29.10.10, 08:25
na loterii,,,

Ostatni wywiad =>

,,,widziałem swoją prezydenturę inaczej, jako prezydenturę aktywną, do czego prawo dawała mi konstytucja,,,

,,,Nie na tym polegają rządy twardej ręki, żeby o każdym drobiazgu decydować samemu.
Chodzi o to, aby wytyczać główne kierunki działania i umieć wyegzekwować wypełnianie ogólnych wytycznych
,,,

Kto to mówi,,,
Obserwuj wątek
    • ploniekocica Re: Los 29.10.10, 08:36
      Łomatko, nawet te fragmenty z Fucktu są przerażające. Sarkozy wydzwaniający "łamaną angielszczyzną" do Jarka. Łomatko. "Ja mam brata". I córko!
      • ave.duce Re: Los 29.10.10, 14:34
        To też dobre:

... Bywało, że czegoś z Jarkiem nie uzgodniłem i on się później na mnie za to złościł. Ale w takich okolicznościach powstał naturalny podział obowiązków. Polityką zagraniczną zajmowałem się raczej ja ...

>>>

Ty sam Boże jakoś jest zawsze sprawiedliwy,
        Ty wyniszcz aż do szczętu ten naród złośliwy
        - z zabytkowej tablicy
    • man_sapiens Re: Los 29.10.10, 09:00
      Czepiacie się. Książka miała być - sądząc po fragmentach z Fucktu - kawałkiem kampanii wyborczej. Kaczyński zginął w wypadku komunikacyjnym, kampania została raptownie przerwana. Pan dziennikarz zainwestowanej w książkę pracy nie spieniężył - i teraz próbuje odzyskać, co się da. Jego prawo, ja do tej charytatywnej działalności nie dołożę się. Ale jeżeli co 10 członek PiS wypełni polecenie Jarosława i toto kupi, to już będzie spora kasa dla autora. A jakby tak jeszcze książkę sprzedawano w przedsionkach kościołów po mszach...
    • mike.recz Re: Los 29.10.10, 16:23
      Po przeczytaniu tego fragmentu zatęskniłem za Kwachem. Przeleciałbym jeszcze kilka linijek
      i zacząłbym chyba drzeć mordę: "Olek wróć!"
      :-)))
      • lumpior Re: Los 29.10.10, 17:08
        Los,wredny los i to blizniaczy.Moze,moze Lech bylby kims,ale mial brata blizniaka Jaroslawa. Zly,podly los.
        • mike.recz Re: Los 29.10.10, 17:29
          Spoko, nie jest tak źle. Zawsze przecież mogło być ich trzech.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka