Gość: Asia IP: *.bajtnet.lca.pl 19.10.08, 19:12 Zaraz na poczatku listopada pojawi sie nowy katalog Ecco Holiday. Czy ktos byl w tym roku na Krecie i wrocil zadowolony? Slyszalam,ze maja podobne ceny jak Itaka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Fidel Re: Ecco Holiday IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.08, 10:30 Eri Sun Village, wrzesień 2008 - zadowolony, ale zapomnijcie o tzw. rezydencie. Jego główną rolą jest sprzedanie wycieczek fakultatywnych (z których większość można załatwić taniej i lepiej we własnym zakresie). Hotel, przelot, itp. - OK. Mimo wszystko polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milka Re: Ecco Holiday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.08, 19:57 Bylam w czerwcu na Krecie. Bylismy bardzo zadowoleni.Z rezydentami co prawda bywa roznie .Trafil sie niezbyt kompetentny, ale akurat nam, specjalnie nie byl potrzebny. Zwiedzalismy okolice sami.Jezeli chodzi o wycieczki to dobrze jest samemu poczytac o okolicy , o tym co warto zobaczyc . Jezeli chodzi o Ecco Holidey to wszystko bylo w porzadku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Re: Ecco Holiday IP: *.111.241.195.static.crowley.pl 21.10.08, 11:52 Byłem z nimi pod koniec września na Krecie a 3 lata temu na Teneryfie i całkowicie zgadzam się z oceną Fidela. Obsługa w Polsce, przelot, hotele, oraganizacja transportu na miejscu - bez zastrzeżeń, lecz rezydenci hmmm... bywa różnie. W sumie jednak jeśli ktoś nie oczekuje wielkiej pomocy od rezydenta, to polecam to biuro. Odpowiedz Link Zgłoś
cefalu2008 Re: Ecco Holiday 22.10.08, 11:39 To wczesnie sie katalog pojawi. Potafia miec duzo taniej za te same hotele, co inne biura i podobny standard pokoi. Ale zalezy od kierunku, co do Krety (i innych popularnych kierunkow) sa narzekania, za to rzadsze kierunki (np. Sycylia) maja dobrze zorganizowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angora Re: Ecco Holiday IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.08, 14:44 Cześć. Byłam w tym roku na Krecie z Itaką. Mają różną ofertę, w zależności od zasobności portfela turysty. Mieszkałam w skromnym hotelu, ale część Polaków maiła całkiem niezłe wypasy. Sama wyspa warta grzechu. Polecam zwiedzanie samochodem lub autobusem. wszyscy mówia po angielsku, mają zadziwiająco szeroki zasób słów. Jest bezpiecznie i wszędzie dbają o turyste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podroznik Re: Ecco Holiday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.08, 19:23 Mam wrazenie jakbys byl rezydentem . Rezydent ma pomagac .Hotel gdzie ja bylem byl obslugiwany tylko przez grekow. Ja greckiego znac nie musze - rezydent powinien.Moj nie znal . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fidel Re: Ecco Holiday IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.08, 10:18 W przypadku Krety rezydent praktycznie także nie musi znać greki - większość kreteńczyków mówi po angielsku. Jednak powinien przynajmniej wiedzieć co można zobaczyć w danej miejscowości (a nie tylko znać cennik wycieczek fakultatywnych) i nie wprowadzać w błąd, jeśli czegoś nie wie... Odpowiedz Link Zgłoś
carinil6 Re: Ecco Holiday 28.10.08, 19:01 Byłam z Ecco na Rodos, czkam z niecierpliwością na nowe oferty na 2009 rok - to tylko do 03.11.2008. Ciekawe propozycje i ciekawe ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haniala1 Re: Ecco Holiday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.08, 07:38 katalog ukazał się już wczoraj. Odpowiedz Link Zgłoś
