astonmartindb10
14.02.12, 10:42
Widzę że firma was nie interesuje to typowe dla pracowników siedziby. Kawa forum w czasie pracy słownik i 10 tys albo lepiej na konto. A towaru jak nie ma tak nie ma. Walka ze stokiem. Wycofano porządne firmy z Casto zastąpiono to marką własną. Poza kilkoma wyjątkami to totalne gnioty zalegające magazyn . Za drogie i tak marnej jakości ze szkoda gadać. Człowiek zwalcza stok i już prawie mu się udaje a tu sru z magazynu centralnego zalew syfu. I co w końcu ktoś się spostrzegł i wycofał cześć syfu ale u nas na magazynie syf stoi. Ba a dobrego towaru nie ma. Bo z dobrymi firmami mamy na pieńku. Ja nie chce walczyć w głównej mierze o podwyżki bo wiem ze firma cienko stoi ale chce dobrze pracować i móc się rozwijać. Ja chce normalnie sprzedawać dobry tani towar i widzieć uśmiech klienta wtedy wiem ze podwyżki będą.Dla tego jestem cięty na dyrektorów produktu.Generalnie zastąpił bym ich przekupkami z targu one przynajmniej wiedza ze zamawia się to co się sprzedaje.W następnej kolejności wziął bym się za wizażystów Castoramy.Te połączenie grafitowej płyty z OSB.Najbardziej żal tych pieniędzy wywalonych. A sprawnych wózków paletowych mało oj mało. Sprzętu komputerowego tez mało i systemu z prawdziwego zdarzenia.Dla tego zależy mi na rekrutacji osób z bogatym i długim stażem na działach. Za błędy przepraszam humanistą nie jestem . Mam raptem dwa kierunki ukończone ale techniczne. Myślę że naszą walkę możemy rozpocząć od wydania własnych ulotek i rozesłaniu ich do zaufanych osób w celu np. rozłożenia ich na stołówce. Trzeba przypominać naszym kolegom i koleżankom o istnieniu tego forum . Bo jest ono potrzebne . Ktoś powie ze nic nie da się zrobić . Eh może ma racje ale trzeba spróbować. Internet to wielka siła dziś te forum jutro Wirtualna Polska Albo Onet. Pamiętajcie o co walczymy o dobro firmy. Firma ta kiedyś dbała o pracownika. Pracownik o nią. Dziś zabrano nam taka możliwość . Dziś idę do pracy i będę dobrze pracował sumienie i rzetelnie wierząc w lepsze jutro . Pozdrawiam wszystkich. Dołączajcie do forum i piszcie bez złości i głupot ale po to żeby jutro z uśmiechem zobaczyć niebiesko żółtą firme.