deprim6 19.08.09, 14:21 poprawie nastroju, plotkom, wyżaleniu się , szukamy tu poparcia , pomocy w podjęciu decyzji, pocieszenia??? czego jeszcze...??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
deela Re: czemu służy magiel??? 19.08.09, 14:22 deprim ja cie blagam do czego kurwa sluza fora internetowe??????????????? Odpowiedz Link
ladylu Re: czemu służy magiel??? 19.08.09, 14:24 ędeela napisała: > deprim ja cie blagam > do czego kurwa sluza fora internetowe??????????????? do kurwienia (się)? (wybacz, zawsze chciałam to napisać) Odpowiedz Link
deprim6 Re: czemu służy magiel??? 19.08.09, 14:25 ladylu napisała: > ędeela napisała: > > > deprim ja cie blagam > > do czego kurwa sluza fora internetowe??????????????? > > do kurwienia (się)? > > (wybacz, zawsze chciałam to napisać) > do tego akuratnie lepszy jest real. Odpowiedz Link
aurinko Re: czemu służy magiel??? 19.08.09, 14:28 deprim6 napisała: > ladylu napisała: > > > ędeela napisała: > > > > > deprim ja cie blagam > > > do czego kurwa sluza fora internetowe??????????????? > > > > do kurwienia (się)? > > > > (wybacz, zawsze chciałam to napisać) > > > do tego akuratnie lepszy jest real. Skąd wiesz? Sprawdzałaś? Odpowiedz Link
aurinko Re: czemu służy magiel??? 19.08.09, 14:35 deprim6 napisała: > aurinko ty mi powiedziałaś. Znów masz urojenia. Odpowiedz Link
deprim6 Re: czemu służy magiel??? 19.08.09, 14:37 aurinko napisała: > deprim6 napisała: > > > aurinko ty mi powiedziałaś. > > Znów masz urojenia. No nietety od czasu do czasu czlowiek mądrzeje. Odpowiedz Link
aurinko Re: czemu służy magiel??? 19.08.09, 14:38 deprim6 napisała: > aurinko napisała: > > > deprim6 napisała: > > > > > aurinko ty mi powiedziałaś. > > > > Znów masz urojenia. > No nietety od czasu do czasu czlowiek mądrzeje. Szkoda, że u ciebie tylko od czasu do czasu. Odpowiedz Link
deprim6 Re: czemu służy magiel??? 19.08.09, 14:42 aurinko dobre od czasu do czasu gorzej maja takie istoty jak ty bo nigdy. Odpowiedz Link
aurinko Re: czemu służy magiel??? 19.08.09, 14:43 deprim6 napisała: > aurinko dobre od czasu do czasu gorzej maja takie istoty jak ty bo nigdy. Trafiłaś kulą w płot, dziecinko, jak zwykle. Odpowiedz Link
deprim6 Re: czemu służy magiel??? 19.08.09, 14:45 aurinko napisała: > deprim6 napisała: > > > aurinko dobre od czasu do czasu gorzej maja takie istoty jak ty bo nigdy. > > Trafiłaś kulą w płot, dziecinko, jak zwykle. > o jak miło "dziecinko" a to babciu może zeza masz jak nie wiesz , że własnie celnie trfiam ... Odpowiedz Link
aurinko Re: czemu służy magiel??? 19.08.09, 14:46 deprim6 napisała: > aurinko napisała: > > > deprim6 napisała: > > > > > aurinko dobre od czasu do czasu gorzej maja takie istoty jak ty bo > nigdy. > > > > Trafiłaś kulą w płot, dziecinko, jak zwykle. > > > o jak miło "dziecinko" a to babciu może zeza masz jak nie wiesz , że własnie > celnie trfiam ... O babci zeza się nie bój, spokojna twoja potargana ale wmawiaj sobie dalej, że trafiasz, na zdrowie )) Odpowiedz Link
margotka28 Re: czemu służy magiel??? 19.08.09, 14:24 bijesz rekord w zakładaniu wątków? Odpowiedz Link
kama_msz Re: czemu służy magiel??? 19.08.09, 14:32 deprim6 napisała: > kurwa jak cholera sie nudze!!! zapraszam do mnie, możesz np. okna umyć znajdę ci jakieś pasjonujące zajęcie Odpowiedz Link
