inna57 31.07.10, 21:26 Na trzeciego sierpnia mamy dwa gotowe scenariusze. Albo będzie wykroczenie, albo przestępstwo. Pożyjemy, zobaczymy ;) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gat45 Re: Albo, albo.... 31.07.10, 21:30 Co Ty tak wciąż o kodeksach ? Nakarmiłaś mnie takim tekstem w sąsiednim wątku, że koszmary mi się będą śniły ! I na dodatek jak zwykle będę miała sobie za złe, że apogeum agrenaliny odczułam przy opisie torturowania psa. Tfy !!!!!!! Odpowiedz Link
inna57 Re: Albo, albo.... 31.07.10, 22:07 Ja Cię bardzo przepraszam ale wczorajsze goście przy wódeczności zapodały te scenariusze co do tych dwóch heblowanych pod strażą. One, tj te goście wiedzą co mówią bo ten scenariusz napisały i będą realizować. A co do tych koszmarów to przepraszam nie ja zaczęłam, sama się wewnętrznie trzęsę i z pewnością nie są to skutki wczorajszej wieczerzy bo ja raczej nietrunkowa jestem. To znaczy że nie, żeby tak nic. Ale jak mówią gość luksusowy, pije jednego drinka zje ze dwa koreczki i bawi się do białego rana. Odpowiedz Link