hellious 08.08.09, 23:34 Szukam czegos mlodemu na urodziny i znalazlam to: allegro.pl/item702186337_jezdzik_najlzejszy_rowerek_drewniany.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anel_ma Re: Fajne dla dwulatka? 08.08.09, 23:38 a na czym będzie nózki opierał? pedałów nie ma. zadnej podpórki też, pewnie ma się odpychać nózkami od ziemi, ale wisi wtedy na kroczu - jak takie wąskie siodełko jest to chyba strasznie niewygodne... Ja bym nie kupiła Odpowiedz Link
agusia79-dwa Re: Fajne dla dwulatka? 08.08.09, 23:38 muszę powiedzieć mojemu m. że ma coś takiego dla małej zrobić Odpowiedz Link
roksanaa22 Re: Fajne dla dwulatka? 08.08.09, 23:41 Nie wiem jak akurat ten model ale miałam(moje dziecko miało) coś w ten deseń tylko jak zwykły rowerek bez pedałów.Świetne.tylko weź poprawkę,że jak młody załapie i mu się spodoba to będzie tak hulał na tym,że nie dogonisz Odpowiedz Link
hellious Re: Fajne dla dwulatka? 08.08.09, 23:44 nie chodzi mi o ten konkretny model, tylko o idee w ogole Widuje takiego chlopaczka ok 3 letniego jak sobie smiga na tym i fajne mi sie wydaje, ale nie wiem czy nie za maly moj jeszcze? Odpowiedz Link
medussa7 Re: Fajne dla dwulatka? 08.08.09, 23:42 Ja bym nie kupiła. Lepiej chyba normalny rowerek... Odpowiedz Link
minerallna Re: Fajne dla dwulatka? 08.08.09, 23:48 Ten punkt z opisu rozwalił mnie : 8.jest to jeden z pierwszych pojazdów, z jakimi powinno się zetknąć Twoje dziecko. Że nie wspomnę o: (...)Owocuje to jego bezproblemową nauką jazdy na tradycyjnym rowerze.(...) OOO!!! Oceniam to jak kolejną zabawkę, może fajną, ale kto to wie przed kupnem? Dzieć zweryfikuje, ale to Ty znasz swoje dziecko. Jeśli przewidujesz że ten prezent sprawi mu frajdę to nie ma nad czym myśleć. Odpowiedz Link
koralik12 Re: Fajne dla dwulatka? 09.08.09, 07:59 Jazda na takim rowerku bardzo pomaga w nauce jazdy na zwykłym dwukołowym z pedałami. Bo pedałować można się bardzo łatwo nauczyć gorzej z nauką łapania równowagi a na takim rowerku dziecko właśnie tego się uczy. Dla dwulatka jak najbardziej może być, tylko ten konkretnie rowerek mi się nie widzi, wolałabym niedrewniany i kupowałabym z dzieckiem żebym widziała jak na nim siedzi. Odpowiedz Link
babowa Re: Fajne dla dwulatka? 09.08.09, 13:01 Swietna rzecz! kupuj w ciemno widziałam to na naszym maglowym wypadzie jak takie własnie 2-3 latki śmigały i radziły sobie bardzo dobrze mineralna ty sie nie dziw tym punktom >jest to jeden z pierwszych pojazdów, z jakimi powinno się zetknąć Twoje dziecko. Owocuje to jego bezproblemową nauką jazdy na tradycyjnym rowerze tu dziecko nabiera własnie doswiadzczen z równowagą, kierowaniem kierownicą, ogólnie poruszaniem sie po chodnikach pamietam jak moje chciały skrecac to przestawały pedałowac np wg mnie zabawka super i ja swojemu przyszłemu kupie na bank a i zadne nózki nie dyndaja bo siedzisko jest regulowane Odpowiedz Link
zebra51 minerallna 10.08.09, 10:45 ale tak własnie jest Dziecko z laufrad wsiada na rower, pokazujesz mu tylko gdzie są pedała i.... jedzie. Odpowiedz Link
nutka07 Re: Fajne dla dwulatka? 09.08.09, 00:09 W mojej okolicy sporo dzieciaczkow jezdzi na tych 'rowerkach'. Chcielismy kupic malej ale akurat wykupili w pobliskim sklepie. Chyba tez popatrzymy w necie. Odpowiedz Link
kitka20061 Re: Fajne dla dwulatka? 09.08.09, 00:12 Bardzo mądra zabawka. U mnie kulka dzieciaczków jeździło na takich rowerkach i teraz w wieku 3,5 roku jeżdżą na normalnych dwukołowcach, bez wczesniejszej nauki na czterokołowcu. Odpowiedz Link
edycja_kopiuj_wklej Re: Fajne dla dwulatka? 09.08.09, 11:34 Kiedys trafilam na artykul o nauce jazdy na rowerach i wlasnie takie cos na poczatku wlasnie polecali. Nawet taki model to ma jakas specjalna nazwe, ale teraz nie chce mi sie googlac. Odpowiedz Link
agik82 Re: Fajne dla dwulatka? 09.08.09, 13:20 to się chyba laufrad nazywa, ja by pewnie kupiła, ale moje mają tradycyjne rowery, i na kolejny mnie nie stać Odpowiedz Link
agik82 hell 09.08.09, 13:22 tu popatrz www.youtube.com/watch?v=JX_DIjNWaj0&feature=related www.youtube.com/watch?v=LnTpC_mKRaQ&feature=related Odpowiedz Link
morepig Re: Fajne dla dwulatka? 09.08.09, 14:37 tak, to jak na razie najlepsze co wymyslili ) Odpowiedz Link
opium74 Re: Fajne dla dwulatka? 09.08.09, 14:47 świetne! Uczy równowagi, kilkoro dzieci już widziałąm i mój Mlody tez się załapał koło piaskownincy na rundę - b. mu się podobało Odpowiedz Link
zebra51 Re: Fajne dla dwulatka? 10.08.09, 10:43 Moje dziecko ma laufrada. Niech się rowerki z doczepianymi kółkami chowają. Kupuj, zobaczysz jak młody będzie smigał. Bylismy teraz na weekend na kempinu w Dziwnówku, za Tymkiem jeżdżącym na laufradzie biegało po kempingu stado dzieci. A po jeździe laufradem od wiosny, nauka jazdy na rowerku trwała...3 minuty. Obyło się bez klekoczących i koslawiących sylwetkę kółek bocznych. Odpowiedz Link
zebra51 Re: Fajne dla dwulatka? 10.08.09, 10:50 www.youtube.com/watch?v=DNf-seURC7U&feature=PlayList&p=380CC429F6845479&index=0&playnext=1 Odpowiedz Link