deprim6 Re: czemu służy magiel??? 19.08.09, 14:35 kama_msz napisała: > deprim6 napisała: > > > kurwa jak cholera sie nudze!!! > > zapraszam do mnie, możesz np. okna umyć > znajdę ci jakieś pasjonujące zajęcie eee okna same se umyj chyba , ze ci rączki urwało. Odpowiedz Link
kama_msz Re: czemu służy magiel??? 19.08.09, 14:40 deprim6 napisała: > > eee okna same se umyj chyba , ze ci rączki urwało. no wiesz, ja ci tu chcę pasjonującą rozrywkę załatwić a ty odmawiasz? hm, jak nie to nie, więcej ci pomagać nie będę - nudź się dalej Odpowiedz Link
dlania Re: czemu służy magiel??? 19.08.09, 14:38 Magiel służy do propagowania miłości, seksu, pokoju i rokendrola na całym świcie. Odpowiedz Link
deprim6 Re: czemu służy magiel??? 19.08.09, 14:42 ladylu napisała: > za mało rokendrola za mało! to zmniejsz ilość sexu a rokendrola bedzie w sam raz Odpowiedz Link
aurinko Re: czemu służy magiel??? 19.08.09, 14:45 ladylu napisała: > hehe, wolę nie ryzykować Masz rację, nie ryzykuj, bo potem będziesz następną od zakładania durnych wątków Odpowiedz Link
deprim6 Re: czemu służy magiel??? 19.08.09, 14:47 aurinko napisała: > > ladylu napisała: > > > hehe, wolę nie ryzykować > > Masz rację, nie ryzykuj, bo potem będziesz następną od zakładania durnych wątkó > w pse babci baci nikt nie przebije niech śmiało zakłada watki Odpowiedz Link
aurinko Re: czemu służy magiel??? 19.08.09, 14:49 deprim6 napisała: > aurinko napisała: > > > > > ladylu napisała: > > > > > hehe, wolę nie ryzykować > > > > Masz rację, nie ryzykuj, bo potem będziesz następną od zakładania durnych > wątkó > > w > pse babci baci nikt nie przebije niech śmiało zakłada watki Baci? Nie wiedziałam, że masz na imię Bacia Odpowiedz Link
deprim6 Re: czemu służy magiel??? 19.08.09, 14:50 aurinko napisała: > deprim6 napisała: > > > aurinko napisała: > > > > > > > > ladylu napisała: > > > > > > > hehe, wolę nie ryzykować > > > > > > Masz rację, nie ryzykuj, bo potem będziesz następną od zakładania d > urnych > > wątkó > > > w > > pse babci baci nikt nie przebije niech śmiało zakłada watki > > Baci? Nie wiedziałam, że masz na imię Bacia i widzisz jak mało wiesz Odpowiedz Link
aurinko Re: czemu służy magiel??? 19.08.09, 14:52 deprim6 napisała: > aurinko napisała: > > deprim6 napisała: > > > > > aurinko napisała: > > > > > > > > > > > ladylu napisała: > > > > > > > > > hehe, wolę nie ryzykować > > > > > > > > Masz rację, nie ryzykuj, bo potem będziesz następną od zakład > ania d > > urnych > > > wątkó > > > > w > > > pse babci baci nikt nie przebije niech śmiało zakłada watki > > > > Baci? Nie wiedziałam, że masz na imię Bacia > > i widzisz jak mało wiesz Im mniej o tobie tym lepiej wolę ciekawsze informacje Odpowiedz Link
deprim6 Re: czemu służy magiel??? 19.08.09, 14:54 aurinko napisała: > > Im mniej o tobie tym lepiej wolę ciekawsze informacje a jednak Odpowiedz Link
aurinko Re: czemu służy magiel??? 19.08.09, 14:55 deprim6 napisała: > aurinko napisała: > > > > Im mniej o tobie tym lepiej wolę ciekawsze informacje > > a jednak Jednak puściłaś Odpowiedz Link
deprim6 Re: czemu służy magiel??? 19.08.09, 14:58 aurinko napisała: > Łyknij już te proszki. te od ciebie??? o nie, żebym sie stała jak ty zgnuśniała??? Odpowiedz Link
