gat45 13.09.09, 08:36 i wobec oznajmiam, żem wyrżnęła wątek niejakiego Silesiusa, bo mi się nie podobał. Ponadto usiłowałam go zabanować, alem niewprawna i nie wiem, czy mi się udało. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gat45 PS Proponuję sondę wśród pt Bywalców 13.09.09, 08:46 kto mojego bana popiera, a kto jest za ponownym wpuszczeniem tego tam Monachijskiego. Oczywiście poddam się wyrokowi demokratycznego referendum Nie umiem robić takiej uczonej z guziczkami, więc proszę tylko o TAK (popieram bana) lub NIE (wpuścić SM-a). Odpowiedz Link
ave.duce Nie chcę się wypowiadać w tej 13.09.09, 09:22 sprawie ani jako Ave.duce, ani jako 1/3 Xenofanta. Zarówno wykasowany przez Ciebie wątek jak i posty w innym > dotyczą mnie osobiście. Ciekawe, ile osób dostało info na ten temat? Najwyraźniej komuś bardzo przeszkadza to forum. I ja. I Nietoperz. :p Odpowiedz Link
gat45 Re: Nie chcę się wypowiadać w tej 13.09.09, 09:34 ave.duce napisała: > sprawie ani jako Ave.duce, ani jako 1/3 Xenofanta. > Zarówno wykasowany przez Ciebie wątek jak i posty w innym > dotyczą mnie os > obiście. Ciekawe, ile osób dostało info na ten temat? Najwyraźniej komuś bardzo > przeszkadza to forum. I ja. I Nietoperz. To nie tak. Wyrżnęłam wątek, bo MNIE się nie podobał. I proszę, nie mieszaj tematów. Tu się odbywają poważne wybory :))); Odpowiedz Link
remez2 Re: PS Proponuję sondę wśród pt Bywalców 13.09.09, 12:00 Jestem za wycinaniem go pod każdym nickiem pod jakim się pojawi. Odpowiedz Link
ginusia Re: PS Proponuję sondę wśród pt Bywalców 13.09.09, 13:09 gat45 napisała: > > >> Nie umiem robić takiej uczonej z guziczkami, więc proszę tylko o TAK > (popieram bana) lub NIE (wpuścić SM-a). TAK!!!!!!!!! YES!!!!!!! OUI!!!!!!!! Odpowiedz Link
scoutek czuje sie bardzo 14.09.09, 09:21 chcialam tylko powiedziec, ze wzruszenie nie pozwala mi scisnac Was za gardlo cenkju Odpowiedz Link
nietoperz_dworski Re: czuje sie bardzo 15.09.09, 08:33 Co mamy my powiedziec? Thank YOU Scoutek! Pamietam, ze lubisz: www.youtube.com/watch?v=N9oq_IskRIg&feature=related Odpowiedz Link
scoutek Re: czuje sie bardzo 15.09.09, 08:51 :))))))))))))))))))))))))))))))) ales mi dowalil nie wydziekuje sie za diabla Odpowiedz Link
nietoperz_dworski Re: czuje sie bardzo 16.09.09, 03:55 Nie ma takiej potrzeby. "Twoja" muzyka czesto dodawala mi skrzydel. Odpowiedz Link
nietoperz_dworski Re: no to teraz masz 16.09.09, 09:01 Co biedny mam zrobic? Podkochiwalem sie w L.M. po "Kabarecie". Niesamowity film. www.youtube.com/watch?v=kCVcIc5Uwmc&feature=related Odpowiedz Link
scoutek Re: no to teraz masz 16.09.09, 10:59 nic nie rob popatrz na to: www.youtube.com/watch?v=mR_mjkxc7Ys Odpowiedz Link
nietoperz_dworski Re: no to teraz nic nie robie 17.09.09, 00:59 Patrze i slucham. Potem moze wymysle cos w rewanzu. Odpowiedz Link
maria-ltd proponuje wam piaskownice pod okiem kogo starszego 13.09.09, 08:54 a te stalinowskie nawyki to juz wam nie mina do śmierci Odpowiedz Link
