tabakierka2 24.07.09, 10:50 przez 3 miesiące starania zawieszamy - mężol idzie na zabieg, który gowyłączy na jakieś 2-3 m-ce Dziękuję za uwagę! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dlania Re: Nie pytać mnie o ciążę 24.07.09, 10:51 Ja bym chętnie tak mojego wyłączyła na stałe Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: Nie pytać mnie o ciążę 24.07.09, 10:53 dlania napisała: > Ja bym chętnie tak mojego wyłączyła na stałe cicho! ja nie wiem, jak wytrzymam Już pal licho tę ciążę - widać Niebo ma inne plany w stosunku do nas, ale JAK JA WYTRZYMAM??? Odpowiedz Link
matysiaczek.0 ryso 24.07.09, 10:55 a może ty godząc się ostatnio zostałaś zapłodniona, co? ja myślę, że mogło sięudać Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: ryso 24.07.09, 10:57 matysiaczek.0 napisała: > a może ty godząc się ostatnio zostałaś zapłodniona, co? ja myślę, że mogło sięu > dać eeeee....nie robię sobie nadziei nie chcę myśleć, że się udało, nie chcę się później stresować. Planuję już wakacje przyszłoroczne, tak, jakbyśmy mieli na nie jechać we dwoje. Zaczynam od października studia podyplomowe (drugie), idąc za radą jednej takiej magielki planuję życie jakbyśmy mieli być we dwoje. Amen. Odpowiedz Link
dlania Re: Nie pytać mnie o ciążę 24.07.09, 10:56 O matko, to nie tylko płodnośc mu wyłączają, ale fujare w całości????! Oj, to ja faktycznie nie wiem, jak wytrzymasz. I wypluwam swoje poprzednie słowa o tym, że tez tak chce, tfu, tfu, tfu. Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: Nie pytać mnie o ciążę 24.07.09, 10:59 dlania napisała: > O matko, to nie tylko płodnośc mu wyłączają, ale fujare w całości????! no nie do końca w całości. Przyczepiają tylko karteczkę Odpowiedz Link
kichigai_ushi Re: Nie pytać mnie o ciążę 24.07.09, 11:55 a po co ci dziecko? kup na allegro. Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: Nie pytać mnie o ciążę 24.07.09, 11:56 kichigai_ushi napisała: > a po co ci dziecko? kup na allegro. > wredniak Odpowiedz Link
kichigai_ushi Re: Nie pytać mnie o ciążę 24.07.09, 12:05 nie masz wyłączności na złośliwość. zapamiętaj. do usług... na mnie zawsze mozna liczyc Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: Nie pytać mnie o ciążę 24.07.09, 12:09 kichigai_ushi napisała: > nie masz wyłączności na złośliwość. > zapamiętaj. jak to człowiek już nie może mieć gorszego (mega gorszego) dnia Bo go wyśledzą, wytropią > do usług... na mnie zawsze mozna liczyc będę czuć Twój oddech na plecach, słyszeć kroki Twych stóp i widzieć cień Twój w bramie? nooo doooobra! Trochę adrenaliny trza w życiu mieć, nie? Pozdrawiam Odpowiedz Link
pszczolaasia Kichigai prywata;) 24.07.09, 12:21 kiedys podawalas linka do takiej strony z ebookammiiii... zgoooobila mi sie czy istnieje teoretyczna mozliwosc zebys jeszcze raz dala lina..? Odpowiedz Link
kichigai_ushi LINK 24.07.09, 17:09 jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasne www.4shared.com/dir/694089/9b0fb5d0/e%20booki.html Odpowiedz Link
bernimy Re: Nie pytać mnie o ciążę 24.07.09, 16:57 Ja też nie zamierzam pytać Ryska, super z Twoimi planami Odpowiedz Link
attiya Re: Nie pytać mnie o ciążę 24.07.09, 18:19 czyli Tabakierko mówisz, że nie jesteś w ciąży? Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: Nie pytać mnie o ciążę 25.07.09, 09:44 attiya napisała: > czyli Tabakierko mówisz, że nie jesteś w ciąży? Nie wiadomo trochę się godziliśmy w tym miesiącu Pewnie nie jestem, już się pogodziłam z tym, że jakoś ciągle nam życie kłody pod nogi rzuca w tej kwestii. Może jest w tym jakiś Boski Plan sama nie wiem Odpowiedz Link
attiya Re: Nie pytać mnie o ciążę 25.07.09, 11:19 tylko dziewczyno broń Cię Panie Boże nie stosuj mundrych rad Neli Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: Nie pytać mnie o ciążę 25.07.09, 14:04 attiya napisała: > tylko dziewczyno broń Cię Panie Boże nie stosuj mundrych rad Neli a jakie to rady? nic nie wiem Odpowiedz Link