Dodaj do ulubionych

Na jaki serial czekacie najbardziej tej jesieni?

13.08.09, 19:35
Bo ja chyba na Desperate jednak, a może na hałsa czy mentaliste? Sama nie
wiem, za duzo dobregowink
A może ktos ma jakies przecieki - z kim sie do cholery ten Majk ożnił i czy
Bri będzie teraz niegrzeczną dziewczynką?wink
Obserwuj wątek
    • kama_msz Re: Na jaki serial czekacie najbardziej tej jesie 13.08.09, 19:37
      no na ci ja mogę czekać?
      hmmmmm, pewnie to będzie... Housebig_grin
      marzę już o 6 sezoniebig_grin jeszcze tylko 3 tygodnie i znów radość zawita w mym domu
      i sercutongue_out
      hahahaha
      • andziulec Re: Na jaki serial czekacie najbardziej tej jesie 13.08.09, 19:50
        Dom nad rozlewiskiem. Choć nie widzę pani Brodzik w roli głównej.
        • karra-mia Re: Na jaki serial czekacie najbardziej tej jesie 13.08.09, 20:21
          andziulec na to to i ja czekam
          pewnie i tak serial wypadnie blado w porównaniu z książka, ale
          ciekawa jestem, jak to widzieli oni
          • andziulec Re: Na jaki serial czekacie najbardziej tej jesie 13.08.09, 20:26
            Może wypaść bardzo blado skoro babkę po 40 będzie grała taka młoda franca. Co za
            idiota wymyślił ją do roli głównej?! Nie wiem jak się przedstawia reszta obsady
            ale możliwe, że mogą nią kompletnie skopać serial.
            • joanna266 ale przeciez... 13.08.09, 20:50
              Brodzik ma koło 40.czy sie myle?w/g mnie n8iedługo nikt sobie nie
              wyobrazi głownej bohaterki inaczej niz z twarza Joaski.
        • joanna266 Re: Na jaki serial czekacie najbardziej tej jesie 13.08.09, 20:48
          dom nad rozlewiskiem oczywisciesmilei ciekawa jestem Brodzik w tej
          roli bardzo. zycze jej by sie z oczekwiwan wywiazła.a ze bardzo ja
          lubie to mysle ze tak własnie bedzie.
          • doral2 Re: Na jaki serial czekacie najbardziej tej jesie 13.08.09, 20:56
            ja to na żaden nie czekam.. z telewizji to ja dziennik i pogodę, a reszta mi
            kalafiorem...
    • kkokoszkaa Re: Na jaki serial czekacie najbardziej tej jesie 13.08.09, 20:01
      oczywiście na gotowe - jedyny serial którego powtórki mogę ogladać,
      generalnie i forma i sposób narracji jak najbardziej mi odpowiada,
      czekam z niecierpliwosciaą
    • aniuta75 Re: Na jaki serial czekacie najbardziej tej jesie 13.08.09, 20:06
      Najbardziej no na Supernatural big_grin.
      Potem House, Castle i Lie To Me smile.
      Mentalista... Cholera na początku to fajne było a potem jakoś tak oklapło tongue_out. No
      ale z sentymentu za Patryczkiem sobie pooglądam smile.
      No i te wszystkie GA i Private Practice smile.
      • kkokoszkaa Re: Na jaki serial czekacie najbardziej tej jesie 13.08.09, 20:11
        Ja chyba daleko w lesie jestem - z tych seriali co wymieniłaś to
        tylko hausa kojarze....reczty ni hu hu nawet z opowiesci
        • zales239 Re: Na jaki serial czekacie najbardziej tej jesie 13.08.09, 20:17
          Ja też nie znaju tych seriali,czekam na Barwy szczęścia hehe,czy
          jestem kurą domową?Lubię go,uspokaja mnie jest lekki,łatwy i
          przyjemnysmile
      • dlania Re: Na jaki serial czekacie najbardziej tej jesie 13.08.09, 21:00
        A Castle to o czym?
        Lie to me jeszcze mam pierwsza serie niepooglądana, chyba się wezmę za to
        jeszcze w wakacjewink
        • aniuta75 Re: Na jaki serial czekacie najbardziej tej jesie 13.08.09, 21:23
          Castle to o autorze bestselerów kryminalnych, obrzydliwie bogatym z resztą smile,
          który pracuje jako konsultant dla policji. Przy okazji pisze następną książkę
          wzorując główną bohaterkę na swojej partnerce. Baaardzo przyjemny serial smile.
    • mama-dzwoni Re: Na jaki serial czekacie najbardziej tej jesie 13.08.09, 20:19
      Ja najbardziej czekam na "Pasły się dzikie konie na betonie..."
    • beata985 Re: Na jaki serial czekacie najbardziej tej jesie 13.08.09, 21:06
      Oczywiście na Gotowe....bardzo proszę o posta z przypomnieniem, że
      leci, bo polsatu nie mam i muszę się zorganizowac z tym
      Dom nad rozlewiskiem a i owszem-ale to ma być serial czy film??? i
      juz tej jesieni??? Brodzikowej bezpciowej nie zdzierżęuncertain ale cóż....
      Od wczoraj rozpoczęłam oglądać Barwy szczęścia, jestem na 80 którymś
      i 2 odcinki wystarczyły aby bakcyla załapać....co ta Łepkowska w
      sobie ma???
      • cafe_tee desperatki - opowiadam co dalej!!!nie zaglądać 13.08.09, 22:18
        wyłącznie Desperatki big_grin
        Reszta mnie nie interesuje.
        Widziałam po kilka odcinków 2 następnych sezonów:
        zatem, opowiadam co dalej - jak ktoś nie chce wiedzieć - Nie czytać!!!!!

