18.01.10, 09:31
Pomimo że mój kontakt z widzialnym światem zewnętrznym był ostatnio mocno
ograniczony to jednak zaliczyłam w piątek na Canal+ film "Surykatki". I wiecie
co, te nasze spory o wszystko są naprawdę nie istotne wobec praw natury. A
historia jednego roku z życia małej surykatki imieniem Kolo uczy nas pokory
wobec świata na którym żyjemy.

Zresztą akurat surykatki są moimi ulubieńcami wśród zwierząt, ostatnio w
Palmitos Parku moi towarzysze podróży zagrozili mi porzuceniem kiedy po 2
godzinach próbowali mnie oderwać od wybiegu z surykatkami.
Obserwuj wątek
    • ave.duce Mam to samo! W ZOO nie można mnie odpędzić od 18.01.10, 12:58
      wybiegu dla surykatek!

Nie tak dawno widziałam film o dwóch klanach > na czele każdego stała najmądrzejsza z całej WSI samica. Te klany ze sobą walczyły o terytorium, etc. Wspaniały film > w kilku częściach.

https://foto.recenzja.pl/foty/surykatki-62-98f5d6129fb5c363f3cf1e8f7e7a44b5.jpeg

:p
      • ave.duce MEERKAT MANOR :) 18.01.10, 13:11
        animal.discovery.com/fansites/meerkat/

• inna57 Re: Mam to samo! W ZOO nie można mnie odpędzić od 18.01.10, 15:11
        W Polsce najlepiej zorganizowany wybieg dla surykatek jest w ZOO w Płocku.
        Miłośnikom "stójkowych" serdecznie polecam.
        • ave.duce Re: Mam to samo! W ZOO nie można mnie odpędzić od 18.01.10, 15:17
          A to mnie zaskoczyłaś. Tyle razy bywałam w Płocku, a do ZOO nie zajrzałam. Błąd!
          Ale do naprawienia.

• inna57 Re: Mam to samo! W ZOO nie można mnie odpędzić od 18.01.10, 17:07
            A tu fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2118201,2,5,surykatki4.html moje fotki
            surykatek i innych zwierzątek
            • ave.duce Re: Mam to samo! W ZOO nie można mnie odpędzić od 18.01.10, 17:35
              Wybierz coś (surykatki i może dwa inne cosie) i wrzuć na
              SOSNĘ,
              proszę :)

• inna57 Re: Mam to samo! W ZOO nie można mnie odpędzić od 18.01.10, 20:52
                Wybacz mi Ave ale w kwestii dodawania zdjęć do wątków to moje zdolności są
                poniżej przeciętnego zera. Coś kombinowałam ale mi raczej nie wyszło. Traktuję
                komputer w sposób który można nazwać zimną wojną pozycyjną. On mnie nie gryzie a
                ja nadal nie wiem jak te cholerne krasnoludki latają w przestrzeni z bajtami
                informacji na plecach.
                • ave.duce Re: Mam to samo! W ZOO nie można mnie odpędzić od 19.01.10, 10:17
                  Nie ma sprawy, rozumiem. Ale > jak widać > Tytanya czuwała i podała pomocną
                  dłoń. I o to chodzi! :)

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka