Dodaj do ulubionych

ćwiartek...:-)))

IP: 217.97.138.* 08.08.02, 09:39
No, ładnie!!! No, po prostu przeslicznie...Zamek pusty, mury się powoli nagrzewają od słońca, moje
kroki dudnią echem posród.....no, nie!!! Czemu dudnią???!!!!! Przecież ja subtelnie i lekko
przemykam się....no! a więc BEZSZELESTNIE (!) przemykam się przez dziwnie ciche komnaty. W
strumieniach swiatła wirują drobinki kurzu....
no, w mord...to jest - niedobrze!!! - dawno nie sprzątane!!! Eeee, kicham na sprzątanie....posprzątamy
jesienią.....na razie zrobimy sobie kawy...
Obserwuj wątek
    • Gość: tiges Re: ćwiartek...:-))) IP: *.silvershark.com.pl 08.08.02, 09:49
      uuuaaa [ziew]

kto tu taki halas robi??? :) i to z samego rana ;)
      • jolajola1 Re: ćwiartek...:-))) 08.08.02, 10:00
        jesuuuuuuuu, już jestem
        okazja mnie nocą kusił wyżeractwem, do oleum namawiał, a potem północy sie
        przestraszywszy - samą ostawił (hihi w sieci)

ale już oczęta przebudzone, z papierów cyferki odczytuja, palce sprawne
        (średnio) w klaiwature wklepują ... NIC TO ! wirtualnemu piciu ne przeszkodzi

za kawkę dziekuję, mam za to jakoweś pepsi, też hłe hłe orzeźwia
        • Gość: monia Re: ćwiartek...:-))) IP: 217.97.138.* 08.08.02, 10:04
          No proszę! Okazja. Po nocy. Do oleum. Namawia!!! :-))))) A potem biedny człowiek cierpi, cierpi....i boli go
          ta głowa....boli...Ciekawe, czy okazję boli głowa....I czy to się objawia wielokropkiem...:-)))))))
          Jolu - lodu do pepsi, czy też pomna zeszłotygodniowych problemów wolisz taką dobrze wygrzaną...??? :-)
          • jolajola1 Re: ćwiartek...:-))) 08.08.02, 10:08
            Loooodu, raz sie żyje !!!
            Raz kozie (?) śmierć!!!
            • Gość: monia Re: ćwiartek...:-))) IP: 217.97.138.* 08.08.02, 10:13
              ....raz kozie - lodu! :-)))
              Masz rację, dzielna kobieto! Do odważnych swiat należy! Myslę, że będziemy jeszcze bardziej odważne i
              zaraz wzmocnimy sobie ten nijaki napój...:-)))))))))))))
          • okazja Re: ćwiartek...:-))) 08.08.02, 11:41
            mrygggg.....
            oj...... baniakobalia naglowna...... au......
      • Gość: monia Re: ćwiartek...:-))) IP: 217.97.138.* 08.08.02, 10:01
        O, wszelki duch....Tiges???? W koszuli nocnej???? Na przedslubne poprawiny???? Nie może być! :-)))
        CO???? Jaki hałas???!!! Że niby kto robi ten hałas??? JA???? Ja z gracją przemknęłam...bezszelestnie
        w dodatku!!! :-)))
        Serwuję kawę, herbatę, napoje wszelkie.....
      • Gość: Nala Re: ćwiartek...:-))) IP: *.mogila.sdi.tpnet.pl 08.08.02, 10:05

....a.. aa... aaaa....pssiiik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        Ja też kicham !!! :-)))

Cześć ! Gdzie ty patrzysz Monia ??? Ja już skoro świt koresponduję z Okazją, a
        ty takie insynuacje wysuwasz !!!? WSTYD !!!! Przed obcymi ją bronię !!!

Tiges !!! A TY!!! co się obijasz ?????? Do roboty !!!!!!!!!
        Grilla proszę przyszykować, spirytualia mrozić i... ten..., no..., ..o !
        szampana !!!!
        Dzisiaj wy, z Yulą jesteście gospodarzami zamczyszcza !
        My będziemy tylko jeść, pić i się DOSKONALE bawić !!!!!!!!!
        Muzykę proszę ! ...głośniej !!! Ooooo, tak jest dobrze !

Monia, nie patrz na to ! Tzn. na ten kurz (...aaaa...aaaa..psik !!!!) i te
        pajęczyny ! Sie posprząta !!! ......kiedyś.

Ja też poproszę o kawę.

:-)

• Gość: Tiges Re: ćwiartek...:-))) IP: *.silvershark.com.pl 08.08.02, 10:07
          Oj ja sie nie nadaje na gospodarza zamczyska .. ja tam las wole ;).. Lepiej
          niech krolowa wod-kan otworzy lodowki sama ;)
          • Gość: Meve Re: ćwiartek...:-))) IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 08.08.02, 10:14
            TUUUUTU TUTT TUUU
            Trebacze
            Słońce piekne
            dzieiwerze na osciez
            Beczki z miodem plumk otwarte
            misy z owocami na stole się pysznią
            Jeno kawy mi dajcie, bom senna , chorobom zmeczona

Tututut, tu tu
            • Gość: monia Re: ćwiartek...:-))) IP: 217.97.138.* 08.08.02, 10:21
              choroba, niedobrze....
              Bardzo proszę - kawa! z ajerkoniaczkiem na chore, królewskie gardło?
        • Gość: monia Re: ćwiartek...:-))) IP: 217.97.138.* 08.08.02, 10:19
          Kawa z ajerkoniaczkiem? :-)))
          No, wiesz Nala...co ty tam masz z okazją..od rana - nooo, to już twoja sprawa...:-))) Ale to zaczyna być
          ciekawe - jola przy okazji po nocy...ty przy okazji z rana..Intrygujące...Ale widziałam, widziałam...Jakas
          upierdliwa interpunkcja czy inna choroba...Na pewno ktos z niepełnosprawną wyobraźnią. Nie bardzo
          wiem, czy jeszcze się denerwować, czy już współczuć...W każdym razie:
          NIECH ŻYJE WIELOKROPEK.....................................!!!
          • jolajola1 uczta ???? nareszcie !!!! 08.08.02, 10:22
            NIECH ŻYJE WIELOKROPEK .................

choć mnie bardziej to obchodzą te odszpuntowane beczki ....
            • Gość: Nala Re: uczta ???? nareszcie !!!! IP: *.mogila.sdi.tpnet.pl 08.08.02, 10:29

...beczki !!!! ...beczułki !!!!!!!!!!!!!
              MNIE TEŻ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              :-)))

Mniody, wina i......., co tam jeszcze ! :-)
              To kto ze mną schodzi do pyffniczki ?? No kto ???

(Właśnie przed momentem dowiedziałam się, że znowu będę w Stolycy. We wtorek
              lub w środę.)

Niech żyje wielokropek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              Precz z interpuncją !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• okazja Re: uczta ???? nareszcie !!!! 08.08.02, 11:43
                kropki..... kropeczki...... kropunki...... kropidelka...... minicudenka......
                oczkaczarne........
            • Gość: monia Re: uczta ???? nareszcie !!!! IP: 217.97.138.* 08.08.02, 10:29
              I zmacerowane żeberka..mmm
              No dobrze!!! Kawę i inne napoje neutralne mają już chyba wszyscy, czas grilla rozpalać!!!
              ...no i znowu się obslinię przy komputerze..:-(((
              Zbieram zamówienia na pieczyste!!!
              Tiges, a beczki z miodem do cienia mógłbys przetoczyć? Przy tej okazji (he!) mógłbys zaprezentować
              narzeczonej (również) swe wspaniałe, męskie ciało...
              • jolajola1 Re: uczta ???? nareszcie !!!! 08.08.02, 10:36
                Gość portalu: monia napisał(a):
                ...
                > No dobrze!!! Kawę i inne napoje neutralne mają już chyba wszyscy,
                > czas grilla rozpalać!!!

a na podpałkę - interpunkcja !