Gabriela będzie miała 2 córki big_grin Będzie ekstra "gospodynią domową", radzi sobie
        ze wszystkim, pracuje, dba o dom, ale kasy już nie mają, takiej co kiedyś.
        Będzie nadal z Karlosem big_grin Będzie mieszkała z nimi jakaś młoda dziewczyna, chyba
        z rodziny Karlosa - Ana.

Suzan jest po rozwodzie z Majkiem Delfino sad i jest z jakimś malarzem Dżeksonem,
        mieszka z nim i synkiem (córka wyjechała). Majk ożeni się z inną babką.

Edie wyszła za mąż za tajemniczego Dejwida i powraca do domu. "Stara sąsiadka"
        pani Maklaski jest podejrzliwa w stosunku do niego i sądzi, że Dejwid ukrywa
        jakąś tajemnicę. I chyba ją rozwiązuje.
        Czytałam ostatnio, że aktorka grająca tę rolę pokłóciła się z reżyserem - i Edie
        zostanie... uśmiercona, a jej agencję nieruchomości przejmą ci dwaj geje, którzy
        mieli sławetną fontannę.

Linet - znowu będzie w ciąży, ale uzgodnią z mężem, że jednak ją usunie. Ale
        kilka odcinków później pokazane było, że ma mdłości w kościele (czyli chyba,
        jednak jej nie usunęła).
        Linet z mężem będą musieli sprzedać knajpę, na adwokatów ...żeby wyciągnąć synów
        z więzienia.

Bri napisze książkę kulinarną i odniesie sukces - zostanie z mężem, ale będzie
        miała romans z Karlem big_grin - a jej syn będzie będzie jej menadżerem.
        ale czytałam ostatnio, że odchodzi z serialu.
        • agik82 Re: desperatki - opowiadam co dalej!!!nie zagląda 13.08.09, 23:35
          na Hałsa, Brzydulę i MjM

a co możecie się śmiaćbig_grin
        • dlania Re: desperatki - opowiadam co dalej!!!nie zagląda 14.08.09, 10:02
          Łe, myślałam że masz jakies przecieki z 6 sezonu... I sie
          zastanawiałam, jakim cudem mogłaś widziec odcinki z 6 i 7 sez.-
          jakie ty musisz mieć kuźwa znajomości w holiłudwink))
    • madame_zuzu Re: Na jaki serial czekacie najbardziej tej jesie 13.08.09, 22:26
      nie smiejcie sie, ale ja nie serialowa zupełnie...czekam jedynie na Brzyduglizdesuspicious
      • annabetka Re: Na jaki serial czekacie najbardziej tej jesie 13.08.09, 22:36
        Na Brzydulęsmile)) Zuza podajmy sobie łapkibig_grin
        • e.logan Re: Na jaki serial czekacie najbardziej tej jesie 14.08.09, 01:13
          ZAKLDAJAC ze wygram wojn o pilot to;.

