superbohater12 04.02.16, 13:04 Wiecie może czy już wybrali kierowników sektorów? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szakal2311 Re: castorama Radom 04.02.16, 18:38 W Castoramie 8034 Krakowska pracownik musiał napisać do Państwowej Inspekcji Skargę o udostępnienie tego regulaminu premiowania . W końcu go otrzymał i mógł się zapoznać . W tamtej Castoramie pracownicy nie mają wglądu do akt , aby można było w nich robić szacher macher jak to miało miejsce w przypadku zwolnionego pracownika z tej Castoramy co teraz się musi się z nimi teraz sądzić . Potrafili nawet dokument spreparować na potrzeby procesu ale sami się w tym pogubili. Odpowiedz Link
ptalok Re: castorama Radom 13.02.16, 17:51 Podobno już trwają rozmowy z kandydatami, na chwilę obecną brani sa pod uwagę chętni z innych sklepów Castorama, oni maja pierwszeństwo. Być może niedługo zaczną rekrutować na kolejne stanowiska. Mam nadzięję, że otrzymam szansę zaprezentowania się na rozmowie kwalifikacyjnej. Superbohater a Ty składałeś na kierownika jakiego sektora???????????? Odpowiedz Link
ptalok Re: castorama Radom 13.02.16, 17:52 hejter85 z której castoramy będziesz przyjeżdżał na implantację? Otwarcie ma być w czerwcu więc pewnie kwiecień -maj już będzie towarowanie Odpowiedz Link
ptalok Re: castorama Radom 18.02.16, 12:42 No i jak ludziska....co z tą Castoramą w Radomiu? Odpowiedz Link
superbohater12 Re: castorama Radom 18.02.16, 21:06 tak wybrali , teraz to i ja wiem , ale ja nie idę , rozmyśliłem się. Odpowiedz Link
ptalok Re: castorama Radom 21.02.16, 19:36 Ktoś wie jakie są Warunki? Co proponują....??? Odpowiedz Link
binaryland Re: castorama Radom 04.03.16, 21:30 Bardzo Dobry Sposób na Zarabianie Kasy!!!!!! f2cb1.ulinks.net ulinks.net/95cb8 Odpowiedz Link