gat45 Odnotowałam skrupulatnie : 13.09.09, 09:00 głos wyrażony, nieważny bo nie odpowiedziałaś na pytanie, o Ograniczona Mario. A gazetkę ścienną z ogłkszeniami drobnymi wywieś sobie gdzie indziej, ja nie lubię takiego wystroju. Odpowiedz Link
scoutek Re: Odnotowałam skrupulatnie : 13.09.09, 09:08 gat, nie cierpie goscia bo cham nie wpuszczac, bardzo prosze przyznam szczerze, ostatnio zamilklam na FzD, bo go tu ujrzalam wystarczy, ze jest na FK Odpowiedz Link
maria-ltd Re: Odnotowałam skrupulatnie : 13.09.09, 09:24 scoutek, znany jestes szeroko jako troll w kraju,poziom twoich wypowiedzi wskazuje ze nie jestes człowiekiem cywilizowanym,żegnam Odpowiedz Link
gat45 Obiecujesz, że już sobie pójdziesz ? 13.09.09, 09:32 maria-ltd napisał: > scoutek, znany jestes szeroko jako troll w kraju,poziom twoich > wypowiedzi wskazuje ze nie jestes człowiekiem cywilizowanym,żegnam Z całą, tym razem NIE ograniczoną odpowiedzalnością ? To świetnie, nie będę na razie Cię wycinać. Słowo "żegnam" zobowiązuje. Do Scoutka : odnotowałam głos poparcia, dzięki. Odpowiedz Link
maria-ltd Re: Odnotowałam skrupulatnie : 13.09.09, 09:39 nie zamierzam sie tu rozgaszczać,kazde wyciecie to twoja porazka wy znacie tylko słowa cham itp, cywilizacja nie dotarła sygnaturka tego bytu od d.... swiadczy o nim, tyle tylko że rosnie liczba chetnych zasadzic mu kope ale boja sie ubabrać Odpowiedz Link
gat45 Grzecznie już prosiłam, teraz wyraźniej : 13.09.09, 09:43 maria-ltd napisał: > nie zamierzam sie tu rozgaszczać,kazde wyciecie to twoja porazka > wy znacie tylko słowa cham itp, cywilizacja nie dotarła > sygnaturka tego bytu od d.... swiadczy o nim, tyle tylko że rosnie > liczba chetnych zasadzic mu kope ale boja sie ubabrać A kysz, osobo ograniczona ! Zrobienie kupy na słomiance sąsiada jest dla ciebie porażką sąsiada, prawda ? Odpowiedz Link
maria-ltd Re: Grzecznie już prosiłam, teraz wyraźniej : 13.09.09, 09:58 twoja kultura sprowadza sie sie do okreslania mających inne zdanie jako osoby ograniczone, niestety to zjawisko jest przez medycyne okreslane jednoznacznie i czasem wyleczalne,wystarczy wam ze sami sobie sobie potakujecie wulgarnie na różnych forach, kazdy majacy inne zdanie to cham, ograniczony itd, to czysty komunizm ublizanie majacym inne zdanie zamiast podjąć dyskuję, ale od dawna wszyscy widza ze argumentów żadnych nie macie i nie umiecie ich używać,żałosne ludziki, współczuje wam bardzo,sprobujcie to leczyc, Odpowiedz Link
gat45 Re: Grzecznie już prosiłam, teraz wyraźniej : 13.09.09, 10:01 maria-ltd napisał: > twoja kultura sprowadza sie sie do okreslania mających inne zdanie > jako osoby ograniczone, (...) Mylisz się. Po prostu spolszczyłam drugi człon nicka, który sama sobie wybrałaś. Niestety a] dla ciebie jest niepojęte, że można pisać bez obrażania kogoś b] trzeba się było uczyć języków, choćby na poziomie debiutanckim. A teraz już naprawdę : A KYSZ !!!!!!!!!!!!! Nudzisz. Odpowiedz Link
maria-ltd Re: Grzecznie już prosiłam, teraz wyraźniej : 13.09.09, 10:07 boisz sie słowa i zeby inni nie przeczytali kiedys za to bym odsiedziala, teraz tylko wycinasz niezależnie od wszystkiego to twoja porazka nie moja wielonikowcu Odpowiedz Link
