tabakierka2 Re: hellu, masz priva! 29.07.09, 09:37 hellious napisała: > A ja tak a inne babolce widzą? Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: hellu, masz priva! 29.07.09, 09:39 chmurka_257 napisała: > ja tyż nie nie widzisz, w sensie? Odpowiedz Link
hellious Re: hellu, masz priva! 29.07.09, 09:43 No, juz nie widze. A mezola tu zostawisz, zeby sie maglary poslinily troche? Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: hellu, masz priva! 29.07.09, 09:46 asiaiwona_1 napisała: > ja tylko damskie łydki widzę hmm....gdzie je widzisz??? ja żadnych nie wrzucałam Odpowiedz Link
hellious Re: hellu, masz priva! 29.07.09, 09:49 hehe, Aska, gdzie ty te lydki znalazlas? A moze to doralowa kalosze zgubila i jej lydy widac Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: hellu, masz priva! 29.07.09, 09:50 hellious napisała: > hehe, Aska, gdzie ty te lydki znalazlas? A moze to doralowa kalosze zgubila i > jej lydy widac to na pewno tabaczka, bo po włosach ( na głowie, nie na nogach ) pozneję Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: hellu, masz priva! 29.07.09, 09:49 eee, to z czerwca, czyli stare. Ale ja i tak go nie widziałam. Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: hellu, masz priva! 29.07.09, 09:50 asiaiwona_1 napisała: > Ale ja i tak go nie widziałam. asiowa? co Ty piłaś??? a mężowskie wrzucam Ci na priva - co tu się będą babolce na mojego prywatnego męża napalać Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: hellu, masz priva! 29.07.09, 09:54 kawę wypiłam i herbatę Już luknęłam. Faktycznie twój chudy, jak mój zresztą. A wogóle to was nie lubię, bo: 1. Ty masz kręcone włosy 2. On ma kręcone włosy wniosek: dzieci będą miały kręcone włosy Odpowiedz Link
chmurka_257 Re: hellu, masz priva! 29.07.09, 09:58 asiaiwona_1 napisała: > 2. On ma kręcone włosy > > wniosek: dzieci będą miały kręcone włosy bosssz,to było pierwsze ,o czym pomyślałam jak zobaczyłam foty Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: hellu, masz priva! 29.07.09, 10:02 asiaiwona_1 napisała: > > wniosek: dzieci będą miały kręcone włosy aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... Słyszę to średnio kilka razy w tygodniu!!!! od rodziny, znajomych, przyjaciół, ludzi w sklepie, ludzi na ulicy, sąsiadów, ludzi w windzie, ludzi na wakacjach, fryzjerki mojej, fryzjerki męża, mojego ginekologa, lekarza męża aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! i jeszcze a! Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: hellu, masz priva! 29.07.09, 10:03 tabakierka2 napisała: > > aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..... > aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... > aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... > > Słyszę to średnio kilka razy w tygodniu!!!! > od rodziny, znajomych, przyjaciół, ludzi w sklepie, ludzi na ulicy, > sąsiadów, ludzi w windzie, ludzi na wakacjach, fryzjerki mojej, > fryzjerki męża, mojego ginekologa, lekarza męża > > aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! > i jeszcze a! Bo prawdę Ci wszyscy mówią Odpowiedz Link