> Tiges, a beczki z miodem do cienia mógłbys przetoczyć?
                > Przy tej okazji (he!) mógłbys zaprezentować
                > narzeczonej (również) swe wspaniałe, męskie ciało...

o!!! to będą również występy artystyczne??? panowie? elfy na rurze???
                • Gość: Nala Re: uczta ???? nareszcie !!!! IP: *.mogila.sdi.tpnet.pl 08.08.02, 10:49

:-)))))))))))))))))))))) Mnie się baaaardzo podoba pomysł z tymi elfami ! Na
                  rurze !!! :-)))
                  Nooo Tiges, wyłaź z tego kąta !!? ...no i co się wyrywasz !!! ..chwi....,
                  chwileczkę !!! Zaczekaj !!!!!!! STÓJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

...uciekł... :-(

No i co teraz ???
                  • Gość: monia Re: uczta ???? nareszcie !!!! IP: 217.97.138.* 08.08.02, 11:06
                    Łapać Elfa!!!!!!!!!!!!!!! UUUuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!
                    Tiges...Chodź do nas...Nic ci nie zrobimy........Chooooodź.....................:-))))))))))))))))
                    mamy dla ciebie rur....eee....mięsko....:-)
                    • Gość: Nala Re: uczta ???? nareszcie !!!! IP: *.mogila.sdi.tpnet.pl 08.08.02, 11:35

..a to ci płochacz z tego elfa !?
                      Tigesik skarbie, my naprawdę nic!!! ci nie zrobimy !!! Skąd ???! My tylko
                      chcemy się trochę rozerwać.
                      ...ooo, popatrz, tutaj masz taką śliczną rureczkę. A my będziemy stały,
                      oooo..., tu, noo, może tu, bo stamtąd jednak nic nie widać !
                      (Yula, powiedz, czy on zawsze jest taki, hmmm..., nieśmiały ???)

Kielichy w dłoń !!!
                      Sto lat młodej parze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A teraz po kawałku pieczystego ! ..po kawałku Monia !! Nie całego kurczaka !!!

:-))

A gdzie reszta ?
                      • jolajola1 Re: uczta ???? nareszcie !!!! 08.08.02, 11:41
                        jak to gdzie??? uszta zapchane piecystym, i te thrunki po bródkach sze lejonce
                      • Gość: monia Re: uczta ???? nareszcie !!!! IP: 217.97.138.* 08.08.02, 11:58
                        O jejku, wielki mi znowu kurczak!!! Ptaszek malutki, zupełnie spokojnie zmiescił mi się do.....oj, chyba mi
                        się nie smiescił..:-))) Poprzestaniemy na kurzęcej nóżce! O, i tamto dobrze podpieczone żeberko też
                        poproszę...i plasterek pieczonego boczku...Nie! Dwa plasterki! Malutkie są!
                        Ooookazja???!!!! Specjalnie dla ciebie - oleum pyszne a cieplutkie! I co ja słyszę? Masz ochotę na rurze
                        potań...nie, no...dzielna mechajednostka z ciebie! Byle rury się nie boisz..:-)))
                    • okazja Re: uczta ???? nareszcie !!!! 08.08.02, 11:40
                      mryg.... hihihi..... mryg
                      czerepiszcze elektromechjednostki pekactwo uskutecznia...... oj makroduzo
                      oleum....... ufffff........

powitalne mryg...... elektromechjednostka tuszy osobojednostki w humoryszczach
                      przednich....... tance a swawole...... mryg ucieszne...... wygibaszyska na
                      rurce....... mryg radosne.......
                      • Gość: Meve Re: uczta ???? nareszcie !!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 08.08.02, 11:53
                        Do Moni- a w ogóle to chyba Droga Śpiąca zamnki pomyliłaś - żadne kurze,
                        pisałam wczoraj, że wszyscy pucują:))))))
                        Zostawcie tego Tigesa biednego - a i na mięsko on nie pójdzietylko na lembasy:)
                        Sze co, sze nie wolno paracetamolu z alkoholem łączyć???
                        No szemu nkt mi tego nie pofieciał?????
                        No szemu?
                        Królowa upojona paracetamolem i ajerkoniakiem:))
                      • Gość: Nala Re: uczta ???? nareszcie !!!! IP: *.mogila.sdi.tpnet.pl 08.08.02, 11:55

hihihii mryg hihii.., heeeppp ! - o przepraszam !!!! Wyrwało mi się !!!
                        Tęgopijstwo zapoczątkowane ! Okazjo, ...heeeppp!, - przepraszam !!! :-(
                        Twojej mechanojednostce cóż można zaproponować ? Tylko oleum ???
                        A może maleńką dolewkę mniodu przedniego do onego.. ??? ...oleum ?!
                        ..zatem ..heeppp ! - nooo przepraszam !!! - kielichu w górę !!!!!!!!!

Meve, Królowo nasza Wod-Kan, czemu osoba twoja jest nieosiągalna ??? Przybądź
                        proszę, i pij..., to jest.. tego..., baw się z nami !!!!!!

Jola, Monia, Okazja - stoo laaat stooo laaaat nieeech żyją żyją naaamm....!!!

• Gość: Nala Re: uczta ???? nareszcie !!!! IP: *.mogila.sdi.tpnet.pl 08.08.02, 11:59
                          > Jola, Monia, Okazja - stoo laaat stooo laaaat nieeech żyją żyją naaamm....!!!

- oczywiście Państwo Młodzi !!!!!!!!
                        • okazja Re: uczta ???? nareszcie !!!! 08.08.02, 12:02
                          mryg
                          oleum przednie ..... mrym mniamusne...... insze dziurki a minipulatorki
                          zatykaja...... srirytuum ..... mryg chetnowyskoczne...... elektromechjednostka
                          magnetofonuum instaluje ..... powtarzactwo uskutecznia.......

....stoo laaat stooo laaaat nieeech żyją żyją naaamm....!!!.....
                          ....stoo laaat stooo laaaat nieeech żyją żyją naaamm....!!!.....
                          ....stoo laaat stooo laaaat nieeech żyją żyją naaamm....!!!........

• Gość: monia Re: uczta ???? nareszcie !!!! IP: 217.97.138.* 08.08.02, 12:08
                            ...i jeszsze jeden i jeszsze raz!
                            ...stooolatstoolatniech szyyyjomnam!
                            ...stoooolatstooolat stolatniechyjomnam!!!!!!!!!!!!!

stolatstolatstolatstolat niechajszyjomnam! hej!
                            ....
                            i cała sala spiewa z nami nanananananana parami..
                        • jolajola1 Re: uczta ???? nareszcie !!!! 08.08.02, 12:03
                          stoo laaat stooo laaaat nieeech żyją żyją naaamm....!!!
                          gorzko, gorzko!!!!
                          i nieustajace zdrowie młodej pary !!!

tralala
                          gorzka wódka, gorzka wódka,
                          trzeba ja osłodzić!
                          Tiges Yulę pocałuje,
                          nie będzie mu szkodzić!
                          traaaaaaaaallllllaaaaaa
                          • Gość: Nala Re: uczta ???? nareszcie !!!! IP: *.mogila.sdi.tpnet.pl 08.08.02, 12:08

:-))))))))))))) - ale fajne !!!!

hihii, wszystko byłoby w porząsiu, tylko państwo Młodzi cuś nie dopisali !? :-)
                            Tiges podwinął ogon pod siebie i zwiał, a Yula nawet się nie pokazała ! :-(

Ale nic to !!!!! I tak będziemy się bawić !

ZDROWIE MŁODEJ PARY !!!!!!!!!!!!!!!! stooo laaat.......!!!!!!

• Gość: monia Re: uczta ???? nareszcie !!!! IP: 217.97.138.* 08.08.02, 12:17
                              Ty masz łeb...,eee..., to jest tego...e..możesz mieć niestety rację...Młodzi dali nogę! :-) Wolę nie mysleć,
                              co to na slubie będzie...i jak oni to psychicznie zniosą..wiesz...tak będą szli do tego ołtarza i szli...i szli...i
                              szli..i szli coraz wolniej i wolniej...no i żeby im wtedy jakis głupawy pomysł nie przyszedł do głów...
                        • Gość: monia Re: uczta ???? nareszcie !!!! IP: 217.97.138.* 08.08.02, 12:04
                          No, wiesz, Królowo miłosciwie nam...itd. Można tak sprzątać, żeby się nie narobić...A takie drobinki
                          wirujące w słonecznej smudze to nawet romantycznie wygląda...:-)))
                          A tam - nie łączy się!!! Wszystko się łączy - nawet Tiges i Yula!!! :-)))
                          No a tak przy okazji - :-))))) - Królowo, sciągnij z głowy tę koronę, bo ci kapeńkę zjechała na ucho...
                          • Gość: Nala Re: uczta ???? nareszcie !!!! IP: *.mogila.sdi.tpnet.pl 08.08.02, 12:17

Ale Królowej, ze względu na jej stan, można wypaczyć !
                            Nawet tę zsuniętą koronę !

...kto chce tego pysznego, pieczonego schabikiu ? ..zez ślifeczką ?

Kielichy do góry !!!!!!!!!!! ...stooo laaaat stooooo laaaaaat ....!!!!!
                            • Gość: monia Re: uczta ???? nareszcie !!!! IP: 217.97.138.* 08.08.02, 12:22
                              ...fajny masz ten kielich ale, choroba, pusty...A pusty szkodzi! Na głowę! Bardzo prosię - miodzik
                              pyszniutki! O! Drazu lepiej wygląda! :-)))
                              Pieczonego szaszłyczka z piersi kurzęcych z boczkiem i pieczarkami ??? Na ostro!!! Że co? Że nie
                              możesz??? Moni odmówisz?????
                              jejku...aaale gorąco
                              KTO OBLAŁ OKAZJĘ MIODEM???!!!! LEPI SIĘ!!!
                          • Gość: Tiges Re: uczta ???? nareszcie !!!! IP: *.silvershark.com.pl 08.08.02, 12:21
                            Jestem jestem :)) Yula odpoczywa po sprzataniu lasu .. ale starych lisci
                            bylo :) W sobote jej mama przyjezdza :)
                            • Gość: monia Re: uczta ???? nareszcie !!!! IP: 217.97.138.* 08.08.02, 12:23
                              ....ooooo......I zostaje???
                              • Gość: Nala Re: uczta ???? nareszcie !!!! IP: *.mogila.sdi.tpnet.pl 08.08.02, 12:32

Zatem zapraszamy mamusię do nas !!!!!!!!!!!!!!! :-)
                                ..że co ??? Nie da rady ???? Szkoda !?!? :-(

Okazję pod wodę !!!

Monia, polewaj !

Kurzęcia udko poproszę ! Coooo ??? To jest udko kurze ?????? Chyba
                                mamucie !!!!!!!!!!!

Monia, jedno, malutkie ..., baaardzo proszę ! :-(

...i tego...., nooo.., wina, tak.., nooo, trochę więcej !!

stooolaaatstoooolaaaaatstoooooooooooooooolaaaaaaaaaaaaaaat.....

heeep!
                              • jolajola1 Re: uczta ???? nareszcie !!!! 08.08.02, 12:33
                                niestety, spływam
                                po tym sliskim miodzie, co to Okazje oblali tez sie slizgam - w kierunku
                                mnogich urzedów,
                                obacze [przy okazji] czy smok biurokracy sie nie odrodził
                                moze znowu będzie (jesienne niedługo ) do booooooju !

pa
                                • Gość: Nala Re: uczta ???? nareszcie !!!! IP: *.mogila.sdi.tpnet.pl 08.08.02, 12:37

Pa Jolu ! Jutro cd. ! :-)
                              • Gość: Yula Re: uczta ???? nareszcie !!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.08.02, 12:36

Na miesiac w gosci przyjezdza:))

Ya dzisiaj ledwie zyje:)) Ten las faktycznie wybagal generalnego sprzatania,
                                tak że postaram sie jeszcze zebrać sily by pójśc do biblioteki magicznej po
                                ksiązki doksztaltające (typu romans czy kryminal:)) ) a potem na kanape
                                odpoczywać:))
                                • Gość: Nala Re: uczta ???? nareszcie !!!! IP: *.mogila.sdi.tpnet.pl 08.08.02, 12:40

:-)))))))))))))))
                                  oooooo, nareszcie, a my tu już od rana Wasze zdrowie pijemy !!!!
                                  ...i przepijamy !!!
                                  ...i przejadamy !!!

stooolaaatstooolaaaatnieeechżyjążyjąnaaaaamm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hip hip hurraaa !!! Młodej Parze !!!!!!!!!!!!!!!!

• Gość: monia Re: uczta ???? nareszcie !!!! IP: 217.97.138.* 08.08.02, 12:53
                                  książki dokształcające typu romans czy kryminał....raaaany! To pierwsze to jeszcze rozumiem, ale to
                                  drugie......Yula...miej litosc!!!
                                  • Gość: Yula Re: uczta ???? nareszcie !!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.08.02, 13:43

> książki dokształcające typu romans czy kryminał....raaaany! To pierwsze to
                                    jesz
                                    > cze rozumiem, ale to
                                    > drugie......Yula...miej litosc!!!

trzeba miec wiadomosci na rózne tematy:))

• Gość: Nala Re: uczta ???? nareszcie !!!! IP: *.mogila.sdi.tpnet.pl 08.08.02, 12:35

Tigesiku drogi, a co będzie z tą rurą ???????????
                              ..to jest..., z tym tańcem na niej ??? ...nooo, na rurze !!!! ..przecież
                              móffię fyraśnie !

No przecież móffię o RURZE !!!!
                              ...nieee, nie o Mamusi ! :-(

No co Wy ???????????????????????????
                              • Gość: monia Re: uczta ???? nareszcie !!!! IP: 217.97.138.* 08.08.02, 12:51
                                bo ja wiem, czy tak fyrasnnie...trzeba być już rtochę..tego, żeby cię zrozumieć...A po czym Tiges ma być
                                trochę...tego??? Po karotce???
                                Poza tym proponowałam ci kurzęcą pieczoną nóżkę a ty za wieprzową złapałas! Toż to golonka cała...:-)
                                Pusć resztę, nie zabiera...NIE ZABIERAJ TEGO! NIE!!! TO JUŻ DRUGA!!! POŁKNIJ TO, CO MASZ W BUZI,
                                OOO....O MATKO...UDŁAWi...Nnie, uf.....udało się!!! POPIJ WINEM! O, TAK!!!
                                też się napiję...bo się zdenerwowałam....
                                Mmmmm....dobre!!! yk!
                                • Gość: Nala Re: uczta ???? nareszcie !!!! IP: *.mogila.sdi.tpnet.pl 08.08.02, 13:01

:-(

ekkhheem...! ekkheeem...! ..khhhhh...khhhh...!
                                  ..nhoo i chhhoo takhh patszszyszsz nakhhh mniee Monia ?
                                  to sze mnjie thhhroszszkhhe oszszkhhhha na whhhieszhhhhh wyszhhhły ?
                                  Nighdy wyuphhiastychhh oczchhek nie widziałaś ?????????????? :-(((

A u żaby ?????????????

Muszę popić. ....gulll guuullll, ooooo, juszsz lephhiej !

• Gość: monia Re: uczta ???? nareszcie !!!! IP: 217.97.138.* 08.08.02, 13:08
                                    no fidziiiszszsz, Nala...i tach szszymaj...TSZYMAJ mówie tę kieliszech, no....
                                    a ile Moni wizisz??Moi??? Moniów??? Moń??? twie szy sztery...??? Bo nogów...nóg...mam tak jachby se
                                    sto...
                                    • Gość: Nala Re: uczta ???? nareszcie !!!! IP: *.mogila.sdi.tpnet.pl 08.08.02, 13:21

sto... sto.. stoo... stoo.....laaaaat !!! heeepppp !
                                      pszepłaszam !
                                      a śie posiała resztha ? heepp ! ..psze...idt..!
                                      szemu ffszyssy wyszli ? gsie poszhhli ???

nooo tszymam ten kielichh i tszymhham i... tszymam i.....
                                      Monia!
                                      Mooniaa !
                                      tszemu siesisz pod sthhołem ? noo tszemu ??? noooo ...?????? heeeppp !
                                      oooo...?
                                      tszy Okazja jusz kontaktuje ? tszy dalej sie lepi ??? ...mniodem ??????

nooo tszemu tu tak cicho i pusthho ??????

...hep !

