doral2 10.08.09, 09:51 dlaczego producenci tych tak ważnych części garderoby, taką krzywdę nam robią?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tabakierka2 Re: bikini to wyjątkowo nietwarzowy kostium.. 10.08.09, 09:54 ale o co chodzi?????? Odpowiedz Link
doral2 Re: bikini to wyjątkowo nietwarzowy kostium.. 10.08.09, 09:58 jak w temacie - babeczka na tej fotce w sumie tyłka nie ma tak złego, natomiast te koszmarnie skrojone gacie od bikini powodują, że jej tyłek wydaje się obwisły i wyjątkowo nietwarzowy... przyjrzałam się wielu babeczkom na plaży, właśnie w kostiumach bikini i wszystkie niestety wyglądały w nim tragicznie..to znaczy majtochy od bikini są wyjątkowo nietwarzowe i źle skrojone. Odpowiedz Link
doral2 Re: bikini to wyjątkowo nietwarzowy kostium.. 10.08.09, 10:00 a w przypadku na foto babeczka ma tylną część za dużą, za wysoką, za to zbyt wąską. takie majty ciągle się plączą między pośladkami i dziewczyny ciągle poprawiają, majty zasłaniają prawie pół pleców, zamiast pół pośladków... no chyba, że ja się mylę... Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: bikini to wyjątkowo nietwarzowy kostium.. 10.08.09, 10:10 myślę, że problem raczej w nieumiejętnym doborze bikini, a nie w samym bikini. Ponadto jeśli kupi się bikini 'wyprodukowano dla Tesco' to nie ma się co dziwić, że źle skrojone. Trzeba dobrać, uważam, strój do figury. Zobacz w jakim miejscu ta pani ze zdjęcia ma zapięcie prawie na tyłku. A powinno być na wysokości biustu. Odpowiedz Link
kama_msz tabaka 10.08.09, 10:13 to nie jest zapięcie a wiązanie i z ręką na sercu powiem ci, że ja nie umiem zawiązać tak, żeby ono było wyżej niż w połowie pleców a zwłaszcza jak się do wody wlezie i toto zamoczy. a uwierz mi, bikini mam dobrze dobrane i nie jest ono "made in tesco". co do gaci to mam takie same spostrzeżenia jak doral. Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: tabaka 10.08.09, 10:19 hmmm... Cytatto nie jest zapięcie a wiązanie i z ręką na sercu powiem ci, że ja nie umiem > zawiązać tak, żeby ono było wyżej niż w połowie pleców wiązanie = zapięcie (miałam na myśli to samo) mi się jakoś udaje dobrze zapiąć to może kupujcie stroje 'stanikowe'? czasami niestety trzeba podejść do tematu w sposób 'nie dla psa kiełbasa' nie do każdej figury pasuje dany krój. Jeśli mam krótkie nogi, to nie kupuję majtek zabudowanych typu bokserki, tylko wycięte. Jeśli mam odstający brzuszek to nie zakładam bikini ale jednoczęściowy strój. Odpowiedz Link
joanna515 Re: bikini to wyjątkowo nietwarzowy kostium.. 10.08.09, 10:14 bo dobierać bikini to trzeba umieć ":p" na mnie też żadne majtki dobrze nie wyglądają...ale takie już spodenki, damskie bokserki ...inna bajka i dupa Odpowiedz Link
karra-mia Re: bikini to wyjątkowo nietwarzowy kostium.. 10.08.09, 10:19 ja mam bikini made in nivea małż dostał w rossmanie przy okazji zakupów, nie mam problemu z majtkami, bo one są dosyć skąpe, więc nie zasłaniają mi pleców, nawet szczerze powiem, że dupy mi nie zasłaniają ale wygodnie mi w tym, kolorystycznie też super, więc mam to w dupie Odpowiedz Link
princy-mincy Re: bikini to wyjątkowo nietwarzowy kostium.. 10.08.09, 15:57 eee, to nie producenta wina, tylko pani, ktora zle dobrala majty do figury i tyle jak sie dobrze poszuka, to mozna kupic fajne bikini, z dobrze dopasowanym stanikiem i majtkami Odpowiedz Link