semida Re: Semida - wysłałam 03.08.09, 18:47 Ezunia dziękuję Ci przedobra,przecudowna kobieto Odpowiedz Link
semida Re: Semida - wysłałam 04.08.09, 16:23 Przyszlo wszystko Pasuje,wsio elegancko,mogę nawet buty na lekkim obcasie ubrac Dziękuję Ci baaaardzo,masz za to wieeeeeeeeelką wódkę czy co tam wolisz Kocham Cię eza**********************8 Odpowiedz Link
ez-aw Re: Semida - wysłałam 04.08.09, 17:00 Bardzo się cieszę że doszło. A przede wszystkim że pasuje Ja też miałam buty na obcasie i fajnie to wyglądało Miłej zabawy. I poproszę fotkę w tej kiecce Niech mam coś z tego Tylko nie odsyłaj mi jej w sierpniu. Dopiero we Wrześniu, bo wcześniej mnie nie będzie. Odpowiedz Link
semida Re: Semida - wysłałam 04.08.09, 18:04 Ok,odeslę we wrzesniu Dostaniesz zdjecie na pewno I gadaj czy wolisz wodke czy jakis lepsiejszy alkohol dolaczony do sukni i Bebika Odpowiedz Link
ez-aw Re: Semida - wysłałam 04.08.09, 18:10 Zdecydowanie wolę piwo Za wódką nie przepadam Odpowiedz Link
semida Re: Semida - wysłałam 04.08.09, 18:20 M mówi ze bardzo fajnieCo prawda na cyckach mam na maksa rozszerzoną ale reszta nawet ściągnięta trochę Hmm,jak ma mi się zmieścic zhrzewa piwa tam? Odpowiedz Link
ez-aw Re: Semida - wysłałam 04.08.09, 18:50 Czy ja coś pisałam że tam ma wejść zgrzewka piwa? Odpowiedz Link
semida Re: Semida - wysłałam 04.08.09, 20:47 Yyyyy,jak mają być dwie to ja inny karton postaram się znalezc Odpowiedz Link