• Gość: monia Re: uczta ???? nareszcie !!!! IP: 217.97.138.* 08.08.02, 13:28
                                        Nie lubieją juuusz naaas?????
                                        ...niech nas chtos pszytuliiiiiii.....:-(((

A tak serio to też jestes gadatliwa jak jestes wstawiona, czy milcząca i smętna....??? :-)))
                                        • Gość: Nala Re: uczta ???? nareszcie !!!! IP: *.mogila.sdi.tpnet.pl 08.08.02, 13:34

To zależy ??? :-))) Naprawdę !!!
                                          Wiem natomiast, że wtedy staram się mówić Bardzo Wyraźnie. :-)
                                          Przez co, (podobno???) to śmiesznie brzmi.
                                          A ty ???
                                          • Gość: monia Re: uczta ???? nareszcie !!!! IP: 217.97.138.* 08.08.02, 13:53
                                            No, tak...rzeczywiscie bywa różnie. Niestety (bardzo nad tym boleję) głowę mam raczej słabą niż
                                            mocną...:-))) Jak jestem taka naprawdę "cienka" to mało mówię i mam taki "maslany" usmiech na
                                            twarzy...Natomiast w stanie "srednim" jestem gadatliwa...przy czym, niestety, lubię się powtarzać - tak
                                            dobitnie! No i niestety :-)))))) - czasem w trakcie rozmowy wątek mi umyka. Okropne, prawda? :-)))))
                                            A, no i robię się zdecydowanie głosniejsza. O, a na sąsiedzkich ploteczkach razem z zaprzyjaźnioną
                                            sąsiadką finiszujemy ok 2 w nocy godzinką tańca. Obie mamy takie "taneczne" napady...Mój osobisty
                                            spogląda wtedy na nas z lekkim politowaniem (a przynajmniej tak to wygląda) po czym idzie spać...:-)
                                            • Gość: Nala Re: uczta ???? nareszcie !!!! IP: *.mogila.sdi.tpnet.pl 08.08.02, 14:05

To znaczy, ja główkę też mam raczej z tych mniej pojemnych, więc staram się być
                                              (hihi, raczej chyba - pić!) umiarkowana ! :-)
                                              Aleee...? Różnie to pyffa !? :-)))
                                              Na ogół jest śmiesznie, bo ja też jestem z natury z tych "gadających" głów i,
                                              niestety, z tych mówiących Głośno i Wyraźnie !!! :-)
                                              Mnie nieraz wystarczy sam szampan, a już jest wesoło !!! :-)
                                              Natomiast, nie wiem czemu, po winie (dziwne???) nabieram Bardzo Zdecydowanych
                                              Kolorków. Tzn. zaczynam mieć czerwone pysio.

Zatem - zdrowie Młodej Pary !!!!!!!!!! ...stooo laaaat .....!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                          • okazja Re: uczta ???? nareszcie !!!! 08.08.02, 13:55
                                            elellleektrrrrr..... aaaa.... mechjejejednooooooo....... hypppppp......
                                            auuuuuuu...... nie klei........ hypppppp...... od wody .......zrrrrrr....
                                            hyppppppp....... male zwarcianko obwoooooodow....... hyyyyppppp...... nie......
                                            od oleuuuuummmmmm......... hyp...... magnetofo....... pssstryyykkkk...
                                            sztoooooolaaaat........sztooooooootaaaaaaaat........
                                            sztoooooolaaaaatttttt...... nieeeeeechzyyyyyyyyyja.... naaaaaaaaaaammmm....
                                            hypppppp....... oleum dzie........
                                            • Gość: monia Re: uczta ???? nareszcie !!!! IP: 217.97.138.* 08.08.02, 14:03
                                              Oooooo.....jejku...podobno każdą okazję w życiu trzeba wykorzystywać...pijaną też? :-)))))))))))
                                              ...a jak się zrobi zwarcie???????? Albo cos wycieknie...:-)))))) albo się odkręci....:-)))
                                              nieeee...może ty się lepiej przespij...
                                              • Gość: Nala Re: uczta ???? nareszcie !!!! IP: *.mogila.sdi.tpnet.pl 08.08.02, 14:09

> Oooooo.....jejku...podobno każdą okazję w życiu trzeba wykorzystywać...pijaną
                                                też? :-)))))))))))

MONIA !!!!!!!!!!!!!!! Bój się Wszystkich Świętych !!!!!!!!!!!!!!!! :-OOO
                                                O rrrany !!!! Ale cię wzięło ????????!!!!!!!!!!!!!!
                                                Okazję chcesz wykorzystać ????????????????????????????? :-)))))))

> ...a jak się zrobi zwarcie???????? Albo cos wycieknie...:-)))))) albo się
                                                odkrę
                                                > ci....:-)))
                                                > nieeee...może ty się lepiej przespij...

