bardziej się boję żywych. W chacie na pustkowiu pewnie bym się bała. Jeśli bym musiała zostać, to bym się postarała, żeby było widać, że w domu ktoś jest. Bałabym się, że wejdzie złodziej spodziewając się, że nikogo nie ma, a jak zobaczy mnie w środku, to się zestresuje i mi coś zrobi. Stres u złodzieja w takiej sytuacji nie jest dobry Odpowiedz Link
matysiaczek.0 Re: Boicie się same spać? 14.07.09, 07:37 nie boicie się, ani na pustkowiu z młodym, ani nawet bez młodego.. taka odważna jestem Odpowiedz Link
agik82 Re: Boicie się same spać? 14.07.09, 08:05 trochę się boje, i nie lubię sama spać, zawsze nasłuchuje i rozglądam się po chałupie Odpowiedz Link