Dodaj do ulubionych

Wesołych Świąt

24.12.11, 11:15
Wesołym ,smutnym , zadowolonym ,i narzekaczom ,doradcom technicznym , handlowym , pirtowcom , metalowcom , narzedziowcom , drewniakom , glazurnikom ,królom sedesów , konewkom , malarzom , elektrykom budowlańcom ,działowi kas i każdemu innemu . Wszystkim razem i każdemu z osobna życzę Zdrowych Spokojnych Swiąt , spędzenia ich z rodzinami w ciepłej domowej atmosferze ,bez myślenia o nierotach , bs-ach , marży , obrotach ,magazynie 8050 i innych takich które na codzień podnoszą ciśnienie .

Wesołych Świąt smile

https://www.discoswingworld.ch/pic_news/xmas-dance.gif
Obserwuj wątek
    • xelectric Re: Wesołych Świąt 28.12.11, 20:42
      i lepszego 2012!!
      • castoludmirek Re: Wesołych Świąt 28.12.11, 23:39
        równiez zycze wesołych...po swietach i szczęsliwego nowego Roku 2012 oraz optymizmu....bo jak czytwm wszystkie komenty, to doła dostaję....plisss ,głowa do góry i do przodu z humorem,
        nie dajmy sie zwariowac...jestm krótki stazem , wiem jak było wczesniej a jak jest teraz....i mam doła ale cóz jestem optymistycznie nastawiony do tego, co w tej firmie wytwarzam i mam nadzije ,ze bedzie dobrze.... i tym optymistycznym akcentem , życze WSZYSTKIM Szczęśliwego Nowego Roku i mniej zmartwien ...głowa do góry , po burzy ,zawsze wychodzi słonce. ..................

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka