joanna266 25.07.09, 12:01 kojarzycie bajke o ptaszkach jeden ma na imie mafinka.padam jak słysze jak te ptaszki okroponiasto fałuszją.moje dzieci kochaja ta bajke zwłaszcza piosenke o dzordanie na koncu ale litosc boska czemu te ptaki tak zawodzą?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama-dzwoni Re: bajka na cbeebies 25.07.09, 12:11 ufff a już myślałam,że tylko ja jestem wrażliwa na dźwięki z tej bajki. Nie mogę tego słuchać, tą piosenkę śpiewa chyba jakiś łepek z początkującą mutacją/. Piosenka o Dżordanie jest The Best ! Odpowiedz Link
matysiaczek.0 Re: bajka na cbeebies 25.07.09, 12:15 aśka, weź daj jakiegoś linka do tej bajki, czy co, mój młody to muzyczny strasznie, szczególnie fałszowania starszej mu się podobają...więc ta bajka może być hiciorem Odpowiedz Link
marysienka44 Re: bajka na cbeebies 25.07.09, 12:34 Aż mam ciarki jak pomyślę o tej bajce! Własnie ostatnio z mężem rozmawialiśmy jaka to beznadzieja, słuchać nie idzie. Ale młode zachwycone. Odpowiedz Link
madame_zuzu Re: bajka na cbeebies 26.07.09, 23:27 A ja lubię Trzecia Róg Ptasiej Dzieć średnio zainteresowany ogólnie TV...ale leci z drugie końca mieszkania jak słyszy piosenkę Finleya- wozu strazackiego Osobiście b.lubie baje Duży i Mały ( te dwa kudłate a'la muppety) I pana Robótkę dobijają mnie kucharze i postacie z dobranocnego ogrodu. Najbardziej Makapaka ( a wyliczanka do makipaki jest straszna) i Igipigiel ( z krzywą głową -brrrrrrrr..i te okropne Hakusie-hakuuuuuuu hakuuuuuuu- tych to bym sie bała jakbym była dzieckiem. ]] A ja jako dziecko spazmów dostawałam jak tylko zaczynał sie Miś Koralgol- do tej pory mam lęki jakies wewnętrzne związane z tą bajką- nie wiem czemu. Odpowiedz Link
semida Re: bajka na cbeebies 25.07.09, 13:35 Jordan to jescze nic... Maly i duzy kucharz to dopiero porazka. Te ich oh oh oh i spedalony glos malego kucharza dzialają na mnie jak plachta na byka No a cora to uwielbia.Jordana tez,a przy piosence o skaczacym jordanie zawsze tanczy Odpowiedz Link
clas_sic Re: bajka na cbeebies 25.07.09, 17:00 W oryginale (3rd & Bird) tak nie fałszują: www.youtube.com/watch?v=hkzCbH0uSVM a po polsku to się nazywa "Trzecia, róg Ptasiej" Odpowiedz Link
pyzunia2007 Re: bajka na cbeebies 26.07.09, 10:21 całe szczęście mój młody tej bajki nie lubi, więc nie muszę słuchac ogólnie, to cała bajka jest głupkowata jak dla mnie Odpowiedz Link
mariolka55 Re: bajka na cbeebies 26.07.09, 10:28 o rany masakra a moi nawet lubią tą bajke za to prześwietna jest charlie i lola Tekst linka jeszcze smyki i ekstra siłacz są super kot binka tez jest super ale juz prawie nie puszczaja Odpowiedz Link
mariolka55 kucharz duży i mały są super!!!!! 26.07.09, 10:31 moi uwielbiają i non stop gotuja ostatnio Kuba jest dużym a Natka małym Odpowiedz Link
gku25 Re: bajka na cbeebies 26.07.09, 23:04 Jak słyszę smyki, to mi się odruch wymiotny włącza. I jeszcze ta bajka liczbach Odpowiedz Link