Dodaj do ulubionych

E... Khę...

29.12.09, 22:26

Obserwuj wątek
    • ave.duce E... Khę...Kh... 29.12.09, 22:28
      @ nie chce mi się @
      • tytanya Re: E... Khę...Kh...Hę... 29.12.09, 22:34

• ave.duce E... Khę...Kh...Hę...E?! 29.12.09, 22:37

• tytanya Re: E... Khę...Kh...Hę...E.. Que? 29.12.09, 22:38

• tojajurek Re: E... Khę...Kh...Hę...E.. Que? 29.12.09, 22:46
              Que-ce que piszczy dans le trawe?
              • tytanya Re: E... Khę...Kh...Hę...E.. Que... J' ne 29.12.09, 22:49

• ave.duce pas? 30.12.09, 10:03
                  • tytanya J'ai? 30.12.09, 12:56

• ave.duce Peut-etre... 30.12.09, 16:03
                      • tytanya ça.... 30.12.09, 20:31

• ave.duce C'est ... 30.12.09, 20:53
                          • tytanya si bon... 30.12.09, 20:54

• ave.duce ou non ... 30.12.09, 23:02
                              • tytanya Ça Ira... 30.12.09, 23:06

• ave.duce et avec ça? 30.12.09, 23:16
                                  • tytanya J'aime! 30.12.09, 23:20

• ave.duce QUE?! 30.12.09, 23:28
                                      • tytanya Bonne nuit :) 30.12.09, 23:29

• ave.duce Śpi? :) 31.12.09, 12:59
                                          • tytanya Re: Śpi? :) 31.12.09, 13:00
                                            No:)
                                            • ave.duce Re: Śpi? :) 31.12.09, 13:46
                                              No co?
                                              • tytanya Re: Śpi? :) 31.12.09, 15:13
                                                No, nie śpi.:)
                                                • ave.duce Re: Śpi? :) 01.01.10, 10:03
                                                  Pewna jest?
                                                  • tytanya Re: Śpi? :) 01.01.10, 12:04
                                                    Na bank!
                                                  • ave.duce Re: Śpi? :) 02.01.10, 09:15
                                                    Napadłaś?!

:p
                                                  • tytanya Re: Śpi? :) 02.01.10, 09:37
                                                    Zamknięty był!
                                                  • ave.duce Re: Śpi? :) 02.01.10, 10:13
                                                    Czyli SKOK.

• tytanya Re: Śpi? :) 02.01.10, 10:22
                                                    Na pohybel!
                                                  • ave.duce Re: Śpi? :) 02.01.10, 10:28
                                                    Na KaFF!!! ;)

ps. si ju!

• ave.duce Re: Śpi? :) 02.01.10, 18:48
                                                    Widzę.

• tytanya Re: Śpi? :) 02.01.10, 18:48
                                                    Ciemność? ;)
                                                  • ave.duce Re: Śpi? :) 02.01.10, 18:56
                                                    To Twój nick alternatywny? :)

• tytanya Re: Śpi? :) 02.01.10, 18:59
                                                    Alternatywny mam inny. :D
                                                  • ave.duce Re: Śpi? :) 02.01.10, 19:41
                                                    Wiem.wiem > Pan/i pRezydĘt/a Kaczy... coś tam, coś tam.

• tytanya Re: Śpi? :) 02.01.10, 19:50
                                                    O! Nie wiedziałam! :P
                                                  • ave.duce Re: Śpi? :) 02.01.10, 20:13
                                                    Wkręcasz mnie ;)

• ave.duce Śpi :) 03.01.10, 13:53
                                                  • tytanya Re: Śpi? :) 03.01.10, 16:09
                                                    Się wykręcam. ;)
                                                  • ave.duce Śpi :) 03.01.10, 21:21
                                                    wykręcona.

• tytanya Re: Śpi :) 03.01.10, 21:28
                                                    Pokręcona jak diabli.;)
                                                  • ave.duce Re: Śpi :) 03.01.10, 21:30
                                                    Nie zakręcona?

• tytanya Re: Śpi :) 03.01.10, 21:33
                                                    Nie, śpiąca:)

Do jutra.:)
                                                  • gat45 W papilotach ? 03.01.10, 21:45
                                                    ave.duce napisała:

> Nie zakręcona?
                                                    >
                                                    > :p
                                                  • ave.duce Re: W papilotach ? 03.01.10, 21:56
                                                    Pa, piloci! Una już śpi.

• ave.duce Zahibernowana ;) 04.01.10, 11:52
                                                  • tytanya Re: Zahibernowana ;) 04.01.10, 13:42
                                                    W sumie... To jakby tak.
                                                  • ave.duce Dużo mniej niż zi0br0! 04.01.10, 15:11
                                                    To Cię u/po/stawi do pionu.

• tytanya Re: Dużo mniej niż zi0br0! 04.01.10, 15:14
                                                    Wybieram ten po 25 zł.:D
                                                  • ave.duce Re: Dużo mniej niż zi0br0! 04.01.10, 17:34
                                                    Ok, dorzucam w gratisie (na pierogi!... dla mnie)

https://i.wp.pl/a/f/jpeg/22639/IMG_1055.jpeg

Cieplej Ci teraz?

• tytanya Re: Dużo mniej niż zi0br0! 04.01.10, 19:01
                                                    No tak! Będę głodna. ;(

Mnie nie jest zimno. Ja po porstu NIENAWIDZĘ śniegu!
                                                  • ave.duce Re: Dużo mniej niż zi0br0! 04.01.10, 19:30
                                                    Pięknie!

• tytanya Re: Dużo mniej niż zi0br0! 04.01.10, 19:42
                                                    P :P P
                                                  • ave.duce Re: Dużo mniej niż zi0br0! 04.01.10, 20:23
                                                    W ZOO ryczy.

• tytanya Re: Dużo mniej niż zi0br0! 04.01.10, 20:26
                                                    Inencjonalnie!
                                                  • ave.duce Re: Dużo mniej niż zi0br0! 04.01.10, 20:41
                                                    Akurat.

• tytanya Re: Dużo mniej niż zi0br0! 04.01.10, 20:49
                                                    On uwięzion jako i ja.:(
                                                  • ave.duce Re: Dużo mniej niż zi0br0! 04.01.10, 21:30
                                                    Za karę! Kazałaś mu na mnie naryczeć, to i Ty poszłaś siedzieć.
                                                    W śniegu?

• tytanya Re: Dużo mniej niż zi0br0! 04.01.10, 21:33
                                                    No! Nareszcie się domyśliłaś! :)
                                                  • ave.duce Re: Dużo mniej niż zi0br0! 04.01.10, 21:52
                                                    I o te trochę białego puchu taki RYK?

• tytanya Re: Dużo mniej niż zi0br0! 04.01.10, 21:58
                                                    Ja Ci dam TROCHĘ!

obrażam się :P
                                                  • ave.duce Re: Dużo mniej niż zi0br0! 04.01.10, 22:03
                                                    Na dobre i na złe?

• tytanya Re: Dużo mniej niż zi0br0! 04.01.10, 22:04
                                                    Nie mogę Ci odpowiedzieć, bo się obraziłam. :P
                                                  • ave.duce Re: Dużo mniej niż zi0br0! 04.01.10, 22:15
                                                    Zadzwoń do mnie, bo nie możesz ze mną rozmawiać.

• tytanya Re: Dużo mniej niż zi0br0! 04.01.10, 22:17
                                                    Jutro:P
                                                  • ave.duce Re: Dużo mniej niż zi0br0! 04.01.10, 22:23
                                                    Jutro to ja się zmienię w wozaka i powiem tak:

przyszłem wcześniej, gdyż nie miałem co robić.

• ave.duce I po chorerę się tak spieszyłam? 06.01.10, 20:09
                                                    Bez te piękne śnieżne zaspy?

• tytanya Re: I po chorerę się tak spieszyłam? 06.01.10, 21:16
                                                    Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
                                                    rrrrrrr
                                                  • ave.duce Re: I po chorerę się tak spieszyłam? 07.01.10, 09:06
                                                    Była szczepiona?!

• tytanya Re: I po chorerę się tak spieszyłam? 07.01.10, 21:52
                                                    Nie! :P
                                                  • ave.duce No to gifT! 4U! :) od WSI! :) 07.01.10, 22:01
                                                    Starałam się wybrać w Twoim ulubionym kolorze!

ps. wbrew pozorom, nie ma to nic wspólnego z oświeceniem z czasów Giertycha, ministra ;)

• tytanya Re: No to gifT! 4U! :) od WSI! :) 07.01.10, 22:10
                                                    Kolor pasuje, ale czy kiedykolwiek widziałas mnie ubraną w stal???

Odpada!
                                                  • ave.duce Z warczącą ze śniegiem się nie dyskutuje ;) 07.01.10, 22:15
                                                    https://www.zoomar.pl/images/5_1_3202.jpg

Pani Bakusia ma taki i sobie chwali!

• tytanya Re: Z warczącą ze śniegiem się nie dyskutuje ;) 07.01.10, 22:16
                                                    Z całym szacunkiem dla Pani Baccary...;)

Odmawiam.:)
                                                  • ave.duce Obiecasz, że nie będziesz robić > wrrrrrrr? 07.01.10, 22:23
                                                  • tytanya Re: Obiecasz, że nie będziesz robić > wrrrrrr 07.01.10, 22:26
                                                    Never!
                                                    Właśnie dzisiaj przez to białe g... wykręciłam nogę!
                                                  • ave.duce ZnoFu? > wrrrrrr... ;) 07.01.10, 22:37
                                                    Wygibasy tak się kończą.

• tytanya Re: ZnoFu? > wrrrrrr... ;) 07.01.10, 22:38
                                                    No nie! Przybędę i w ucho! :P
                                                  • ave.duce Re: ZnoFu? > wrrrrrr... ;) 07.01.10, 22:54
                                                    Uderzyłaś się?! ŁOmatko.

• tytanya Re: ZnoFu? > wrrrrrr... ;) 07.01.10, 22:55
                                                    Masz jeno dwa tygodnie!

Póki co śpij.
                                                  • ave.duce Re: ZnoFu? > wrrrrrr... ;) 07.01.10, 23:12
                                                    Życia?!

• tytanya Re: ZnoFu? > wrrrrrr... ;) 08.01.10, 05:53
                                                    Ucha.:P
                                                  • ave.duce Re: ZnoFu? > wrrrrrr... ;) 08.01.10, 08:07
                                                    To inaczej "szło" >

U hu ha!
                                                    U hu ha!

Tak to szło.

• ave.duce Ważne! :) 08.01.10, 16:45
                                                    Niesamowite szczęście.

• tytanya Re: Ważne! :) 08.01.10, 17:18
                                                    Dach odśnież :P
                                                  • ave.duce Re: Ważne! :) 08.01.10, 19:41
                                                    Poczekam na Ciebie :)

• tytanya Re: Ważne! :) 08.01.10, 21:12
                                                    Do tego czasu juz nie będzie.
                                                  • ave.duce Re: Ważne! :) 08.01.10, 21:34
                                                    Zadbam :)

ps. Załóż nowy mątek, bo ten mi się ślimaczy ;)

• tytanya Re: Ważne! :) 08.01.10, 21:35
                                                    Nie mogę. :(
                                                  • ave.duce Re: Ważne! :) 08.01.10, 21:36
                                                    Że dlaczemu?

• tytanya Re: Ważne! :) 08.01.10, 21:38
                                                    Bo się do tego przywiązałam. :D
                                                  • ave.duce Re: Ważne! :) 08.01.10, 21:41
                                                    Ja też!

Ale przygotuj się, że czasem na mój post będziesz musiała nieco poczekać. Taki lajF.

• tytanya Re: Ważne! :) 08.01.10, 21:42
                                                    Festina lente. ;)
                                                  • ave.duce Re: Ważne! :) 08.01.10, 21:44
                                                    Langsam, langsam.

ps. nicht szprechen!

• tytanya Re: Ważne! :) 08.01.10, 21:49
                                                    Eile mit Weile

ps Neither do I
                                                  • ave.duce Re: Ważne! :) 08.01.10, 21:55
                                                    Raus!
                                                    Stawiasz, bo miałam 100 ;)

• tytanya Re: Ważne! :) 08.01.10, 21:57
                                                    W swoim czasie. :)
                                                  • ave.duce Re: Ważne! :) 08.01.10, 21:58
                                                    W swoim Twoim, czy w swoim moim?

• tytanya Re: Ważne! :) 08.01.10, 21:59
                                                    Do ustalenia. :)
                                                    Znikam na razie.
                                                  • ave.duce Re: Ważne! :) 08.01.10, 22:04
                                                    Zjeżdżaj ;)

https://e.autokrata.pl/a1716/1d9a26f30020eec245bcc4b3

• henryk.l.og ..hę... 29.12.09, 22:41
      Anno Mario Siwińsko - koordynatorko serwisów społecznościowych gazety.pl, nie idź tą drogą.
      • ave.duce ..hę... :( 29.12.09, 23:08
        • henryk.l.og :( 29.12.09, 23:38
          bo?
          • ave.duce Re: :( 29.12.09, 23:41
            Bo lubię Pana czytać, a będą ciąć. Nie Gat, nie ja.

I dlatego :(

• henryk.l.og Re: 29.12.09, 23:58
              oki, na Pań forum dam koordynatorce spokój:-)
              • ave.duce * 30.12.09, 10:08
                Z wdzięcznością ten gest przyjacielski przyjmuję.

• ave.duce Re: E... Khę... 09.01.10, 08:53
      Nowa gałąź.

• ave.duce Re: E... Khę... 09.01.10, 18:51
        Jestem.

• tytanya Re: E... Khę... 09.01.10, 18:57
          Jako i ja.
          • ave.duce Re: E... Khę... 09.01.10, 19:09
            Zasypana?