deprim6 12.08.09, 15:10 czy ktoś mnie jeszcze pamięta?? hihihii.Po wczasach po remoncie znów jestem. Oczywiście gratki dla asi córy dla cury syna . !!!!! Wszystskich pozdrawiam !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agik82 Re: wróciłam 12.08.09, 15:18 ja cię pamiętam a gdzie wczasowałaś się? i co masz dla nas? jakieś fotki może ? Odpowiedz Link
deprim6 Re: wróciłam 12.08.09, 15:22 no to mi się milutko zrobiło , że jesteście ze mną. Wywczasowałam się nad solinką , troche u mamy ,fotki będą ale troszkę później jak rozpracuje nowy aparat fot. na razie kupa prania i sprzątania. Odpowiedz Link
jkk74 Re: wróciłam 12.08.09, 15:36 poważnie gadam... imprezka jest we warszawie, jutro znaczy czwartek godzina ok. 20.00 dawać adres na priva? Odpowiedz Link
deprim6 Re: wróciłam 12.08.09, 15:39 oj to mi już za daleko ;-( niestety, ale za to piweczko na ta okazje wypije. Odpowiedz Link
deprim6 Re: wróciłam 12.08.09, 15:40 dzięki za zaproszenie i żałuje ogromnie (tak by sie przydał wypadzik na piwko). Odpowiedz Link
deprim6 Re: wróciłam 12.08.09, 15:53 widziałam fotki córy , śliczniutka dziewczynka !!!! Odpowiedz Link
doral2 Re: wróciłam 12.08.09, 18:43 no wreszcie, ile można się wczasować i magiel zaniedbywać, hę?? Odpowiedz Link
deprim6 Re: wróciłam 13.08.09, 08:46 co racja to racja , teraz nadrabiam straty na maglu, ależ za Wami tęskniłam fiu fiu Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: wróciłam 13.08.09, 08:49 mnie to na imprezę nie zaprosiły wredne babolce witaj i opowiadaj jak było. Odpowiedz Link
bernimy Rysa przestań marudzić 13.08.09, 08:58 Przecież krzyczą o imprezie od kilku dni i mogłaś się zgłosić!!! Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: Rysa przestań marudzić 13.08.09, 09:01 bernimy napisała: > Przecież krzyczą o imprezie od kilku dni i mogłaś się zgłosić!!! personalnie nikt mnie nie zaprosił foch! eeee...mnie nie będzie a jutro jadę nad morze Odpowiedz Link
bernimy Re: Rysa przestań marudzić 13.08.09, 09:05 To Ci dobrze z tym morzem. Nam po podróży z Małą z nad morza (wielogodzinnej) na długo odechciało się podróżowania. Mało kociokwiku w fotelu nie dostała. Życzę udanego wypoczynku Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: Rysa przestań marudzić 13.08.09, 09:13 bernimy napisała: > To Ci dobrze z tym morzem. Nam po podróży z Małą z nad morza > (wielogodzinnej) na długo odechciało się podróżowania. Mało > kociokwiku w fotelu nie dostała. nie lubi podróżować? ja będę tym razem powozić nad to nasze polskie morze, więc trochę scykana jestem mężol miał zabieg na stopie i nie da rady prowadzić eh... Odpowiedz Link
bernimy Re: Rysa przestań marudzić 13.08.09, 09:19 Eee pewnie już słyszałaś, że dużo lepiej na dalekich trasach jest prowadzić niż w mieście Mała nie cierpi jeździć bo Ona nawet w domu nie potrafi wysiedzieć 10 minut a tu nieraz i 2 godziny więc i bajki i naklejki już się nie sprawdzały! Odpowiedz Link
deprim6 Re: Rysa przestań marudzić 13.08.09, 09:05 mmmm pozazdrościć morza.Tak w duzym streszczeniu nad soliną byliśmy 2 tygodnie u znajomych, oczywiście to okolice soliny domek mały taki typowo dla turystów i urlopowiczów, było fajnie (jak będa zdięcia to pokaże)potem chwile u mamy powypoczywalismy. Odpowiedz Link