Dodaj do ulubionych

Crazy Head Gliwice

09.07.07, 10:24
Czy ktoś był w Crazy Head u Pani Gosi?
Obserwuj wątek
    • Gość: Michał Re: Crazy Head Gliwice IP: 77.248.255.* 12.08.07, 20:45
      Tak ja byłem u Pani Małgosi Uwazam ze to bardzo dobra fryzjerka !!!
    • Gość: klientka Re: Crazy Head Gliwice IP: *.3s.pl 08.04.08, 22:50
      Zauważcie, że w tym salonie wszystkim kobietom robią identyczne
      fryzury... Nieważne czy pasuje fryzura do owalu twarzy, czy też
      nie... Właścicielka salonu zachowuje się jakby była ekspertem w
      każdej dziedzinie (wizaż itp.).ŻENADA!!!
      • Gość: niezadowolona Re: Crazy Head Gliwice IP: *.cust.tele2.pl 13.03.09, 10:33
        Z usługi byłam przeciętnie zadowolona, nic specjalnego momentami łzy
        mi się lały jak na siłe pani ... próbowala mi rozczesać włosy na
        mokro bez odżywek, efekt fryzury dobry ale nic specjalnego.
        Natomiast jak uslyszalam cene 315 zl (w innych salonach miedzy 100-
        120)to wg. mnie stanowczo za dużo.
        • Gość: nijak Re: Crazy Head Gliwice IP: *.centrum.gliwice.pl 14.03.09, 11:10
          zgadzam sie ceny zabójcze a usługa przeciętna.
    • Gość: Klientka Re: Crazy Head Gliwice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.08, 12:13
      byłam i byłam zadowolona. Ale jesli chodzi o strzyżenie to najlepsza
      jest p Iwona;)
    • Gość: Beata Re: Crazy Head Gliwice IP: 83.1.168.* 23.05.09, 21:49
      Witam. Byłam ostatni u nawej pracownicy w tym salonie u p.Justyny jestem bardzo niezadowolona, poniewaz zaplacilam ogromne pieniądze za koloryzacje a efekt był gorszy niż w 3 razy tańszymn salonie, był to kolor zupełnie nie taki jaki chciałam. Mam również zastrzeżenia do samego podejścia do pracy p. Justyny, bo w żadnym innym salonie nie zdarzyło mi się aby fryzjerka rzuła gumę nad moją głową...
      • Gość: zadowolona Re: Crazy Head Gliwice IP: *.trynek.gliwice.pl 23.06.09, 19:37
        ja tez byłam u pani Justyny i jestem zadowolona bylam nie raz i bede dalej
        chodzic a do tego ma miłe podejscie do dzieci pozdrawiam
        • Gość: Jowita Re: Crazy Head Gliwice IP: *.proxnet.pl 20.08.09, 21:11
          A ja mam mieszane uczucia też byłam u Pani Justyny i nie jestem zadowolona fryzjerka do której poszłam po Pani Justynie powiedziała ze jeszcze takich powycinanych włosów nie widziała dlatego też nie układały mi się . Ogólnie jest miła ale już nie wrócę do niej Natomiast Polecam Panią Kasie i Szefową
          • Gość: rozgoryczona Re: Crazy Head Gliwice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.09, 17:49
            i ja z przykrością muszę stwierdzić, że już więcej nie skorzystam z
            usług tego salonu. Byłam ich klientką od ok. 3 lat.Stałą klientą
            samej szefowej. Natomist po ostatnich pasemkach u pani Justyny
            rozczarowałam się bardzo. Kolor tragiczny!!! Pomimo tego, ze na
            wstępie tłumaczylam jakieś 15 minut o co mi chodzi. Wyszło zupełnie
            odwrotnie :-( Pani Justyna starała się uratować to co zepsuła
            nakładając kolejną farbę. Na szczęscie na tym się skończyło i mogę
            ludziom (powiedzmy) pokazywać się na oczy!Mam nadzieję, że włosy mi
            szybko odrosną i nie bedę musiała się dłużej męczyć z tym tragicznym
            kolorem.
            Natomiast rozczarowałam się już zupełnie kiedy przyszło do zapłaty.
            Pani Justyna ewidentnie spaprała robotę! Zapewniała, ze "ratującą"
            farbę nakłada gratis. Jakież było moje zdziwienie, kiedy zapłaciłam
            dużo wiecej niż normalnie!!!! I to dużo wiecej niż u samej szefowej
            pani Iwony!!!!! Na rachunku widnieje: farba, pasma. Jeżeli robione
            były pasemka, które nie wyszły, to farba (zgodnie z zapewnieniami
            pani Justyny) miała być gratis! Powiem szczerze, że nie miałam siły
            się wykłucać. Chciałam uciec stamtąd jak najszybciej! Zastanawia
            mnie jedno, czy pani Justyna myśli, ze ma do czynienia z aż tak
            naiwnymi ludźmi? I czy tak się traktuje jakiegokolwiek klienta? A
            tym bardziej klienta samej szefowej? Jestem bardzo rozgoryczona
            takim podejściem.
            • Gość: rozgoryczona Re: Crazy Head Gliwice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.09, 20:15
              zapomniałam wspomnieć, że cała ta "przyjemność" kosztowała mnie 260
              zł.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              Zazwyczaj u Pani Iwony płaciłam 230 zł - w tym balejage, cięcie,
              modelowanie, ampułka.
              Jak widać pani Justyna skasowała za usługę i za reklamację także!!!!
            • Gość: Oli DO Re: Crazy Head Gliwice IP: *.pool.mediaWays.net 13.08.14, 11:42
              Jesli dostalas rachunek z kasy fiskalnej to kto cie oszukal?Przeciez tych pieniedzy ,ktore niby wiecej policzyla nie wyciagnie sobie z kasy......jak juz cos piszecie rozczochrane kobiety to przynajmniej pomyslcie co,bo ladna fryzura na waszych glowach waszego glupiego myslenia napewno nie zmieni!!!!!!!!
              • Gość: Nata Re: Crazy Head Gliwice IP: *.oldnet.pl 23.11.16, 23:56
                Owszem ma prawo.klientka czuc sie oszukana.Co z tego, ze dostała paragon z kasy fiskalnej skoro byl wyźszy niz zazwyczaj.Ewidentnie oznacza to,ze pracownica dość,źe zawalila z farbowaniem to doliczyła jeszcze za farbę,ktora poprawiała kolor klientce.A ta farba miała byc gratis.Wychodzi na to,ze wszystko sie zgadza.Zuzyta farba-gotowka.Tyle,ze za ta dodatkowa poprawiajaca kolor farbe zaplaciła klientka, a nie pracownica.Owszem pracownica nie wyciagnie sobie pieniedzy z kasy fiskalnej.Ale powinna ze swoich pieniedzy zaplacic za farbe.A na to oszukała klientke.Wiec glupie myslenie masz Ty !!!
          • Gość: kinga Re: Crazy Head Gliwice IP: *.chello.pl 31.10.09, 16:11
            witam jestem zadowolona z uslug p Justyny jestem stala klientka tego salonu i stwierdzam ze nie ma ludzi idealnych nie dogodzi sie komus na sile a oczernianie tutaj to jest chowanie glowy w piasek jak mi sie cos nie podoba to mowie o tym odrazu a nie po fakcie proste jest wiele alonow i ja tez nie raz nie dokonca uzyskalam to co chcialam a nie robilam z tego konca swiata na koniec dodam ze bardzo polecam ten salon i fryzjerki pracujace w nim wszysttkieee
            • Gość: :) Re: Crazy Head Gliwice IP: *.ds7-k.us.edu.pl 31.10.09, 18:54
              Uważam ze Pani Justyna jest dobrą fryzjerką sama chodzę do niej już ponad rok.I zawsze chodzę do niej na pasemka i farbę i nie zdarzyło mi się abym była kiedykolwiek niezadowolona,wydaje mi się że osoba która podpisała się "rozgoryczona" próbuje w jakiś sposób zaszkodzić p Justynie bo treść jest sprzeczna z rzeczywistością.Chodzić do niej będę nadal nikt mnie do niczego nie zrazi !!!!!!
