ta 03.01.11, 13:55 na FK, i nie wiem po co tam chodzę. Po zanurzeniu się tamże ( po grzyba !), wracam przez Dworum dla złapania równowagi. Tyle razy mówię,że nie wlize tam więcej i dalej to robię. Jak nic - choroba. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lumpior Re: Ślak trafić może 03.01.11, 15:39 ave.duce napisała: > Nałóg. Odwyk trzeba zastosować albo co. To tak ja z ..pewnym miejscem,ale to tajemnica. No na FK tez sciemniam,walka z moherem,oszolomstwem musi trwac / z "Trwam" takze/. Odpowiedz Link
mala200333 Re: Ślak trafić może 03.01.11, 16:17 FK to jakie to jest forum? Skrot ŁOT czeguj? Odpowiedz Link
jola.iza1 Re: Ślak trafić może 03.01.11, 17:50 tojajurek napisał: > Fixum Dyrdum. ?? www.poomoc.pl/ Odpowiedz Link
ta Re: Ślak trafić może 03.01.11, 21:49 mala200333 napisała: > FK to jakie to jest forum? Skrot ŁOT czeguj? Łot F. Kraj. Chłe, chłe, chłe, inaczej Fiksum Dyrdum, chłe, chłe. Eeeeetam. Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Ślak trafić może 03.01.11, 17:51 Wedle praw rządzących mechaniką kwantową możemy założyć iż FK składa się z cząstek elementarnych. Cżąstki elementrane przybierają wygląd pod wpływem obserwacji. Zatem ( Wielgus snuł dalej swoją teorię) oni nie sa tacy źli, oni są tacy jak ich widzisz. Odpowiedz Link
gat45 Re: Ślak trafić może 04.01.11, 11:01 Czyli kiedy ja ich nie oglądam, to oni się robią dobrzy czy oni znikają ? Odpowiedz Link
gat45 Re: Ślak trafić może 04.01.11, 11:22 W takim razie pozostaje tylko to drugie rozwiązanie. Aż trudno mi uwierzyć - dobry Normals, dobry Alfa, dobra golden-ileś-tam... Jaka szkoda, że to tylko wtedy, kiedy ja tego nie widzę ! Odpowiedz Link
trusiaa Re: Ślak trafić może 04.01.11, 11:26 Jest teoria, że sami tworzymy rzeczywistość - ergo: gdy nie patrzysz - ICH nie ma wcale! ;) Odpowiedz Link
gat45 Re: Ślak trafić może 04.01.11, 11:30 To była jedna z gałązek mojej alternatywy w formie pytajnika, ale ją ucięłaś własnymi białymi rączkami dwa posty wyżej, o Trusiuu ! Odpowiedz Link
trusiaa Re: Ślak trafić może 04.01.11, 11:33 Hmmm. Istotnie tak było, wybacz ciemnej blondynce, rudej zresztą. ;) Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Ślak trafić może 04.01.11, 18:43 Generalnie to ich wtedy nie ma. Tak po prostu nie istnieją. A może inaczej istnieją jako zbiór cząstek elementranych nieuporządkowanych. Dodaktowo co stwierdzam z niemałym zdziwieniem w tym zbiorze występuje wyjątkowy deficyt bozonów Hinggsa. Co do normalsa to problem rozwiązałoby przyśpiesznie go do prędkości większej niż prędkość światła. Przemieściłby się w czasie i innym ludziom w innych czasach d. by zawracał. gat45 napisała: > Czyli kiedy ja ich nie oglądam, to oni się robią dobrzy czy oni znikają ? Odpowiedz Link