1.M JAK MILOC
          2.DR.HOUSE
          3MENTHALIST
          4.WZOR
          5.BARWY SZCZESCIA
          6.BRZYDULA

...A JAK nie wygram chwalmy www.peb.pl
    • slimakpokazrogi Re: Na jaki serial czekacie najbardziej tej jesie 13.08.09, 22:38
      tylko Haaaaaaaałsssssssss!!!!!
      desperatek nie oglądam, ale myslałam , że one sie skończyły już... a
      może to był seks w wielkim mieście.... jakos do babskich seriali mam
      mniej serca . acha, ja jeszcze brzydule ogladam. w sumie mnie
      wkurza, ale i tak pewnie troche pociągnę.....
    • deela Re: Na jaki serial czekacie najbardziej tej jesie 14.08.09, 02:14
      na nic
      lostow i desperatki mam zaliczone :o
    • stokrootka40 Re: Na jaki serial czekacie najbardziej tej jesie 14.08.09, 07:44
      Czas honoru i ekipa. Ponoc oba maja miec dalszy ciag. Piekne sa
      • elan-o100 Re: Na jaki serial czekacie najbardziej tej jesie 14.08.09, 08:27
        tylko hałsa kojarzę w tych, które wymieniacie smile

będę pewnie oglądać, ale nie zawsze się da uncertain

oglądam też czasem Na wspólnej smile
        • tabakierka2 Re: Na jaki serial czekacie najbardziej tej jesie 14.08.09, 08:33
          nie czekam na żadentongue_out
          • elske Re: Na jaki serial czekacie najbardziej tej jesie 14.08.09, 10:15
            Na Brzydulewink
            • romashka Re: Na jaki serial czekacie najbardziej tej jesie 14.08.09, 10:21
              Kurde, no… ja tez nie czekam na żaden – no chyba, ze Dwójka będzie
              miała humor i znowu rzuci MASHa albo jakąś inną dobrą komedię –
              czasem tak mają smile
              Dra Hałsa widziałam jeden odcinek, nawet mi się podobał, ale jakoś
              nie mam nigdy czasu oglądać… nawet nie wiem, kiedy leci. A Hugh
              Lauriego kocham od czasó jego roli w "Czarnej Żmiji" suspicious

O! Na nową serią Hożych Doktorów czekam! Ogląda ktoś???
              • olinka20 Romashka 14.08.09, 10:54
                Ja ogladam smile
                strasznie fajny w swojej glupocie smile zasmiewam sie do lez, uwielbiam
                wypchanego konia.
                A ja czekam na nowa serie chirurgów i prywatnej praktyki, bo oba
                zakonczyły sie okropnie sad
                • romashka Re: Romashka 14.08.09, 11:03
                  Mnie też strasznie bawi big_grin

KOnia? Chyba psa wypchanego smile Ale to tylko jeden z dzikich
                  pomysłów smile
                  • olinka20 Hehe 14.08.09, 14:44
                    Pewnie, ze psa, zapatrzyłam sie w Dlaniowego konia stad ten błąd smile
    • panna.migotka777 Re: Na jaki serial czekacie najbardziej tej jesie 14.08.09, 10:46
      Dexter 4 seria.
      • fabryka.lodow.napatyku Re: Na jaki serial czekacie najbardziej tej jesie 14.08.09, 16:18
        czas honoru
    • balbina.x Re: Na jaki serial czekacie najbardziej tej jesie 14.08.09, 16:49
      Dlania, jak znasz angielski to tu masz trochę spoilerów do następnego sezonu smile

desperate-housewives.tripod.com/id3.html
      • dlania Re: Na jaki serial czekacie najbardziej tej jesie 14.08.09, 18:30
        O, suuuuper!wink)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka