Dodaj do ulubionych

Marta D. de ... wywalić na zbite dzioby!

25.06.10, 10:16

wybory.gazeta.pl/wybory/1,106728,8045823,Marta_Kaczynska_i_Marcin_Dubieniecki_nocuja_w_Palacu.html
... Kancelaria nie może wyremontować prezydenckich apartamentów, bo... Marta Kaczyńska nie oddaje kluczy do pałacu ...

... Córka prezydenta nie chce na ten temat rozmawiać. - To moja prywatna sprawa. Nikt nie wyznaczał mi żadnego terminu, w którym mam mieszkanie opuścić. Zresztą odniosłam wrażenie, że wszystko sobie z władzami Kancelarii wyjaśniliśmy - przekonuje Marta Kaczyńska ...

Cackają się z Kaczyńskimi&co. jak ze śmierdzącymi zbukami.

www.se.pl/wydarzenia/kraj/kancelaria-nie-moze-wyremontowac-prezydenckich-apa_143818.html
Co za swołocz z tej familii Pi$rano :(

:p
Obserwuj wątek
    • yoma Re: Marta D. de ... wywalić na zbite dzioby! 25.06.10, 10:30
      Ty sobie poczytaj komentarze pod tym :(
      • ave.duce Re: Marta D. de ... wywalić na zbite dzioby! 25.06.10, 10:48
        Szkoda czasu.
        Na niektóre posty na FK też ;)
        Nie zmienią mojego zdania o "Kaczyńskich", raczej umocnię się w przekonaniu, że
        to zło trzeba usunąć ze sceny publicznej/politycznej.

• invalid.cursor Re: Marta D. de ... wywalić na zbite dzioby! 25.06.10, 10:53
          Ja przeczytałam komentarze, nawet na emamie była dyskusja-w dużej części
          budująca. Ale na komentowanie nie mam już siły, oczywista oczywistość po prostu:/
          • yoma Re: Marta D. de ... wywalić na zbite dzioby! 25.06.10, 10:55
            O matko, idę na ematkę :)
            • invalid.cursor Re: Marta D. de ... wywalić na zbite dzioby! 25.06.10, 10:59
              Idź, idź:)
              Ja tam chodzę dla rozrywki jak chcę coś fajnego poczytać;) Ale ostatnio
              dziewczyny się rozpolitykowały i coraz częściej omijam różne watki.
              • yoma Re: Marta D. de ... wywalić na zbite dzioby! 25.06.10, 11:21
                Poszłam, ale nie znalazłam.

Co do rozpolitykowania - przestałam chodzić na forum dla hodowców kotów :(
                • invalid.cursor Re: Marta D. de ... wywalić na zbite dzioby! 25.06.10, 11:30
                  yoma napisała:

> Poszłam, ale nie znalazłam.
                  >
                  > Co do rozpolitykowania - przestałam chodzić na forum dla hodowców kotów :(

Spadło na dalszą stronę, zaraz Ci podeślę linkę.
                  forum.gazeta.pl/forum/w,567,113225169,113225169,W_Palacu_czuje_sie_jak_w_domu_.html
                  Ja już nawet na FH nie mam ochoty wchodzić.
                  • yoma Re: Marta D. de ... wywalić na zbite dzioby! 25.06.10, 12:08
                    Ojj, tam to wieki nie byłam :)
                    • invalid.cursor Re: Marta D. de ... wywalić na zbite dzioby! 25.06.10, 12:17
                      Nie masz czego żałować. Moskaliki u góry, w wątku pewien nawrócony komuszek
                      buszuje samotnie.
                      Co za czasy-już nawet rymować nie ma gdzie! ;)
        • zapijaczony_ryj Lech kaczyński nie miał zadnych zachamowań 25.06.10, 10:53
          moralnych i latał co cztery dni na weekend na Hel olbrzymim tu 154 za nasze,
          Jarosław tez nie chciał się wyprowadzić z willi przy Parkowej, gdzie mu
          pasowało, bo przez cały czas urzędowania miał zamknięte okennice, zeby go nie
          podgladać, a w środku..........ani jednej półki na książki
          • inna57 Re: Lech kaczyński nie miał zadnych zachamowań 25.06.10, 11:03
            A jak już w końcu się wyprowadzał, to pod osłoną nocy mamine paltoty wywozili.
          • ave.duce Mamusia też nie miewała zahamowań... 25.06.10, 11:24
            ...kiedy równo łgała w wywiadach n/t Jarosława K. i "miłości jego życia" oraz
            n/t życia "rodzinnego" Kaczyńskich.

