ave.duce Nie drzeeeeeeeeeeeee się, może 11.01.10, 18:36 i jestem głucha, ale nie aż tak! ps. czyli > struny ok? :p Odpowiedz Link
gat45 ???????? !!!!! ???????? 12.01.10, 08:57 Czy możesz mi wytłumaczyć, co to jest to straszne coś pomiędzy jaszczurem a wisielcem, ubrane w gustowną pelisę ? Dlaczego ono się nazywa BeKa i dlaczego ma "get outować" ? Odpowiedz Link
ave.duce !!!!!!!! ????? !!!!!!!! 12.01.10, 10:12 Nie poznajesz? To jest BeKa po liftingu, oczywista oczywistość! I wszystko jasne! Getautuje, gdyż ponieważ jest na FzD persona non grata. Nie nadaje się do dworu, co najwyżej do parku jako atrakcja turystyczna. Zastanawiam się, czy jako zwierzę wolno s/puszczone, czy jednak uwiązane. Ściekła BeKa atakuje na oślep, co jej podleci, podejdzie, podpłynie! Przy tym zawsze udaje uciśnioną niewinność! :p Odpowiedz Link
ave.duce Gat? 12.01.10, 14:41 Co powiesz na to? Różni się od samca (byka) brakiem poroża i mniejszymi wymiarami. Biedne prawdziwe łosie :( Klempym podróbom mówimy NIE! :p Odpowiedz Link
gat45 Re: Gat! 05.02.10, 20:23 ave.duce napisała: > Jest dobrze, ale nie tragicznie. > > :p No. Odpowiedz Link
ave.duce GaaaaaaaaaaaaaaaaaaaT! Wyłaź! :) 26.03.10, 07:41 Jesteś potrzebna, Ty Lepsza 1/2 Xenofanta! ps. Szopa posmyraj po wąsikach, M. Couna uczul na Agenta G/N/pyrka (dodatkowe porcje żywieniowe!) i niech ma baczenie na "wesołą gromadkę" śpiącą inaczej. :p Odpowiedz Link
ave.duce Re: GaaaaaaaaaaaaaaaaaaaT! Wyłaź! :) 26.03.10, 11:22 Masz Braque'a na zaś :) :p Odpowiedz Link
gat45 Wczorajsza atropina chyba mi jeszcze działa ? 27.03.10, 09:48 ave.duce napisała: > [url=http://lh6.ggpht.com/_d8BRQ6C2fLo/R1V1dZlfr9I/AAAAAAAAACs/doZvsk 3vXS4/MONE > T+-+Impresja.+Wsch%C3%B3d+s%C5%82o%C5%84ca.jpg]Monet/a >>>[ > /url] > > > :p Odpowiedz Link
ave.duce Atropina... No ba! W takim razie > 27.03.10, 09:57 Jeszcze mi tylko z oczu jasnych spływa do warg kropelka słona... :p Odpowiedz Link
gat45 Re: Atropina... No ba! W takim razie > 27.03.10, 10:07 I dlatego właśnie mój bł. pamięci Ojciec, chirurg oczny z zawodu, nie lubił, jak na okrągło puszczałam sobie starego Demarczyka (takiego czarnego, z dziurką). Twierdził, że po pracy ma dość, a tu raz mu każą w trybie pilnym wyjmować z tych oczu szkło bolesne albo nawet obraz dni, a zaraz potem ktoś z łzotokiem się żali :((( Odpowiedz Link
ave.duce Re: Atropina... No ba! W takim razie > 27.03.10, 10:10 Mam ten czarny... Inne też mam. Szkoda mi tych, których już nie mam, bo poszły do ludzi i nie wróciły. Część jest na antypodach aż. ps. muszę się udać do dilerki > wiesz, po co? Idę... :p Odpowiedz Link