tw_wielgus 08.10.09, 14:28 obronił dzisiaj doktorat. Ten człek nie potrafi dwóch zdań po polsku sklecić... Fajną mamy kadrę naukową szczególnie tą po KUL i Wyszyńskim, światwy poziom... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
insula.incognita Re: Tatuś Tadeusz R. 08.10.09, 14:39 Ja tez! ja też tak chcę!!! :-D www.youtube.com/watch?v=Tq2hsgoKF54&NR=1 Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Tatuś Tadeusz R. 08.10.09, 16:23 Jak się okazuję żaden problem. A skończyłaś seminarium? Odpowiedz Link
insula.incognita Re: Tatuś Tadeusz R. 09.10.09, 12:35 Niiiiiiiiii :( Ale wierzę, że jeszcze mam szansę :-D Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Tatuś Tadeusz R. 09.10.09, 18:28 No problema... Tu masz materiały: modlitwy.net/ przygotuj się. Egzamin w poniedziałek. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Tatuś Tadeusz R. 10.10.09, 20:09 Potrafi posługiwać się polszczyzną.Taki "czarny" dowcip powiedział,że ha... Odpowiedz Link
ave.duce Re: Tatuś Tadeusz R. 11.10.09, 10:01 Brudny. Może mydełko Fa dla DrODyr.? ;) Majteczek w kropeczki nie proponuję, chyba że dla Sobeckiej A., która niegdyś zakwestionowała prawa "czarnego górala" w temacie c00ltury > do poczytania w wolnych chwilach > forum.gazeta.pl/forum/w,28,26633868,,Nie_bedzie_goral_plul_nam_w_twarz.html?v=2 ;) :p Odpowiedz Link
insula.incognita Re: Tatuś Tadeusz R. 11.10.09, 17:29 Nieeee, no ja to taka bystra nie jestem :) Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Tatuś Tadeusz R. 12.10.09, 11:34 Bystrość w tym wypadku nie jest warunkiem koniecznym. Wystarczy wrodzona zdolność do pozyskania moherowych serc + parę czarnych dowcipów w zanadrzu. Nie jest również wymagana dobra znajomość języka polskiego, wystarcza polskojęzyczność. Droga do przewodu jest jednak długa i niejednokrotnie kręta. Najpierw należy zająć się przemytem samochodów z DDR, za zarobione pieniądze przy pomocy rosyjskich przyjaciół zakładamy radio. Drugim krokiem jest zdobycie serc i portfeli słuchaczek i..ów. To nie jest trudne w przypadku, kiedy grupa docelowa jest w wieku buzujących hormonów demencji i menopauzy. Mając tak przygotowaną bazę do ataku na wyżyny naukowe, organizujemy parę zlotów czarownic, na których błyskamy celnym a błyskotliwym dowcipem. Końcowym etapem jest skorumpowanie paru polityków, którzy będą stanowili grupę wpływu na właściwy wynik obrony. Polityków korumpujemy dając im pogadać na antenie naszego radia, generalnie wystarcza raz na tydzień. Kolejnym krokiem jest już tylko wybór odpowiedniej uczelni, kierunku, ale to już naprawdę drobiazg. Odpowiedz Link
remez2 Re: Tatuś Tadeusz R. 10.10.09, 20:39 U niego zawód księdza przechodzi z ojca na syna. Więc gowin z nim, kempa mać. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Tatuś Tadeusz R. 11.10.09, 10:04 Protestuję! Domagam się równego statusu dla cór kk! ;) :p Odpowiedz Link
remez2 Re: Tatuś Tadeusz R. 11.10.09, 11:54 ave.duce napisała: > Protestuję! Domagam się równego statusu dla cór kk! ;) Protest poparty. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Tatuś Tadeusz R. 11.10.09, 12:08 Wiedziałam, że na Ciebie mogę liczyć. Ale co z resztą?! ;) ps. to miło przekonać się, że mój Ojciec nie do końca miał rację, kiedy wpajał mi zasadę: umiesz liczyć, licz na siebie! ;) :p Odpowiedz Link
insula.incognita Re: Tatuś Tadeusz R. 11.10.09, 17:31 Powiem Ci, że Twój ojciec miał rację :) Odpowiedz Link
ave.duce Re: Tatuś Tadeusz R. 12.10.09, 08:26 Myślisz, że Remez ściemnia i jak przyjdzie co do czego, to... i...? ;) :p Odpowiedz Link
ave.duce Re: Tatuś Tadeusz R. 12.10.09, 10:25 Następny? ... zbałamuci i porzuci ... ;) :p Odpowiedz Link
paralentum Po KUL? 11.10.09, 10:25 To tam gdzie profesorem jest ten Bender? Komuniści mówili że na kul studiują kulwy a w wolnej Polsce okazało się że profesorzy jeszcze większe Odpowiedz Link