gat45 18.05.10, 21:16 Noooooo ? (powiedziała zachęcająco) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
query Re: Nudzi mi się. 18.05.10, 21:22 Podrapać cię pod lewą łopatka, czy stanąć na głowie ? Odpowiedz Link
gat45 Re: Nudzi mi się. 18.05.10, 21:27 A umiesz chodzić na rękach żonglując jednocześnie trzema piłeczkami tenisowymi za pomocą stópek ? To bym najbardziej lubiła. Piłeczki koniecznie zielone. Odpowiedz Link
query Re: Nudzi mi się. 18.05.10, 21:40 gat45 napisała: > A umiesz chodzić na rękach żonglując jednocześnie trzema piłeczkami > tenisowymi za pomocą stópek ? To bym najbardziej lubiła. Piłeczki > koniecznie zielone. Drobiazg, dorzucę masaż kalaryjski ale piłeczki będą czarne. Odpowiedz Link
gat45 Re: Nudzi mi się. 18.05.10, 21:43 A co to jest masaż kalaryjski ? Czarnych piłeczek nie chcę. Mogą być talerze na patykach. Zamiast. Odpowiedz Link
query Re: Nudzi mi się. 18.05.10, 21:52 gat45 napisała: > A co to jest masaż kalaryjski ? masaż kalaryjski > > Czarnych piłeczek nie chcę. Mogą być talerze na patykach. Zamiast. Zamiast mogą być tylko talerzyki z fajansu i bez patyczków. Odpowiedz Link
gat45 Re: Nudzi mi się. 18.05.10, 21:57 query napisał: > gat45 napisała: > > > A co to jest masaż kalaryjski ? > masaż kalaryjski > WOW !!!! I Ty to potrafisz, chodząc jednocześnie na rękach ???? To już Ci chyba daruję żonglerkę. Jadziem ! Odpowiedz Link
query Re: Nudzi mi się. 18.05.10, 22:05 gat45 napisała: > WOW !!!! I Ty to potrafisz, chodząc jednocześnie na rękach ???? To > już Ci chyba daruję żonglerkę. Jadziem ! > Dzięki ale darowizny od nieznajomej nie wezmę, taki lajf. >Jadziem ! Na Bielany czy do mnie ? Odpowiedz Link
gat45 Re: Nudzi mi się. 18.05.10, 22:13 Eeeeeeeeeeee. Cały nastrój mi popsułoś. A już mi kłopoty z głowy wietrzały. Idę się znowu smucić w kąciku. Snif. Odpowiedz Link
query Re: Nudzi mi się. 18.05.10, 22:26 gat45 napisała: > Eeeeeeeeeeee. Cały nastrój mi popsułoś. A już mi kłopoty z głowy > wietrzały. Masaż u mnie na szezlongu jest klasą samą w sobie. Tylko ja potrafię wyzwalać takie ilosci endorfin z kobiecego ciała, a to one potęgują dobry nastrój. > Idę się znowu smucić w kąciku. Snif. Płochliwa lasencja z ciebie, a już myślałem że dziabniemy z centraly i zabunkrujemy się u mnie :-( CC Odpowiedz Link
tojajurek Re: Nudzi mi się. 18.05.10, 23:13 Rety! Ale ta młodzież frywolna się porobiła. A i leniwa do tego jakby. Odpowiedz Link
query Re: Nudzi mi się. 18.05.10, 23:41 tojajurek napisał: > Rety! > Ale ta młodzież frywolna się porobiła. > A i leniwa do tego jakby. Puściła zabajonego jingla więc chciałem ją ubuziać. Nawijam, nawijam a ona dała dzidę eh........:(( gatek xoxo Odpowiedz Link
leniwa_lady Kto mnie wołał, czego chciał? 19.05.10, 01:15 tojajurek napisał: > Rety! > Ale ta młodzież frywolna się porobiła. > A i leniwa do tego jakby i w ogóle to co to ma znaczyć szanowne prezydenctwo prezydent G45 nudzi sie prezydent wice TJJ z młodzieży dworskiej jakby niezadowolony a porządek we dworze zaprowadzic niełaska? Do roboty! Z piesnią na ustach!!!! Odpowiedz Link
tojajurek Re: Kto mnie wołał, czego chciał? 19.05.10, 02:09 No bo jakieś aluzje robią, a jak co - to znikają. A ja tu już czekałem z otwartymi ręcami - i co? Odpowiedz Link
magdolot Re: Kto mnie wołał, czego chciał? 19.05.10, 02:23 - Niech pan wejdzie w moje położenie – poprosiła Natasza Rostowa porucznika Rżewskiego. - Rżewski wszedł, wszedł jeszcze raz i zostawił ją w tym położeniu. Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Kto mnie wołał, czego chciał? 19.05.10, 09:44 Jaki jest dalszy ciąg tej opowieści? Czy Natasza zaszła? Odpowiedz Link
magdolot Re: Kto mnie wołał, czego chciał? 19.05.10, 12:37 - Poruczniku, jeśli pan mnie kocha, powinien pan od dziś traktować wszystkich ludzi tak, ja by pan chciał, żeby oni pana traktowali! - powiedziała Natasza Rostowa podejmując kolejną próbę ucywilizowania porucznika Rżewskiego. - Znaczy co, Nataszeńka? Mam wszystkim robić laskę?! - zdziwił się porucznik. Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Kto mnie wołał, czego chciał? 19.05.10, 13:57 Kulawy... znaczy się kulawy był ten pan porucznik? Odpowiedz Link
leniwa_lady nigdy nie czekaj bo wywietrzeje 19.05.10, 16:04 i moc straci a i tak, widze, rozcienczane te napitki som tojajurek napisał: > A ja tu już czekałem z otwartymi ręcami - i co? Odpowiedz Link
humbak :)? 19.05.10, 16:09 www.youtube.com/watch?v=ilsQK4UAIv0&feature=PlayList&p=C8FA803BDDD5A9C1&playnext_from=PL&playnext=1&index=102 Odpowiedz Link