grekan Re: Ecco Holiday 03.11.08, 01:07 Przejrzalem w internecie dostepne ceny na niektore kierunki- ZAWROT GLOWY!Kilka tysiecy za 2 tygodnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Ecco Holiday IP: *.bajtnet.lca.pl 03.11.08, 08:51 No, ja tez wczoraj obejrzalam internetowy przewodnik i tez sie zgadzam, ze przesadzili z ceną. Maja duzo hoteli z all. Wyloty z Wrocka-maly wybor... Reklamuja jakies konkursy-promocje,ale chyba nalezy podejsc do nich sceptycznie... Raczej trzeba poczekac na katolog z innego BP:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meliska Re: Ecco Holiday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.08, 11:36 Wydaje mi sie ze trzeba poczekac az beda ich oferty i w TravelPlanet.W zeszlym roku kupowalam oferte Ecco w grudniu w TravelPlanet i byly duze promocje.Te ceny co podaja teraz to wydaje mi sie ze sa katalogowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: Ecco Holiday IP: *.icpnet.pl 09.11.08, 17:49 Byłam z ecco we wrzesniu na Krecie w Sergiosie, było super. I zajrzałam dzis na ich strone-interesuje mnie Rodos w czerwcu i ceny są naprawde niskie, tydzien all inclusive za niecały 1000zł. , chyba zarezerwuje w tym tygodniu. Odpowiedz Link Zgłoś
grekan Re: Ecco Holiday 09.11.08, 18:19 Jaki hotel na Rodos w czerwcu ma all inclusive za niecaly 1000zl.? Przejrzalem oferte i za 999zl. jest tylko Gondola BB ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daanju Re: Ecco Holiday IP: 91.206.154.* 13.11.08, 21:26 Zarezerwowałam właśnie w Ecco Cosmopolitan 4* - Rodos z All za 1807. (20-27.06.09) Myślę że jak na Grecję jest do dobra cena. Odpowiedz Link Zgłoś
paty8 Re: Ecco Holiday 30.11.08, 10:16 Byłam Thania-Kreta polecam jak najbardziej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milka Re: Ecco Holiday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.08, 13:55 Zwrocilam uwage na to ze w ofercie 2009 Kreta -jest mniej hoteli niz w 2008. Nie ma hoteli na Santorini. Odpowiedz Link Zgłoś
voyager747 Re: Ecco Holiday 30.11.08, 17:18 Moi znajomi byli we wrześniu na Krecie i z tego co opowiadali, wszystko było ok, chociaż na Centralwingsa trochę narzekali, że opóźniony. Też byli pierwszy raz z tym biurem i nie narzekali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Ecco Holiday IP: *.grupalotos.pl 18.12.08, 07:43 Mozesz coś więcej powiedzieć o hotelu Sergios? Lecimy w maju z mężem i ciekawi jestesmy warunków bo wydaje nam sie ze dosyc tanio zapłacilismy (1715 za 2 tyg HB) Bardziej interesuje nas zachodnia kreta wiec nastawiamy się na wypozyczenie auta (polecamy autoway ) Czy z Hersonissos nie jest za daleko na zachód? NIestety na zachodzie Ecco nie miało tak tanich ofert Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milka Re: Ecco Holiday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.08, 11:18 Hersonisos jest tuz przy Heraklionie tak ze jako baza wypadowa w obie strony dobra. Jezeli dobrze pamietam to hotel znajduje sie w samym centrum tuz przy glownej ulicy.Hersonisos jest miejscowoscia bardzo rozrywkowa , dla osob szukajacych spokoju to nie jest dobre miejsce.Mozna powiedziec taki typowy kurort. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Ecco Holiday IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.12.08, 13:43 Monika, b.duzo opini o tym hotelu jest na wakacje.pl Rzeczywiscie z tego co pisza,jest tam troche halasliwie. Ja z Ecco wybralam spokojna lokalizację w pieknej zatoce - hotel Elpida w Istro. 2tysiaczki za 2 tygodnie i to all,wiec chyba warto?:) Zostalo malo terminow w tej cenie. A moze ktos jeszcze sie wybiera do tego hotelu np.w czerwcu? Ogladam piekne galerie Krety wschodniej i nie moge sie juz doczekac tego czerwca:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milka Re: Ecco Holiday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.08, 16:18 Asiu ja bylam w Eloundzie to niedaleko Istro.Okolica naprawde piekna.Polecam aby wybrac sie na Santorini , tylko nie z wycieczka ale tak aby miec tam 1 lub 2 nocleg naprawde warto. Wrazenie niesamowite.Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jozefa1 Re: Ecco Holiday IP: 80.51.237.* 19.12.08, 09:10 Moim zdaniem Ecco wystartowało z dobrymi cenami w porównaniu z innymi biurami-ale niestety na niektórych kierunkach podniesli ceny- w listopadzie kupiłam Sycylię za 2400/os,a parę dni temu z niedowierzaniem stwierdziłam, że cena wynosi 3400/os. Może ktoś był z nimi na Sycylii w Santa LUCII-będę wdzięczna za wrażania dotyczące organizacji i przydzielanych pokoi (czy nie są to najgorsze pokoje w hotelu,bo w innych biurach np.w Itace ceny są wyższe).Sam hotel znam bo byłam tam kilka lat temu i uważam że ma świetną lokalizację. Odpowiedz Link Zgłoś