scoutek Re: Grzecznie już prosiłam, teraz wyraźniej : 13.09.09, 10:12 maria, mialam sie nie oddzywac, ale tykasz NAJGRZECZNIEJSZEJ i najbardziej KULTURALNEJ osoby w calym tym forowym wszechswiecie GW jaka jest Gat wez sie i opanuj, bo dopiero uslyszysz co ludzie o tobie mysla ostrzegam po raz ostatni Odpowiedz Link
maria-ltd Re: Po prostu: ltd. ;) b/t 13.09.09, 10:24 to jest fajne, znaczy odfruwasz czy tylko udajesz ? Odpowiedz Link
ave.duce Re: Po prostu: ltd. ;) b/t 13.09.09, 10:30 maria-ltd napisał: > to jest fajne, znaczy odfruwasz czy tylko udajesz ? Nie zamierzam ani nigdzie "odfruwać", ani niczego "udawać" > to jest MOJE forum (w 1/3). Szkoda, że nie rozumiesz znaczenia skrótu, który masz w swoim nicku. Ale to Twój problem, nie mój. Odpowiedz Link
maria-ltd Re: Po prostu: ltd. ;) b/t 13.09.09, 10:34 ja chce taka pozostać żebym nie wszystko rozumiała zbyt duzo znam ludzi którzy wszystko rozumieja Odpowiedz Link
jola.iza1 Re: Po prostu: ltd. ;) 13.09.09, 10:52 Ave, a czy ja mogę nabluzgać tej wyżej?? Za to, jak do Gat napisała??:) W sprawie silla jestem na nie, dorobi sobie następny nick. Przecież to co pisze świadczy tylko o nim. Ale jeżeli Scoutek miałaby przestać pisać, to szybko zmienię zdanie, będę na tak:)) Odpowiedz Link
ave.duce Re: Po prostu: ltd. ;) 13.09.09, 11:14 1. Scoutek już to zrobiła, wg mnie, bardzo fachowo > ale rób, co chcesz ;) 2. bądź na TAK > Scoutek jest BEZCENNA! 3. idę nad Narwię > wędka w dłoń! 4. Pani B. już gotowa do wymarszu :) Nara! :p Odpowiedz Link
marouder.eu Marysiu, pan mowi! 13.09.09, 15:20 Mam Marysie zabanowac, jak sie to Marysi slusznie nalezy za obelgi wobec Pani Scoutek?! Odpowiedz Link
gat45 Mario Ograniczona, jesteś niegrzeczną dziewczynką 13.09.09, 12:06 i na dodatek nie dotrzymujesz słowa. Miało być ŻEGNAM ? Miało. Idź w pokoju i rozsiewaj swoje słowo daleko od tego miejsca. Odpowiedz Link
maria-ltd Maria Ograniczona jest niegrzeczna mówisz 13.09.09, 12:15 a chamska też? ubliża komus ? bo nie wisze zadnego jej wpisu Odpowiedz Link
remez2 Re: Maria Ograniczona jest niegrzeczna mówisz 13.09.09, 12:28 to become limited: zostać/stać się/być ograniczonym Odpowiedz Link
remez2 Re: Remez2 ! 13.09.09, 17:49 gat45 napisała: > proszę o głos w sprawie Silesiusa ! tiny.pl/hqtmz Odpowiedz Link
gat45 Re: Maria Ograniczona jest niegrzeczna mówisz 13.09.09, 14:24 maria-ltd napisał: > a chamska też? ubliża komus ? bo nie wisze zadnego jej wpisu Jeżeli określanie ludzi mianem stalinowców dla ciebie nie jest ubliżaniem... Ale, widzisz, tutaj nie wystarczy nie być chamskim. Tu jest prywatne podwórko i jeszcze trzeba zostać zaakceptowanym. Jak to w gościnnym polskim dworze "brama zawsze otwarta przechodniom ogłasza, że gościnna i wszystkich w goscinę zaprasza". Ale trzeba jeszcze w podobny sposób rozumieć słowo "gościna" i zachowywać się odpowiednio. Bo nawet wieszcz nie daje gwarancji, że z gościnnego polskiego dworu nie można zostać delikatnie wyproszonym lub mniej delikatnie wyrzuconym. Na razie jest delikatnie, bo ja taka już jestem. Kursów asertywności nie kończyłam. Dlatego też wolałabym, żebyś sama sobie poszła po dobroci. No ????? - powiedziałam zachęcająco. Odpowiedz Link
