chmurka_257 27.07.09, 21:30 i wieczór dobry mówię Podczytuję Was od dawna i bardzo mi się tu u Was podoba ,mam nadzieję że pozwolicie mi tu czasem coś skrobnącNie które z Was pamiętam jeszcze z emamy ...A więc zapraszam do stołu bo polewac zaczęłam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doral2 Re: procenty stawiam ... 27.07.09, 21:34 hehehe, co za pijany poniedziałek masz ogórki małosolne?? Odpowiedz Link
chmurka_257 Re: procenty stawiam ... 27.07.09, 21:37 ee no pewno że mam ,mam jeszcze kabanoski ,popcorn,paluszki, ciasteczka ...co kto woli Odpowiedz Link
gacusia1 Ah,niech ci bedzie,polewaj! 27.07.09, 21:39 jakis dobry drinasek moze byc,bo napiwo nie mam ochoty. Odpowiedz Link
semida Re: procenty stawiam ... 27.07.09, 21:39 O ja pierdolę...Następna Wino z biedronki masz? p.S.Witaj Odpowiedz Link
chmurka_257 Re: procenty stawiam ... 27.07.09, 21:43 wina biedronkowego nie mam ,ale mam MartiniA drneczka to Wam mogę pysznego zrobic z wódki,adwokata i coli...Pyszny jest!! Odpowiedz Link
grave_digger Re: procenty stawiam ... 27.07.09, 21:46 ja już zbieram butelki z dzisiejszego dnia Witaj! Odpowiedz Link
pati.kowalska1 Re: procenty stawiam ... 27.07.09, 21:55 chmurka, nie ma, że stawiasz i dzień dobry. tu jeszcze cv trza wypełnić oto oficjalny zestaw pytań, opracowany przez mła i asięiwonę 1. czy masz bidet? 2. czy masz kochanka/ów? 3. czy golisz grażynkę? 4. jaka jest Twoja ulubiona pozycja? 5. czy lubisz/kochasz House'a lub jakiegoś innego serialowego dziwoląga? 6. jak często zmieniasz majtki? 7. czy będziesz zawsze i na wieki piła z magielkami? 8. czy przyrzekasz często i sumiennie brać udział w maglowych dyskusjach? 9. czy jesteś gotowa na Kółka Wzajemnej Adoracji? 10. czy nas kochasz miłością wielką i bezgraniczną? 11. czy jak nie odpiszemy na jakiś twój wątek to ty założysz nowy pt "nikt mnie tu nie lubi i idę stąd"? 12. jak często zmieniasz pościel? 13. jak często zmieniasz ręczniki? 14. czy masz oddzielny ręcznik dodupny? 15. w którą stronę wieszasz papier toaletowy (rozwinięciem do ściany, czy w drugą stronę)? 16. czy podoba ci się upośledzony koń dlani? 17. czy masz w domu "pierdolnik" czy muzealny porządek? 18. czy pokażesz swoje foto? (może być stopa, nos, dłoń) 19. czy będziesz się nas radziła w sprawach modowo-ubraniowych przed każdym ważnym wyjściem? 20. czy imię nasze sławić będziesz ? jako kontroler ruchu maglowego (mianowany osobiście przez doralową kiedyś) nalegam na wypełnienie. Odpowiedz Link
mama_janka007 Re: procenty stawiam ... 27.07.09, 21:59 to i ja sobie przycupne na piweczko tylko, bo dziecia jeszcze dzisiaj karmic musze i dobrze by bylo wycelowac w niego butelka. Odpowiedz Link
agusia79-dwa Re: procenty stawiam ... 27.07.09, 22:05 grave_digger napisała: > oj, dzisiaj tak skończymy gdzie tam, ja muszę delikatnie pić bo jutro wtorek i mam spotkanie z przyjaciółką i dopiero jutro popijemy Odpowiedz Link
agusia79-dwa Re: procenty stawiam ... 27.07.09, 22:03 pati.kowalska1 napisała: jako kontroler ruchu maglowego (mianowany osobiście przez doralową kiedyś) nalegam na wypełnienie. dobrze, że to napisałaś bo już się zastanawiałam czy jesteś samozwańczym kontrolerem Odpowiedz Link
bernimy Re: procenty stawiam ... 27.07.09, 22:06 Witaj, czuj się jak w najlepszej piaskownicy No i czekamy na odpowidzi Odpowiedz Link
chmurka_257 Re: procenty stawiam ... 27.07.09, 22:22 no to już odpowiadam > 1. czy masz bidet? no i wiochą zajedzie ale nie posiadam > 2. czy masz kochanka/ów? tu by się nawet cos znalazło > 3. czy golisz grażynkę? to zależy od kochanka jaka sobie życzy > 4. jaka jest Twoja ulubiona pozycja? ojej ,aż wstyd się przyznac > 5. czy lubisz/kochasz House'a lub jakiegoś innego serialowego > dziwoląga? w ogóle serialowa nie jestem > 6. jak często zmieniasz majtki? bywa ,że 2xdziennie > 7. czy będziesz zawsze i na wieki piła z magielkami? bossssz,przecież ja tu się alkoholizmu nabawię > 8. czy przyrzekasz często i sumiennie brać udział w maglowych > dyskusjach? POSTARAM SIĘ!! > 9. czy jesteś gotowa na Kółka Wzajemnej Adoracji? Czy to konieczne > 10. czy nas kochasz miłością wielką i bezgraniczną? a mam inne wyjście?? > 11. czy jak nie odpiszemy na jakiś twój wątek to ty założysz nowy pt > "nikt mnie tu nie lubi i idę stąd"? eee,no ja nie z takich co zaraz beczą po kątach > 12. jak często zmieniasz pościel? 1x w tygodniu > 13. jak często zmieniasz ręczniki? używamy papierowych > 14. czy masz oddzielny ręcznik dodupny? no baa,obowiązkowo > 15. w którą stronę wieszasz papier toaletowy (rozwinięciem do > ściany, czy w drugą stronę)? rozwinięty do ściany > 16. czy podoba ci się upośledzony koń dlani? mi nie, ale moja córka dziś przez kilka minut przyglądała sie kuniowi i stwierdziła, że ten konik biedny strasznie jest bo mu ktoś tylne kopytka amputował > 17. czy masz w domu "pierdolnik" czy muzealny porządek? no ja z tych porządkowych raczej jestem ,więc staram się miec porządek > 18. czy pokażesz swoje foto? (może być stopa, nos, dłoń) cycki mogą byc??bo mam czym się pochwalic) > 19. czy będziesz się nas radziła w sprawach modowo-ubraniowych przed > każdym ważnym wyjściem? eee,raczej nie bo i po co ?? > 20. czy imię nasze sławić będziesz ? będziesz,będziesz) Odpowiedz Link
pati.kowalska1 Re: procenty stawiam ... 28.07.09, 08:23 no, chmurka, cv wypełnione, flaszka postawiona, zatem witaj Odpowiedz Link