              • Gość: kasia Re: Crazy Head Gliwice IP: *.chello.pl 08.12.09, 00:10
                witam drogie panie chcialam powiedziec ze bylam u pani Justyny
                mialam mieszane uczucia po waszych opiniach ale poszlma i chce
                powiedziec ze jestem BARDZO ZADOWOLONA wszystko dokladnie mi
                wytlumaczyla co bede miec robione i cene rowniez tak wiec jak
                najbardziej polecam i niebawem znowu do niej sie udam
            • Gość: rozgoryczona Re: Crazy Head Gliwice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.09, 10:44
              zgadzam się, że nie ma ludzi idealnych...i każdemu może zdarzyć
              się "wpadka"...jak najbardziej, jesteśmy tylko ludźmi!!! Niemniej
              uważam, że jeżeli coś zrobi się źle (w moim przypadku kolor),i
              zgłasza się to od razu (bo wyraziłam swoje niezadowolenie
              natychmiast),to trzeba umieć się do tego przyznać i ponieść tego
              konsekwencje...a nie wmawiać, że wszystko jest ok...Szalę goryczy
              przeważyła CENA za usługę! Wyższa niż normalnie!!!!! Gdybym została
              potraktowana profesjonalnie (niższa cena, rabat,kolejna wizyta
              gratis),pewnie nie wylałabym tu swojego żalu!
              I daleka jestem od tego, żeby szkodzić pani Justynie...uważam, że
              jest BARDZO MIŁĄ osobą...i ŚWIETNIE STRZYŻE włosy!!!

• Gość: Magda Re: Crazy Head Gliwice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.09, 15:20
        halo halo rzuła gumę przez "rz" a nie "ż". Na forum się udzielamy, a podstawówki
        nie skonczyłyśmy ? Oj kiepsko kiepsko ... kobiety... chcą ładnie wyglądać, ale
        wygląd to nie wszystko. Kochana zapraszam na kurs polszczyzny nim Cie ktoś
        wcześniej czy później zjedzie jak ...
        • Gość: Beata Re: Crazy Head Gliwice IP: 83.1.168.* 01.11.09, 16:23
          Pani Magdo proszę przeczytać jeszcze raz mój komentarz i napisane jest "rzuła" więc niech mi Pani nie przypisuje błędów, których nie popełniłam. Co do wykształcenia to już dawno mam wyższe a po Pani komentarzu widać, że ma Pani problem z czytaniem ze zrozumieniem... Trzeba było częściej na język polski uczęszczać a nie siedzieć przed komputerem.
        • Gość: Oli Do Re: Crazy Head Gliwice IP: *.pool.mediaWays.net 13.08.14, 11:43
          Popieram!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: rozgoryczona Re: Crazy Head Gliwice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.10, 18:55
      Witam ponownie! Nie mogę żyć bez Crazy Head :-) Udałam się tu ponownie. I
      ponownie do Pani Justyny (do Pani Iwony były odległe terminy). Tak, postanowiłam
      zaryzykować. Chyba sama Pani Justyna była zaskoczona moją wizytą. Niemniej chcę
      powiedzieć, że jestem bardzo zadowolona!!!!!!! Kolor, strzyżenie super!W dalszym
      ciągu pozostanę ich wierną klientką! Polecam ten zakład, Panią Iwonę, Panią
      Justynę! Super! Dziękuję!
      • Gość: Maja Re: Crazy Head Gliwice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.11, 23:10
        kiedys bylam u pani Justyny poniewaz ani Iwonka podobno była chora i uważam ze to slaba fryzjerka malo doswiadczona mila ale za slaba jak dla mnie
    • Gość: gliwiczanka Re: Crazy Head Gliwice IP: *.waldex.3s.pl 24.03.12, 09:52
      witam, też mam wrażenie, że w tym salonie ścinają wszystkich tak samo, kompletnie nie zwracając uwagi na owal twarzy.... Poza tym jestem bardzo niezadowolona z usługi pani Kasi, która się nagadała z 10 min, co ona mi z włosami nie zrobi, a samo podcięcie trwało może 2 min.... prosiłam o podcięcie rozdwojonych końcówek, co najmniej o 3 cm, a ta ścięła może 1 mm! nawet na podłodze nie było widać włosów! Rozdwojone końcówki jak były tak dalej są... Poza tym fryzura jest nie wykończona, bo już następny klient przyszedł.. efekt: włosy nie mają odpowiednich proporcji... wyglądają gorzej niż przed "podcięciem" o 1 mm, a 80zł skasowane..
      Ja tam nie wrócę!
      • Gość: Alicja Re: Crazy Head Gliwice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.12, 22:58
        Ja niedawno udałam sie do pani Kasi bywałam w C.H dwa razy do roku gdyż mieszkam za granica i niestety więcej nie pójdę kolor wyszedł nie ładny usługa dość drogo mnie kosztowała a P. Kasia wiecznie naburmuszona zupełnie jak by za kare żyła moim zdaniem wypaliła sie zawodowo i w rzeczywistości również bo smród papierosów okrutny

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka