bluemadlen-1 21.08.09, 12:42 no co w końcu jak sie witałam o zmianie majtek było? było, odpowiedziałam ?odpowiedziałam. No to zadaje pytanie jakie wkładki higieniczne są najlepsze????które się Wam sprawdzają??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cafe_tee wsio ryba 21.08.09, 13:07 bella, naturella, libresse, carefree, always...jeden pies. Używam wszystkie. Przeważnie te, które mam akurat pod ręką, albo te, które są w promocji. Nie mam hopla - nie kupuję wkładek jednej firmy Wkładka - najważniejsze by się trzymała. Ale za to mam hopla na punkcie podpasek i tamponów. Tampony - tylko O.B, a podpaski bez plastikowej siatki. Odpowiedz Link
zuzia36 Re: wsio ryba 21.08.09, 13:13 miałam różne, ostatnie z biedrony takie żółte pakowane każda osobno cena przystępna bardzo i zostanę im wierna Odpowiedz Link
hellious Re: wsio ryba 21.08.09, 13:25 O, te z biedrony tez sa git, za to lidlowe do bani. Ani chwili sie nie trzymaja. Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: wsio ryba 21.08.09, 13:14 cafe_tee napisała: > Tampony - tylko O.B, > > ja też! Odpowiedz Link
romashka Re: wsio ryba 21.08.09, 13:28 Wkładki - tylko Carefree (są takie rozkosznie cieniutkie!) Tampony - tylko OB. Kiedys próbowałam Tampax z aplikatorem ale to jakas pomyłka. Ostatecznie Bella może być, ale się strzępi czasem. Odpowiedz Link
tomelanka Re: wsio ryba 21.08.09, 19:04 wlasnie ob sie strzepi ja przewaznie bella tampoo a kiedys kupilam wielkie opakowanie teskowych takich fioletowych bo innych nie bylo i sa b.fajne. Nie strzepia sie i maja taki ladny sznureczek jak ob i sie dobrze rozwijaja z folii Odpowiedz Link
panna.migotka777 Re: higieniczne pytanko... 21.08.09, 13:35 A ja tylko discreet używam Odpowiedz Link
madameblanka Re: higieniczne pytanko... 21.08.09, 15:15 no ja też discret, kiedyś kupiła lidlowskie to sie rolowały, odklejamy w ogóle właziły mi w rów Carefree są za drogie dla mnie <foch> Odpowiedz Link
tomelanka Re: higieniczne pytanko... 21.08.09, 19:05 descreety sa fajne bo sie b.dobrze czymaja, czasem ciezko odkleic, w sumie jesli chodzi o wkładki to raczej wsio mi rawno Odpowiedz Link
freederike Re: higieniczne pytanko... 21.08.09, 15:35 carefree, ale ostatnio kupiłam belli i muszę stwierdzić, że firma chyba się poprawiła. Odpowiedz Link
przeciwcialo Re: higieniczne pytanko... 21.08.09, 16:11 Naturella a jasze lepsze sa Discreet Odpowiedz Link
fajka7 Re: higieniczne pytanko... 21.08.09, 17:02 Carefree uzywalam bardzo dlugo, ale przestali robic moj model hehe i te drugie ich troche mnie wkurzaja, bo za duzo tworzywa maja, a klej to chyba superglue. Kupilam naturelle ostatnio- tez ok w sumie. One sie roznia fasonem wszystkie i troche tym papierem na wierzchu, ale swoje funkcje spelniaja chyba tak samo. Odpowiedz Link
mama-dzwoni Re: higieniczne pytanko... 21.08.09, 20:36 tylko i wyłącznie bella panty AIR new Odpowiedz Link
doral2 Re: higieniczne pytanko... 21.08.09, 21:01 o rany, nie wiem pamietam, że mają zapach cytrynowy i są cienkie, ale firmy za "hiny" nie pomnę, a nie chce mi się iść na górę do łazienki i sprawdzać.. Odpowiedz Link