lelieb 20.08.09, 11:21 Używałyście? Po jakim czasie widać efekty i czy rzeczywiście wygląda to "naturalne'? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
panna.migotka777 Re: Garnier-opalający spray do ciała 20.08.09, 12:02 Ja używam Ziaji Sopot, opaleniznę widać po kilku godzinach a po tygodniu smarowania wyglądasz jakbyś wróciła z ciepłych krajów. Przy czym opalenizna jest naturalna i wszyscy pytają gdzie byłaś na wakacjach Odpowiedz Link
cura_domestica Re: Garnier-opalający spray do ciała 20.08.09, 16:45 Używałam , trzeba bardzo umiejętnie rozprowadzić bo często pojawiają się smugi . Używałam też tego co migotka , z Ziaji ale on ma dla mnie za bardzo specyficzny zapach samoopalacza i przerzuciłam się na Garniera ale balsam brązujący , jest super !!! O taki www.allegro.pl/item687816842_garnier_balsam_brazujacy_nawilza_maslo_shea.html Odpowiedz Link
panna.migotka777 Re: Garnier-opalający spray do ciała 20.08.09, 17:02 Nie mogłam znieść smrodu Garniera dlatego przerzuciłam się na Ziaję, pachnie specyficznie ale nie cuchnie Odpowiedz Link