deprim6 Re: czemu służy magiel??? 19.08.09, 15:00 aurinko napisała: > Nie myl mnie ze swoim psychiatrą was się nie da pomylić bo nawet nie da sie porównać. Odpowiedz Link
deprim6 Re: czemu służy magiel??? 19.08.09, 15:03 aurinko napisała: > I całe szczęście ))) to tez dla nie których zwie się szczęściem... Odpowiedz Link
babowa aurinko i deprim 19.08.09, 15:03 proponuje załozyc oddzielny watek uprzejmosci wzajemne deprim i aurinko cd.-taki tytuł moze, co? Odpowiedz Link
aurinko Re: aurinko i deprim 19.08.09, 15:04 babowa napisała: > proponuje załozyc oddzielny watek > uprzejmosci wzajemne deprim i aurinko cd.-taki tytuł moze, co? A dziękuję bardzo, ale słowo wzajemne jest nadużyciem Odpowiedz Link
babowa Re: aurinko i deprim 19.08.09, 15:06 aurinko zrób deprim konkurencje i załóz watek no Odpowiedz Link
aurinko Re: aurinko i deprim 19.08.09, 15:08 babowa napisała: > aurinko zrób deprim konkurencje i załóz watek no Nic z tego Za żadne skarby świata nie dam się namówić na odebranie palmy pierwszeństwa w tworzeniu durnych wątków Odpowiedz Link
pina_colada88 Re: czemu służy magiel??? 19.08.09, 14:51 Dlania, myślę, że gdybyś nadal kontynuowała najgłupsze wątki to ten pewnie w przedbiegach by wygrał Odpowiedz Link
deprim6 Re: czemu służy magiel??? 19.08.09, 14:52 pina_colada88 napisała: > Dlania, myślę, że gdybyś nadal kontynuowała najgłupsze wątki to ten pewnie w > przedbiegach by wygrał dzieki tobie on ma dużą szanse Odpowiedz Link
cudko1 Re: czemu służy magiel??? 19.08.09, 14:45 dlania napisała: > Magiel służy do propagowania miłości, seksu, pokoju i rokendrola na > całym świcie. \no jak nie jak tak Odpowiedz Link
semida Re: czemu służy magiel??? 19.08.09, 14:48 > Magiel służy do propagowania miłości, seksu, pokoju i rokendrola > na > > całym świcie. > Cudne dlania Odpowiedz Link
mathiola Dlania ja cię proszę 19.08.09, 23:31 O świcie to ja śpię. nic nie będę propagować o tej godzinie. Zapomnij Odpowiedz Link
babowa Re: dobra starczy 19.08.09, 14:55 deprim , wyluzuj niepotrzebnie sie spinasz chciałas to masz i tyle Odpowiedz Link
deela Re: dobra starczy 19.08.09, 21:13 ja to chcialam napisac tylko spoznilam sie o 6 h i 13 min! Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: :-))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))) 19.08.09, 17:44 o co tu kuźwa chodzi??????? Odpowiedz Link
doral2 Re: :-))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))) 19.08.09, 20:31 kurna, taki fajny watek się zapowiadał i został zjebany w kwestii formalnej - magiel służy do maglowania i picia wódki Odpowiedz Link
deela Re: :-))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))) 19.08.09, 21:13 to to my mamy na maszcie flagowym wypisane zadne novum Odpowiedz Link
karra-mia a któraś 19.08.09, 21:29 może mi wytłumaczyć, co autor miał na myśli? bo nie jestem na prochach,w ięc ciężko mi wejść w tok myślenia autorki Odpowiedz Link
patrice7 Re: a któraś 19.08.09, 22:20 o matko boski watek jeszcze jeszcze aurinko dawaj ) Odpowiedz Link
aurinko Re: a któraś 19.08.09, 23:06 patrice7 napisała: > jeszcze jeszcze aurinko dawaj ) Nic z tego Pati, teraz bawię się czymś innym PP Odpowiedz Link
mathiola bo ja po prostu 19.08.09, 22:40 gdzieś się muszę lansować W sferze wirtualnej wypadło na magiel Odpowiedz Link