Jej potrzeba raczej dobrego mechanika ! :-)

No co ????????? Co ja takiego powiedziałam ????????????????????? :-(
                                                • Gość: monia Re: uczta ???? nareszcie !!!! IP: 217.97.138.* 08.08.02, 14:14
                                                  Ale ty wiesz co? My cały czas tak do końca nie wiemy, jaka ta okazja jest....no i gdzie ma
                                                  te...różne...nooo...wypustki.:-))) Ta niewiedza czasem tak utrudnia formułowanie zdań...Może jak już
                                                  całkiem padnie, to sprawdzimy...????
                                                  Okazjo, heeej, okazjoooo, choć tu do nas, choooodź...chodź do cioci Nali i cioci Moni........
                                                  • Gość: Nala Re: uczta ???? nareszcie !!!! IP: *.mogila.sdi.tpnet.pl 08.08.02, 14:21

No wiesz, Monia ?! Ty naprawdę chcesz oglądać wypustki i te..., no...., takie
                                                    różne u Okazji ?????????? ...nooo, ja nie wiem...??? ...ale to..., tak
                                                    siekoś.....???? Dzifffnie...!!??

Mówię ci ! Jej jest koniecznie potrzebny mechanik !!!
                                                    Taki duży, prawdziwy z ręcami i nogiema !
                                                    ...taaaak, na pefffno !!!!!!!!!
                                                  • Gość: monia Re: uczta ???? nareszcie !!!! IP: 217.97.138.* 08.08.02, 14:28
                                                    Nie chcem ale muszem
                                                    ...
                                                    Żartowałam - chcem!!!!

co mi się tak na żarty zebrało...??? Aaaa...już wiem! Do domu się wybieram...:-)))
                                                    Gdybym się nie wyrobiła - to pa!
                                                  • Gość: Nala Re: uczta ???? nareszcie !!!! IP: *.mogila.sdi.tpnet.pl 08.08.02, 14:30

...no ffiesz ???????? A ja się dopiero rozkręcam !!! :-(((
                                                  • okazja Re: uczta ???? nareszcie !!!! 08.08.02, 14:34
                                                    auuuuu....... osobojednosta niesie rozkrecowywuje ....ale
                                                    elektromechjednostke..... super spec robota bojowego...... auuuuuu..... tylko
                                                    nie glowice....... ssssss........ auuuuc....... o..... to mile
                                                  • Gość: Nala Re: uczta ???? nareszcie !!!! IP: *.mogila.sdi.tpnet.pl 08.08.02, 14:40

No widzisz ??? :-)
                                                    Odpoczniesz trochę, dostaniesz nowego oleum i ....wszystko będzie dobrze !

Pa pa - do jutra !
                                                  • Gość: monia Re: uczta ???? nareszcie !!!! IP: 217.97.138.* 08.08.02, 14:37
                                                    Czyli też potrzebujesz mechanika...??? :-))))))))))))))))
    • Gość: Nala :-))) - zeszliśmy na.....- misie ??? IP: *.mogila.sdi.tpnet.pl 08.08.02, 14:29

Ale fajnie !!!

Wtulimy misiowi !!!?
      • Gość: monia Re: :-))) - zeszliśmy na.....- misie ??? IP: 217.97.138.* 08.08.02, 14:38
        ...albo wklepiemy! To zależy, czy misio agresywny, czy tylko nie w humorze...
        • jolajola1 zeszliście na.....- misie ??? 08.08.02, 17:02
          I co???????
          Zamiast uczte przedpoprawinową grzecznie wykanczać, to panny sie po obcyzh
          landach, znaczy, tego, forach, rozlazły i niedźwiadkom dokopały.
          I co , znowum sama mam wieczorowa porą przez miasto z beczułka pod pachą zap..,
          ten, no, zasuwać???

wieści przynoszę!!!
          smok Biurokrat odrodzon!
          zęby mu odsrosły!
          (nie bardzo mocne jeszcze, ale dłuuuugie i sterczą w najmniej spodziewanych
          miejscach)
          zamiast czekac na porzadna, jesienną antysmoczą wyprawę, taką z nagonką i
          rycerstwem - może juz teraz zrobiś bestii -> zębokiur???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka