remez2 23.11.09, 11:48 Dwie blondynki przed telewizorem: - O, Benedykt XVI. - Tak? A Kubica który? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blind_as_a_bat Re: Uśmiechnij się. 23.11.09, 16:49 - Dlaczego dowcipy o blondynkach sa takie krótkie? - Aby brunetki mogły je zapamiętać... Odpowiedz Link
mimbla.londyn Re: Uśmiechnij się. 23.11.09, 17:58 blind_as_a_bat napisał: > - Dlaczego dowcipy o blondynkach sa takie krótkie? > - Aby brunetki mogły je zapamiętać... - A mezczyzni,powtorzyc ;) Odpowiedz Link
tojajurek Re: Uśmiechnij się. 23.11.09, 19:56 Muszka synek pyta muchę ojca: - Tato, jak my jemy gówno, to czym my sramy? Odpowiedz Link
remez2 Re: Uśmiechnij się. 23.11.09, 20:09 - Ładne ma pani bliźniaki. - Ależ to jest jedno dziecko, tylko bardzo ruchliwe. Odpowiedz Link
remez2 Re: Uśmiechnij się. 24.11.09, 01:08 Nurek pracujący pod wodą słyszy w słuchawkach głos kapitana: - Natychmiast przerwać pracę i na pokład! - Po co? - Statek tonie! Odpowiedz Link
a-siek Re: Uśmiechnij się. 24.11.09, 20:31 Rozmowa przy barze: - Wiesz moja żona chyba nie żyje... - ??!! - Seks niby taki sam, ale w łazience rośnie góra prania. Odpowiedz Link
tojajurek Re: Uśmiechnij się. 24.11.09, 21:52 Żona robi mężowi wyrzuty. - Dowiedziałam się, że opowiadasz kolegom, że ożeniłes sie ze mną dla pieniędzy. Jak możesz tak łgać? Przecież ja nie miałam zadnych pieniędzy. - A co niby miałem im powiedzieć? Odpowiedz Link
blind_as_a_bat Re: Uśmiechnij się. 24.11.09, 22:03 Żona: Nie kłóćmy się już. Złość piękności szkodzi... Mąż: To ty nie musisz się martwić... Odpowiedz Link
blind_as_a_bat Re: Uśmiechnij się. 25.11.09, 21:54 Szczyt bezczelności: Zapytać powodzian, czy im się powodzi i czy im się nie przelewa. Odpowiedz Link
tojajurek Re: Uśmiechnij się. 27.11.09, 00:43 Jeszcze jeden obrzydliwy wic: Tata much z synkiem muszkiem siedzą na gównie i pożywiają się. Ojciec w pewnej chwili zwraca się z wymówką: - W tej chwili przestań, obrzydliwcu! Ile razy matka cię uczyła, żebyś nie pierdział przy jedzeniu? Odpowiedz Link
blind_as_a_bat Re: Uśmiechnij się. 27.11.09, 00:48 Leciała mucha nad ogniskiem. Sparzyła sobie skrzydełka i spadła. Wstaje, otrzepuje się i mówi: - To se kurwa polatałam. Odpowiedz Link
mimbla.londyn Re: Uśmiechnij się.Koniecznie ! 27.11.09, 22:05 Ach, ci mensssccy_zni ;) Odpowiedz Link
ave.duce Re: Uśmiechnij się. Koniecznie ! 27.11.09, 22:25 Potocznie mówiąc > dla mnie bomba! Dzięki. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
ave.duce Uśmiechnij się >>> SERIAL! :) 07.01.10, 19:56 Ukradzione z FdW > wytropione przez Tropem_mIsia1 > thnX! :) :p Odpowiedz Link
scoutek Re: Uśmiechnij się 07.01.10, 20:35 Brunetka do blondynki: - Fama glosi, ze uzywasz slow, ktorych znaczenia nie rozumiesz - Blondynka do brunetki: - Powiedz Famie, ze jest kur.a i vice versa - Odpowiedz Link
ave.duce Re: Uśmiechnij się > :))))))))))))))))))))))))))) 07.01.10, 20:48 Rzadko mi się zdarza śmiać aż do łez prawie :))) :p Odpowiedz Link
remez2 Re: Uśmiechnij się. 07.01.10, 21:16 - Jak u ciebie z zaopatrzeniem na święta? - Mam pełną lodówkę. - Czego? - Szronu. Odpowiedz Link
lackzadek Re: Uśmiechnij się. 07.01.10, 22:38 Przychodzi bokser do siebie i pyta: Kto wygrał? Odpowiedz Link
remez2 Re: Uśmiechnij się. 07.01.10, 22:47 Pijany leży w rynsztoku, twarzą na kratce ściekowej. Otwiera oczy i woła: Panie władzo, otwieraj pan. Trzeźwy jestem. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Uśmiechnij się. 07.01.10, 22:56 Dzięki, Remezie2, za pomysł i założenie tego mątku :) :p Odpowiedz Link
ave.duce Re: Uśmiechnij się. 09.01.10, 09:28 Wchodzi chłop do restauracji i siada przy stoliku. - Szampan? - Nie, sz żoną. :p Odpowiedz Link
remez2 Re: Uśmiechnij się. 09.01.10, 09:40 A. Słonimski uwielbiał taki numer. Zapraszał do kawiarni kilka znajomych pań z towarzystwa i na pytanie kelnerki: - Co podać? odpowiadał: - Ile koorwów tyle melbów. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Uśmiechnij się. 09.01.10, 09:43 Biedna kelnerka... Musiała sama zdecydować, who i who :) :p Odpowiedz Link
kamfora Re: Uśmiechnij się. 09.01.10, 10:20 Młody pracownik wychodzi do domu po pierwszym dniu pracy. Jest już późno, chyba wychodzi ostatni... Przed niszczarką stojącą w rogu korytarza widzi prezesa swojej Firmy, który stoi bezradnie z jakimś papierem pełnym pieczątek i podpisów. Prezes widząc młodego chłopaka zwraca się do niego z nadzieją w głosie: Czy potrafi pan obsługiwać to urządzenie? - Oczywiście! - mówi chłopak. Sprawnie wkłada dokument w odpowiednie miejsce, naciska odpowiedni guziczek... - Doskonale, doskonale! - mówi z uśmiechem prezes - Trzy kopie poproszę. Odpowiedz Link
tojajurek Humor klozetowy 10.01.10, 18:53 Skąd się w muszli klozetowej biorą bakterie, które skutecznie zwalcza tylko Domestos? Z Actimelu, który masz pić codziennie. Odpowiedz Link
remez2 Re: Uśmiechnij się. 11.01.10, 19:10 Ludzie z dobrym smakiem są szczególnie cenieni przez kanibali. Odpowiedz Link
tojajurek Re: Uśmiechnij się. 11.01.10, 19:34 Idzie kanibal przez wioskę, a pod pachą ściska dużą puszkę. - Co tam masz, stary? - pyta zaciekawiony koleś. - To ostatnia nowość gastronomiczna. Nazywa się urna. - A co to jest? - Człowiek instant, rozpuszczalny w wodzie. Odpowiedz Link
remez2 Re: Uśmiechnij się. 11.01.10, 19:51 Hydromasarz; ten, kto robi kiełbasę z dużą ilością wody. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Uśmiechnij się. 11.01.10, 20:20 Offowo > oglądałeś "Hydrozagadkę"? ps. @ :p Odpowiedz Link
ave.duce Re: Uśmiechnij się. 11.01.10, 20:31 Są fragmenty na YT > kiedy pierwszy raz oglądałam > nie podobała mi się, ale po "wsłuchaniu" > i owszem. Trochę jak "Rejs", jeżeli lubisz takie "nonsensowne" kawałki. :p Odpowiedz Link
remez2 Re: Uśmiechnij się. 11.01.10, 20:42 Późny wieczór. Do drzwi łomoczą ksiądz z ministrantem - Otwierać! Mamy nakaz kolędy! Odpowiedz Link
ave.duce Re: Uśmiechnij się. 14.01.10, 17:09 Polska wersja była lepsza, pamiętasz? "Wyłaź, TCHÓRZU!" :) :p Odpowiedz Link
remez2 W związku z ostatnimi przeszukaniami. 14.01.10, 17:40 - Brał pan łapówki! - ostro przesłuchuje policjant. - Brałem. - Sam? - Sam. - Dużo pan wziął? - No .. jak by to panu powiedzieć? - Na dwóch wystarczy? --------------------- Odpowiedz Link
remez2 Re: Uśmiechnij się. 14.01.10, 22:25 - Jaki jest szczyt bezużyteczności? - Abstynent bez prawa jazdy. ----------------------------- Odpowiedz Link
blind_as_a_bat Re: Uśmiechnij się. 15.01.10, 08:45 To nie jest dowcip o Panu Prezydencie? Odpowiedz Link
remez2 Re: Uśmiechnij się. 15.01.10, 09:04 blind_as_a_bat napisał: > To nie jest dowcip o Panu Prezydencie? Nie. Nie ośmieliłbym się żartować z pana prezydenta. A o panu prezydencie jest wielki epos "O człowieku, który się kulom nie kłaniał a nad losem małpki gotów się pochylić jest". Odpowiedz Link
tojajurek Re: Uśmiechnij się. 19.01.10, 20:13 Zmarł znany kardiolog i urządzono mu bardzo uroczysty pogrzeb, na który przybyło mnóstwo lekarzy. Podczas ceremonii za trumną było ustawione olbrzymie serce, całe pokryte kwiatami. Kiedy skończyły się modlitwy i przemówienia, serce otworzyło się i trumna wjechała do środka. Następnie serce zamknęło się i tak ciało doktora pozostało w nim na zawsze... W tym momencie ktoś z obecnych wybuchnął głośnym śmiechem. Wszystkie oczy zwróciły się na niego, więc powiedział: - Bardzo przepraszam, ale wyobraziłem sobie swój własny pogrzeb. Jestem ginekologiem... Proktolog zemdlał... Odpowiedz Link
remez2 Re: Uśmiechnij się. 21.01.10, 11:39 Mąż wraca do domu a pod drzwiami czeka już żona i mówi: - Mam dwie wiadomości. Dobrą i złą. - Zacznij od dobrej. - Poduszka powietrzna w twoim samochodzie działa bez zarzutu. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Uśmiechnij się. 21.01.10, 19:02 Jestem tak padnięta, że nie łapię :((( :p Odpowiedz Link
remez2 Re: Remezie2 >>> HELP! :) 22.01.10, 14:42 Poduszka powietrzna zadziałała bez zarzutu więc żona cała i zdrowa. A samochód .. rzecz nabyta. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Remezie2 >>> Ok, dzięki :) 22.01.10, 17:16 To już wolę o blondynkach > Jedzie samochodem mąż z żoną blondynką. Samochód typu kabriolet. Stoją na czerwonym świetle. Podjeżdża na drugi pas również kabriolet, z extra panienką, która woła - O, cześć Karolku - a następnie odjeżdża Blondynka wściekła pyta się - Kto to był? - Wiesz kochanie lepiej żebyś to ode mnie usłyszała niż od kogoś innego. Ta pani to moja kochanka. Cisza zapanowała w samochodzie. Następne skrzyżowanie, znowu stoją i znowu podjeżdża inny samochód, a z samochodu jakaś laseczka woła - Cześć Karol Blondynka pyta - Czy to też twoja kochanka? - Nie, to kochanka Zbyszka - odpowiada Po chwili blondynka dodaje - Ale nasza jest ładniejsza, prawda? :p Odpowiedz Link
damakier1 Dwie wiadomości: dobra i zła - 21.01.10, 23:09 Facet miał mieć amputowaną nogę i po operacji lekarz mu mówi: - mam dwie wiadomości, dobrą i złą, od której zacząć? - niech pan acznie od złej. - no, niestety, lekarz sie pomylił i amputował panu adrową nogę. Chorą trzeba było też amputować, i ma pan obcięte obie nogi. Pacjent się wścieka, wyzywa lekarzy od najgorszych, w końcu pyta o dobrą wiadomość. Lekarz mówi: - widzi pan na korytarzu tę cycatą pielęgniarke? z tym ponęnym tyłkiem? - No widzę, no i co? - podoba się panu? fajna jest? - no fajna, fajna... - dymam ją! Odpowiedz Link
tojajurek Re: Dwie wiadomości: dobra i zła - 21.01.10, 23:32 Przychodzi Żyd do rebego i mówi: Rebe jest źle! - Co jest źle? - pyta rebe. - Pan hrabia żyje z moja Sarą. - To źle – mówi rebe. - Ale jest i dobrze - powiada Żyd. - Co jest dobrze? - pyta rebe. - Ja żyję z panią hrabiną. - No, to jest dobrze - powiada rebe. - Jakie dobrze, rebe - mówi Żyd. - Ja im robię same hrabie, a on robi mi same Żydy. Odpowiedz Link
witekjs Re: Dwie wiadomości: dobra i zła - 21.01.10, 23:45 Myślę, że damakier1 spodoba się kolejny dowcip lekarski... Lekarz do lekarza: - Mam dziwny przypadek. Pacjent powinien już dawno zejść a on zdrowieje. Kolega: - Tak... czasem medycyna jest bezsilna. Odpowiedz Link
damakier1 Re: Dwie wiadomości: dobra i zła - 22.01.10, 14:35 :))) Do zmęczonego lekarza wychodzącego z sali operacyjnej podchodzi drugi lekarz: - gratuluję koledze świetnej operacji! - a to nie była sekcja? Odpowiedz Link
ave.duce Re: Dwie wiadomości: dobra i zła - 22.01.10, 17:21 Psychiatra mówi do pacjenta: - Mam dla pana dwie wiadomości: dobrą i złą. Ta zła to, że ma pan Alzheimera. - A ta dobra? - Zapomni pan o tym, zanim pan wróci do domu. :p Odpowiedz Link
remez2 Re: Dwie wiadomości: dobra i zła - 22.01.10, 17:31 Czy Alzheimer czy Parkinson zawsze kłopot z piwem. Albo wyleje albo zapomni gdzie postawił. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Dwie wiadomości: dobra i zła - 22.01.10, 17:40 Lepiej mieć Parkinsona niż Alzheimera, bo lepiej połowę wylać niż zapomnieć wypić. --- damakier1 Odpowiedz Link
remez2 Re: Dwie wiadomości: dobra i zła - 29.01.10, 23:35 Chcesz powiedzieć, że Damakier1 też? O, matko Buzka. Odpowiedz Link
damakier1 Re: Dwie wiadomości: dobra i zła - 30.01.10, 00:05 remez2 napisał: > Chcesz powiedzieć, że Damakier1 też? O, matko Buzka. No proszę, proszę, już mnie obgadujecie jak jaką celebrytkę :)) Odpowiedz Link
remez2 Re: Dwie wiadomości: dobra i zła - 30.01.10, 00:12 > No proszę, proszę, już mnie obgadujecie jak jaką celebrytkę :)) Ależ Damo! Prędzej postąpiłbym jak T.Lis, niż zdobył się na coś takiego. Odpowiedz Link
remez2 Re: Uśmiechnij się. 21.01.10, 23:38 Szkocka drużyna odniosła zwycięstwo. W szatni trener mówi: - Zasłużyliście na coś orzeźwiającego! John, otwórz okno! ------------- Odpowiedz Link
isa.stern Re: Uśmiechnij się. 22.01.10, 00:40 - puk, puk - kto tam? - satanista - nie wierzę - jak Boga kocham. Odpowiedz Link
remez2 Re: Uśmiechnij się. 22.01.10, 14:45 - puk, puk - kto tam? - harcerze - nie wierzę - ABW nie kłamie, otwieraj chamie bo drzwi wyłamię. Odpowiedz Link
blind_as_a_bat Re: Uśmiechnij się. 29.01.10, 23:03 Jak to mówi rosyjski chirurg przed operacją: - Medsiestra, spirt! (wypija z flaszeczki) - Tampon! (ociera usta) - Skalpiel! chwyta go w dłoń i z okrzykiem: URRRAAAAA!!! rzuca się na pacjenta... Odpowiedz Link
blind_as_a_bat Re: Uśmiechnij się. 30.01.10, 00:21 Sierp i młot podstawowymi narzędziami chirurgicznymi. Odpowiedz Link
remez2 Re: Uśmiechnij się. 30.01.10, 00:33 blind_as_a_bat napisał: > Sierp i młot podstawowymi narzędziami chirurgicznymi. Czy mnie się wydaje czy finezja poszła z ogarami? finezja subtelność, delikatność, wyrafinowanie; lekkość (dowcipu); precyzja. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Uśmiechnij się. 31.01.10, 18:53 Czy mnie się wydaje, czy prof. Fiłatow dostał sierp i młot? :p Odpowiedz Link
remez2 Re: Uśmiechnij się. 09.02.10, 23:23 Tuż po 23. dzwonek do drzwi. Babeczka patrzy przez wizjer a tam nieznajomy facet. - Kto tam? - Hydraulik. - O tej porze? Co się stało? - Przenocować chciałem. Odpowiedz Link
blind_as_a_bat Re: Uśmiechnij się. 10.02.10, 00:11 Facet ogląda Discovery, spiker z ekranu: - Pandy mają ich 16, rekiny 100, a u człowieka norma to 32 zęby. Facet podrywa się z fotela i wrzeszczy: - K***a, jestem pandą! P/S. podejrzane przed chwilą na FDW. Nasze bliźniaki to pandy? Odpowiedz Link
remez2 Re: Uśmiechnij się. 10.02.10, 00:24 :-)))) > Nasze bliźniaki to pandy? Król Jagiełło bił Krzyżaki i pan Krupa chciał być taki. Nagle wzdrygnął się nieboże kaczka pandą być nie może. Odpowiedz Link
blind_as_a_bat Re: Uśmiechnij się. 10.02.10, 06:28 Pewien POmędrek z Krakowa, jak twierdził => tęga głowa, a kaczki - być nie może! z pandami mylił, niebożę, ten quasipremier z Krakowa. Odpowiedz Link
lackzadek Re: Uśmiechnij się. 10.02.10, 22:39 blind_as_a_bat napisał: > Facet ogląda Discovery, spiker z ekranu: > - Pandy mają ich 16, rekiny 100, a u człowieka norma to 32 zęby. > Facet podrywa się z fotela i wrzeszczy: > - K***a, jestem pandą! > > P/S. podejrzane przed chwilą na FDW. > Nasze bliźniaki to pandy? Te 16 to obydwaj? Odpowiedz Link
remez2 Re: Uśmiechnij się. 10.02.10, 19:04 Mały chłopiec dzwoni do drzwi sąsiada. - Mamusia kazała powiedzieć, że tatuś pojechał na ryby a ja idę się bawić w piaskownicy. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Uśmiechnij się. 10.02.10, 19:08 - Hej Zenek. Zbieraj się i chodź do mnie, pogramy w szachy. - Nie mogę. Żona mi zmarła. - To dam Ci grać czarnymi. :p Odpowiedz Link
remez2 Re: Uśmiechnij się. 10.02.10, 19:12 Niektórzy twierdzą, że czarnych prezerwatyw używa się podczas wizyty u wdowy po przyjacielu. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Uśmiechnij się. 10.02.10, 19:24 Taka też chyba byłaby na miejscu w tych okolicznościach ;) :p Odpowiedz Link
remez2 Re: Uśmiechnij się. 10.02.10, 19:29 Jakby jeszcze dodał - "pośdiawiam was siśkich ciule". Odpowiedz Link
remez2 Re: Uśmiechnij się. 11.02.10, 20:19 Duchowny i pasterz owiec z Australii spotkali sie podczas quizu w TV. Po rundzie regularnych pytan maja rowna ilosc punktow i prowadzacy daje im koncowe zadanie, ktore brzmi: "czy dacie rade w ciagu 5 minut ulozyc wierszyk z wyrazem Timbuktu?" Obydwaj kandydaci pograzaja sie w zadumie na 5 minut. Po tym czasie duchowny prezentuje swoj wierszyk: "I was a father all my life, I had no children, had no wife, I read the bible through and through on my way to Timbuktu..." Publicznosc w studiu jest zachwycona i juz widzi w nim zwyciezce quizu.. Wtedy australijski pasterz owiec wychodzi i deklamuje: "When Tim and I to Brisbane went, we met three ladies cheap to rent. They were three and we were two, so I booked one and Tim booked two..." Odpowiedz Link
remez2 Re: Uśmiechnij się. 10.05.10, 19:32 Rok 2020. Niemcy. Policja zatrzymuje faceta, sprawdza dokumenty. Gliniarz odwołuje kolegę na bok i mówi: - Popatrz Ahmed, jakie dziwne nazwisko, Muller. Odpowiedz Link