panna.migotka777 10.08.09, 21:59 jak chcecie więcej to wkleję tylko jutro przed koncertem: moja skromna osoba i scena w tle: zbliżenie na scenę i Bono na ekranie: w trakcie: no i po koncercie: Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karra-mia Re: kilka fotek z koncertu U2 10.08.09, 22:18 piekne nie byłam, ale jako mieszkanka Chorzowa miałam koncert za darmo, a atmosfera w mieście prawie stadionowa... wszystkim się udzieliło, miasto zyło tylko tym koncertem Odpowiedz Link
andziulec Re: kilka fotek z koncertu U2 11.08.09, 11:00 poproszę wiecej opowiedz jak było zazdroszczę chlip Odpowiedz Link
tabakierka2 migotka 11.08.09, 11:02 a Ty już jesteś panią migotką? już po ślubie? ja coś nie jestem na czasie Odpowiedz Link
wzosia U2 11.08.09, 23:58 Nie wzięłam aparatu a te z telefonu do publikacji się nie nadają. Jak patrzę na fotki to mi się wszystko przypomina i robi się fajnie. A dzisiaj przczytałam na necie, że opozycjonistka z Birmy o której mówił i śpiewał Bono została dodatkowo skazana na 1,5 roku aresztu domowego. A za rok wybory.W ten sposób junta pozbyła się konkurencji. Odpowiedz Link