marouder.eu Ja go zabanowalem, jeszcze wczoraj... 13.09.09, 15:13 ..zrobile tak rowniez na Tawernie. Zmrowil sie i rozbestwil, naiwnie chyba ufny w moja tolerancje dla jego zachowan. Odpowiedz Link
maria-ltd Re: Ja go zabanowalem, jeszcze wczoraj... 13.09.09, 15:37 jedyne na co cie stac to banowanie, to masz tu trolla tinylink.pl/tsxy i go banuj,rób sobie co chcesz zdaje sie ze szukasz kłopotów, Odpowiedz Link
marouder.eu Marysiu, banuje Marysie! 13.09.09, 15:39 Marysia ma tygodniowy zakaz opuszczania suszarni na bielizne! Odpowiedz Link
tojajurek Ja w sprawie magla 13.09.09, 19:24 Na pytanie wywoławcze odpowiem TAK. Robię to jednak bardzo niechętnie. W zasadzie od lat na różnych forach byłem z reguły przeciwny wypieprzaniu (iluśtam już) osób uciążliwych, niewychowanych, nawiedzonych i inteligentnych inaczej. Zawsze mi ich było trochę żal, bo w końcu to Panbuk stworzył nas takimi jacy jesteśmy. Jeśli jednak uprzejme prośby o zbastowanie form i używanie rozumu nie dają rezultatów, to w końcu bardziej humanitarnie jest wyprosić, niż przywiązać do drzewa i zastrzelić. Zawsze jednak dostrzegam mankament takich działań (obu wariantów), bo forum nieco traci na barwności i poziomie adrenaliny. Kiedyś ludzie jechali bryczką dziesiątki kilometrów, żeby zobaczyć cielę o dwóch głowach, albo kobietę z brodą - a teraz można ekwiwalent takich wybryków natury mieć za darmo w domowym kompie. To jednak daje do myślenia... A wypowiedzi Marysi czytam z zainteresowaniem i niekłamanym współczuciem. Proszę też docenić, że pisząc o Silu nie użyłem żadnych wyrazów na d..., h..., j..., k..., p..., czy s..., ani też innych powszechnie uważanych za obelżywe. Odpowiedz Link
gat45 Może i ja bym szmat drogi gotowa była jechać 13.09.09, 19:41 żeby takie dziwo jak Silesius sobie dokładnie obejrzeć. A potem bym ten szmat drogi wracała pełna wrażeń i dzieciom-wnukom latami opowiadała, jak to było. Ale nijak mi nie odpowiada hodowanie cielęcia o dwóch łbach we własnych apartamentach i codzienne wysłuchiwanie jego muczenia. Ani wpuszczanie do domu osobników, którzy śmiecą, mają brudne paznokcie, czkają przy stole i w ogóle zachowują się. Od tego mam FK. Nie chcę tu ludzi, którzy mylą cenzurę z higieną. Może się powinnam wstydzić za brak poszanowania dla ich proletariackiej prostoty, ale trudno. Odpowiedz Link
gat45 NIE. Nie tak 13.09.09, 19:44 marouder.eu napisał: > Marysia ma tygodniowy zakaz opuszczania suszarni na bielizne! W suszarni wiszą rzeczy wyprane i czyściutkie. Proszę tę panią grzecznie odprowadzić do bramy i następnie równie grzecznie tę bramę za nią zamknąć. Odpowiedz Link
marouder.eu Oczywiscie!- Marysiu, Marysia pozwoly! 13.09.09, 19:50 - Marysia wie gdzie brama, Marysiu? Pojdzie tam Marysia, do tej bramy i zamknie za soba podwoje z drugiej strony! Migusiem! Odpowiedz Link