• witekjs Re: Lech kaczyński nie miał zadnych zachamowań 25.06.10, 12:29
            Gdyby w tej rodzinie, znano pojęcie "przyzwoitość", chciałoby się przypomnieć im
            powiedzenie Stanisława Słonimskiego (1853 - 1916)-
            "Kiedy nie wiesz, jak się zachować, zachowuj się przyzwoicie".

www.wiadomosci24.pl/artykul/prof_bartoszewski_warto_byc_przyzwoitym_869.html
            • ave.duce Jak latwo wpaść ... 26.06.10, 09:24
              na cytatach. Do tej pory byłam pewna, że powiedział to Słonimski, ale... Antoni :)

• witekjs Re: Jak latwo wpaść ... 26.06.10, 17:33
                Dr Słonimski, ojciec Antoniego był znanym lekarzem warszawskim.
                Istnieje drugie dowcipne powiedzenie "medyczne":
                "Doświadczenie nas uczy, że zawsze kto inny umiera".
                Niezwykły jest ród Słonimskich, o czym z przyjemnością można poczytać w książce
                "Saga rodu Słonimskich":
                czytelnia.onet.pl/0,1146699,do_czytania.html
                Pozdrawiam. Witek
    • gat45 Mogę tylko powtórzyć to, com napisała na 25.06.10, 14:05
      FK : Kiedy prezydent Pompidou zmarł w trakcie urzędowania, pani
      Pompidou wyprowadziła się z Pałacu Elizejskiego po trzech dniach.
      Pewnie mogłaby trochę dłużej zostać, ale to nikogo nie zdziwiło.

Rezydencja prezydenta jest własnością Republiki.

Taki folklor.
      • lackzadek Swołocz 25.06.10, 15:02
        Chociaż nie ma w słowniku kulturalnych ludzi słów, które w wystarczającym
        stopniu określałyby małość tych moralnych kurdupli.
    • airam.as Re: Marta D. de ... wywalić na zbite dzioby! 28.06.10, 21:17
      ave.duce napisała:

>
      > ... Córka prezydenta nie chce na ten temat rozmawiać. - To moja prywatna sprawa
      > . Nikt nie wyznaczał mi żadnego terminu, w którym mam mieszkanie opuścić. Zresz
      > tą odniosłam wrażenie, że wszystko sobie z władzami Kancelarii wyjaśniliśmy - p
      > rzekonuje Marta Kaczyńska ...
      >

A jam naiwna wierzyła, że ma resztki przyzwoitości, i , być może, jest inna, niż...

Szszszlakkkk....kupiecki... (jak mawia mój syn).
      ;/
      • ave.duce Re: Marta D. de ... wywalić na zbite dzioby! 28.06.10, 21:30
        Nie Ty jedna :(

Najlepszego! Wracam do roboty :(((

• ave.duce Re: Marta D. de ... wywalić na zbite dzioby! ps. 28.06.10, 21:31
          Ponoć taka sama sytuacja jest z posiadłością na Helu. Ciekawe, czy w Sopocie
          też. O! Jeszcze pałacyk w Wiśle.

• airam.as Re: Marta D. de ... wywalić na zbite dzioby! ps. 28.06.10, 21:33
            Nie mów, bo sie wkurzam nadto.

A ja lubię spokój.
            • ave.duce Re: Marta D. de ... wywalić na zbite dzioby! ps. 29.06.10, 09:09
              Ale ściemniasz! Kto lubi spokój, nie kupuje ... zapomniałam, Hondy? Nie,
              ostatnio było co innego. Suzuki? Yamaha? W każdym razie > japończyk.

• iza.bella.iza Wywalić i rachunek wystawić! 28.06.10, 22:20
      Od połowy kwietnia, czyli od dnia po pogrzebie trochę się uzbierało tych dób
      hotelowych. Za doby od katastrofy do pogrzebu można jej darować - w końcu
      czuwała przy trumnach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka