tytanya 03.02.10, 20:30 śniegu brak! Aleś oni tam mają dobrze. ;) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olga_w_ogrodzie Re: W Vancouver 03.02.10, 22:22 narzekają. sama widziałam w telewizorze, że dużymi wozami śnieg na stoki wożą w Kanadzie tej. gdy byłam mała, się mi ubrdało, że wiosnę przywołam, gdy wylezę w sandałkach i letniej sukienczynie w śnieżne zaspy w ogrodzie. i com pomyślała, tom zrobiła. wylazłam. i, jakby nigdy nic, wiosna przyszła. Odpowiedz Link
gat45 Re: W Vancouver 03.02.10, 22:26 Nie. Nie i nie. Nie poprosimy Cię, żebyś się przyodziała natychmiast na letniaka i polazła w najbliższą zaspę. NIE. Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: W Vancouver 03.02.10, 22:29 proście, a będzie Wam dane, a na dodatek się zostanie bohaterką, co całkiem jest łechczące. Odpowiedz Link
gat45 NIE 03.02.10, 22:32 olga_w_ogrodzie napisała: > proście, a będzie Wam dane, a na dodatek się zostanie bohaterką, co > całkiem jest łechczące. I już. Masz sie ubierać cieplutko. Odpowiedz Link
tytanya Re: W Vancouver 03.02.10, 22:28 Wożą na igrzyska i tylko dlatego marudzą.:) olga_w_ogrodzie napisała: To może ja jutro tez spróbuję? ;) wylazłam.i, jakby nigdy nic, wiosna przyszła. Odpowiedz Link
damakier1 Byłam dużo gorszą dziewczynką niż Olga 03.02.10, 22:48 olga_w_ogrodzie napisała > gdy byłam mała, się mi ubrdało, że wiosnę przywołam, gdy wylezę w > sandałkach i letniej sukienczynie w śnieżne zaspy w ogrodzie. > i com pomyślała, tom zrobiła. Też w wieku wczesnodziewczęcym latałam w cienkim gieźle i nawet nie w sandałakch, ale boso po śniegu tyle, że żadnej wiosny nie zamierzałam sprowadzać, tylko temperatury wysokiej się chciałam nabawić, bo klasówka nazajutrz być miała i od szkoły sie chciałam wymigać. A co do Twojego, Olgo, pomysłu to sie przyłączam do głosów powstrzymujących Cię od tak desperackiego wiosny przywoływania. Zwłaszcza, że Antoś jest na obozie zimowym i gdyby mu nagle śnieg znikł, bardzo by był nieszczęśliwy. Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Byłam dużo gorszą dziewczynką niż Olga 03.02.10, 23:00 Damo, w związku z pamięci przypływem jak to dokonałam przybycia wiosny osobiście, się tak mocno w stylu : I have power - poczułam byłam, iż mogę załatwić to tak - u Antka śnieg zostawi się, w innych rejonach się go z wolna, by nie było powodzi, rozpuszczać zacznie. a w ogóle, przyznam, iż rozochocił mnie nieco brat z Kołobrzegu, który doniósł był ostatnio, iż wolnym krokiem, się szykuje do zrobienia porządków w obiekcie, gdzie smażalnię ryb prowadzi od lat. się ja zdziwiłam, a on na to : - Przecież sezon tuż, tuż, to co się dziwisz ? chyba nie bardzo tuż, tuż, ale warto się słów takich uczepić na czasokres zimy tej mrocznie mroźnej. Odpowiedz Link
damakier1 Re: Byłam dużo gorszą dziewczynką niż Olga 03.02.10, 23:53 - Przecież sezon tuż, tuż, to co się > dziwisz ? > > chyba nie bardzo tuż, tuż, ale warto się słów takich uczepić na > czasokres zimy tej mrocznie mroźnej Moja córka ma na gg opis: moim zdaniem, wiosna idzie powoli. No, jak idzie, to sezon tuż, tuż. Antoś obozuje w Świnoujściu i tam śnieg do końca ferii mozesz pozostawić, a dalej roztapiaj, jak już tak havasz tego powera. A tak w ogóle to myślałam, że na wypisany nad moim postem temat wszyscy będą protesty słać, że nie tak znów dużo gorszą no i że w końcu na jaką dobrą wyrosłam, a tu nic... idę płakać w kątku. Odpowiedz Link
sclavus Przepraszam, 04.02.10, 11:01 że zapytam: co to jest śnieg?? Bom już był zapomniał, tu u mnie... :) Odpowiedz Link
tytanya Re: Przepraszam, 04.02.10, 11:25 Takie małe, białe paskudztwo! Jadę tam gdzieś Ty! Odpowiedz Link
sclavus Re: Przepraszam, 04.02.10, 12:33 Zamiast śniegu - ocean! Cud, miód, ultramaryna.... :) Odpowiedz Link
ave.duce Re: W Vancouver jest paskudnie! :( 04.02.10, 11:26 Pojechałabym do Vancouver, ale jest tam wstrętna pogoda! Śniegu nie ma i na razie nie będzie! pogoda.wp.pl/miasto,vancouver,mid,2001418,mi.html :p Odpowiedz Link
sclavus Re: Vancouver jest piękne, ale nie teraz, bo nie 04.02.10, 12:35 sieniemartw... siedowozi ciężarówkami... W Paryżu też dowożą: w lecie piasek a w zimie śnieg... (jak nie napadało) ;p Odpowiedz Link
ave.duce Re: Vancouver jest piękne, ale nie teraz, bo nie 05.02.10, 17:52 Się martwię całkiem czym innym > tym, że TVPiSSLD nie będzie transmitować w normalnych programach całej olimpiady, ale część puści kanałem tematycznym i dla mnie to oznacza > gudbaj, fruziu, adie! ;) :p Odpowiedz Link
ave.duce Re: W Vancouver zimy żal! ;) 04.02.10, 12:33 www.youtube.com/watch?v=iwxoS8NrU7Q&feature=related :p Odpowiedz Link
isa.stern Re: W Vancouver 04.02.10, 19:26 dzisiaj była b. ładna i ciepła pogoda, śnieg zaczął topnieć, oby tak dalej...:) Odpowiedz Link