Dodaj do ulubionych

Weekendy w błocie na FK

27.03.11, 00:44
jednak w soboty i niedziele nie można tam wytrzymać na tym FK.
ilość plwocin, jadu, rzygowin poraża.
Obserwuj wątek
    • olga_w_ogrodzie Re: Weekendy w błocie na FK 27.03.11, 00:53
      na dodatek jacyś ludzie albo kompletnie pijani,
      albo kompletnie walnięci.
      pełnia egzotyki.
      • mr.sajgon Zabraklo ci klakierow ? 27.03.11, 09:32
        olga_w_ogrodzie napisała:

> na dodatek jacyś ludzie albo kompletnie pijani,
        > albo kompletnie walnięci.
        Przeczytaj jeszcze raz to co napisalas i zastanow sie czy potrafisz udowdnic swoje oskarzenia ?
        Jesli nie, to jak nalezy potraktowac osobe ktora pomawia innych o pijanstwo i choroby psychiczne tylko dlatego ze byc moze maja inne poglady.
        • ave.duce Sądzę, że Olga nie rzuca słó na wiatr. 27.03.11, 09:59
          I tyle.
          • mr.sajgon Re: Sądzę, że Olga nie rzuca słó na wiatr. 27.03.11, 14:23
            ave.duce napisała:

> I tyle.
            Czy az tyle ?
            Ty potrafisz ocenic kto pisze nawalony jak stodola a kto po jednym zimnym Lechu a kto trzezwy ?
            Pomijam wszelkiej masci choroby psychiczne ktore tez zostaly zdiagnozowane przez zalozycielke watku.
            • ave.duce Re: Sądzę, że Olga nie rzuca słó na wiatr. 27.03.11, 15:14
              Wydaje mi się, że dla "tych ludzi" korzystniejsza byłaby zapewne diagnoza Olgi, niż gdyby te poglądy prezentowali całkiem na trzeźwo (o zmysłach zdrowych nie wspomnę).
              Co do mnie > nawet się nie zastanawiam na stanem piszących, szkoda czasu.
              • trzecikot Re: Sądzę, że Olga nie rzuca słó na wiatr. 27.03.11, 15:32
                Najbardziej denerwujące są wypowiedzi trzeźwiejących alkoholików w typie Kukiza i rasistowskich świń w typie sajgona. Wynalazki w rodzaju alfa, normals, silesius Drewniok, który ubezpiecza esesmanów od osteoporozy to taki sobie wzorek na tapecie.
                • ave.duce Przepraszam, Trzeci Kocie, ale Mr. Sajgon 27.03.11, 15:54
                  jest, wg mnie, otrzaskanym bojownikiem (jest kilku takich po wszystkich stronach barykady).
                  Ustawia sobie przeciwnika i niektórzy się na to nabierają i odpowiadają z całym zapałem jak Pan Bóg przykazał.
                  Stara szkoła forumowa.
              • mr.sajgon Re: Sądzę, że Olga nie rzuca słó na wiatr. 27.03.11, 15:38
                ave.duce napisała:

> Co do mnie > nawet się nie zastanawiam na stanem piszących, szkoda czasu.
                I trudno nie przyznac Ci racji.
                • ave.duce Re: Sądzę, że Olga nie rzuca słów na wiatr. 27.03.11, 15:54
                  No ba!
        • ploniekocica Re: Zabraklo ci klakierow ? 27.03.11, 10:52
          Ja nie wiem, kogo miała konkretnie na myśli Olga, ale wczoraj wieczorem szalał po FK jakiś nick na T i zakładał wątki o uzębieniu i inne takie. Nie prezentował żadnych poglądów politycznych, ale nie sprawiał wrażenia, ze jest kompletnie trzeźwy.
          Proszęż bardzo
          forum.gazeta.pl/forum/w,396,123660342,123660342,_zabawa_w_afryce_polunie_wloch_.html
          forum.gazeta.pl/forum/w,396,123659594,123659594,kukiz_sprzedaje_skore_.html
          Strasznie przeżywasz i bierzesz do siebie każde słowo Olgi, Sajgonie. Dziwne.
          • olga_w_ogrodzie Re: Zabraklo ci klakierow ? 27.03.11, 13:43
            mam na myśli tę właśnie osobę, Kociczko.
          • mr.sajgon Re: Zabraklo ci klakierow ? 27.03.11, 14:27
            ploniekocica napisała:

> Ja nie wiem, kogo miała konkretnie na myśli Olga, ale wczoraj wieczorem szalał
            > po FK jakiś nick na T i zakładał wątki o uzębieniu i inne takie. Nie prezentowa
            > ł żadnych poglądów politycznych, ale nie sprawiał wrażenia, ze jest kompletnie
            > trzeźwy.
            > Proszęż bardzo
            > forum.gazeta.pl/forum/w,396,123660342,123660342,_zabawa_w_afryce_polunie_wloch_.html
            > forum.gazeta.pl/forum/w,396,123659594,123659594,kukiz_sprzedaje_skore_.html
            > Strasznie przeżywasz i bierzesz do siebie każde słowo Olgi, Sajgonie. Dziwne.

Twoje linki nie maja nic wspolnego z "plwocin, jadu, rzygowin poraża. "
            Co do mojej reakcji to tylko staram sie aby ludzie wazyli slowa, zeby za nie brali odpowiedzialnosc. Forum Kraj jest takie jacy my wszyscy ktorzy na nim piszemy.
            Przypadkowych spamerow i oszolomow Ela szybko usuwa.
            • ploniekocica Re: Zabraklo ci klakierow ? 27.03.11, 14:34
              Ja przepraszam, ale zalinkowałam Ci tych, co to pijani albo nienormalni się Oldze wydali i na takich kazałeś jej szukać dowodów. Plączesz się w zeznaniach - najpierw występowałeś w obronie podejrzanych o pijaństwo, a teraz sie okazuje, że chodziło Co o pierwszy post Olgi. Popatrz chociazby na drzewko - kazałeś udowadniać drugi post Olgi.
              Wątki tego akurat oszołoma wisiały na FK przez od wczesnego wieczoru do późnego ranka.

A tak w ogóle to nadal uważam, że to czepianie się słów Olgi jest mocno podejrzane. Widać masz z Olga problem. Chcesz o tym porozmawiać?
              • mr.sajgon Re: Zabraklo ci klakierow ? 27.03.11, 15:00
                ploniekocica napisała:

Widać masz z Olga problem. Chcesz o tym porozmawiać?
                Nie mam z nia zadnego problemu, natomiast jesli bedzie pisac bzdury tak jak na poczatku tego watku to bede ja za to krytykowal. Nie ma zadnych swietych krow.
                • ploniekocica Re: Zabraklo ci klakierow ? 27.03.11, 15:04
                  A potrafisz udowodnić, ze to są bzdury?
                  Pokazałam Ci oszołoma podejrzanego o pijaństwo, a okazało się, że to nie o to chodziło. Olga nikogo nie obraziła personalnie, a przedstawiła jedynie swoje subiektywne zdanie i wrażenie. Moim zdaniem również w weekendy wzrasta liczba wątków obraźliwych, bez sensu i o niczym. I co mi zrobisz, że tak uważam?
                  • gat45 Re: Zabraklo ci klakierow ? 27.03.11, 15:13
                    Mam podobne wrażenie co Olga i Ty, ale tłumaczyłam to sobie konjunkcją trzech powodów : zwiększenia spożycia gradusów, mniejszenia czujności adminów, no i faktem, że niektórzy mają więcej czasu.

Z góry zastrzegam, że na wrażenia jakie odnoszę, nie będę przedstawiać żadnych dowodów.
        • olga_w_ogrodzie Re: Zabraklo ci klakierow ? 27.03.11, 13:49
          jesteś, wg mnie, człowiekiem tak podłym i pozbawionym wszelkich hamulców, iż, kompletnie z tobą nie rozmawiam na FK, a twoje wejścia tu, hadkie opinie i plucie na mnie,
          wiszą mi kalafiorem.
          żałosny jesteś, jeśli sądzisz, że będę się akurat tobie tłumaczyć z tego, co i dlaczego napisałam.
          życzyłabym sobie, byś mnie omijał, choć w połowie tak szerokim łukiem, jak ja ciebie.
          /niezmiernie rzadko, zwracając się do kogoś, używam małej litery.
          ale ty sobie zasłużyłeś na to tysiąckrotnie./
          • mr.sajgon Re: Zabraklo ci klakierow ? 27.03.11, 14:20

> jesteś, wg mnie, człowiekiem tak podłym i pozbawionym wszelkich hamulców, iż, k
            > ompletnie z tobą nie rozmawiam na FK, a twoje wejścia tu, hadkie opinie i pluc
            > ie na mnie,
            > wiszą mi kalafiorem.
            > żałosny jesteś, jeśli sądzisz, że będę się akurat tobie tłumaczyć z tego, co i
            > dlaczego napisałam.
            > życzyłabym sobie, byś mnie omijał, choć w połowie tak szerokim łukiem, jak ja c
            > iebie.
            > /niezmiernie rzadko, zwracając się do kogoś, używam małej litery.
            > ale ty sobie zasłużyłeś na to tysiąckrotnie./

Zapytalem grzecznie o dowody na to co napisalas sama zakladajac watek.
            Efekt - twoje bluzgi na moja skromna osobe. Jakie to typowe dla leminga ;-)
            • olga_w_ogrodzie Re: Zabraklo ci klakierow ? 27.03.11, 16:09
              nieadekwatnie oceniasz.
              z powodu zaburzonego obrazu samego siebie, IMO, masz też zaburzony obraz świata.

otóż nie jest grzecznym zapytaniem twoje bezpodstawne oskarżanie mnie o pomawianie innych za odmienne poglądy oraz zatytułowanie twego postu do mnie : "Zabrakło ci klakierów ?".

nie jest też z mej strony bluzganiem, jak uznałeś, na twoją "skromną osobę" stwierdzenie, iż, wg mnie, jesteś człowiekiem podłym, pozbawionym hamulców, a większość twych wypowiedzi to hadkie pomówienia.
              to nie bluzgi.
              to moja opinia /z wyraźnym zaznaczeniem, iż ona jest MOJA/

podtrzymuję stwierdzenie, iż w weekendy na FK pojawia się jad, żółć i coś, co można określić tylko mianem rzygowin.
              co do tego, że chodzi mi o inne poglądy polityczne, to wyraźnie projektujesz.
              słowem nie wspomniałam o poglądach.
              przyczyny mojej opinii można znaleźć już dziś zapewne na Oślej.
              linki do postów osoby, co do której wyraźiłam przypuszczenie, iż jest pijana albo walnięta, zamieściła Płoniekocica.
              okreslenie, iż ktoś jest "walnięty" nie jest równe, jak histerycznie naciągasz, ze zdiagnozowaniem choroby psychicznej.
              nie ja na FK odsyłam ludzi do psychiatry lub do brania psychotropów.
              tu, na FzD, ludzie zbyt dobrze mnie znają, byś ich przekonał, że mogłabym wyśmiewać osoby chore - czy to psychicznie, czy somatycznie.
              jeśli nie wiesz, to, w znaczeniu potocznym "walnięty" może oznaczać tyleż samo, co, np., "odleciany".
              dajesz radę dostrzec różnicę między diagnozą choroby psychicznej, a uznaniem, iż ktoś jest "zwariowany", "walnięty", "odleciany" ?

natomiast co do ciebie, to diagnozę psychologiczną mogłabym wydać i, choć osobiście cię nie znam, jest duże prawdopodobieństwo, że byłaby trafna.
              ale stwierdzę tylko, że masz olbrzymie tendencje do stosowania mechanizmów projekcji.
              sam bezustannie pomawiasz, rzucasz kalumniami bez opamiętania, obrażasz i polityków o których piszesz, i swych rozmówców.
              podświadomie pewno wiesz, że postępujesz obrzydliwie, bez cienia zasad moralnych, taktu, wrażliwości, elementarnych podstaw kultury.
              po to, by kogoś zranić, obśmiać, obrzucić pogardą - zdepczesz wszystko i wszystkich.
              nieważne, że widać, iż ktoś jest słabszy, wrażliwy.
              dla ciebie to dobrze, bo wiesz, że tym boleśniej możesz go skaleczyć.
              a są przecież tacy, ktorych boli nawet, jeśli to tylko internet.
              powtórzę : wg mnie, podświadomie o tym wiesz, czujesz tę swoją małą wartość przez to, zatem bronisz się przed dysonansem poznawczym i przerzucasz własne cechy na innych. tu : na mnie.
              demonstrujesz święte oburzenie, bo napisałam, nie posługując się nickami, ani cytatami, że w weekendy leje się jad i pojawiają posty ludzi pijanych bądź walniętych.
              to prawda, a nie pomówienie.
              o piciu ludzie sami nie raz wspominają.
              ty usiłujesz wmówić, że to okropne, bezpodstawne oskarżenia równe twoim.
              tak nie jest.

ale twoje tu przy tej okazji zachowanie, to wprost klasyka zachowań osoby mającej kłopoty z uczuciowością wyższą i obrazem samego siebie.
              klasyka zachowań psychopatycznych.
              dlatego uważam cię za osobę niebezpieczną, prezentującą podwójną moralność.
              o wiele bardziej niebezpieczną od tych, które wyzywają, obrażają osoby publiczne i polityków, a także forumowiczów, wulgarnie, prymitywnie dość i wprost.
              • ave.duce Ufff.............................................. 27.03.11, 16:17

> okreslenie, iż ktoś jest "walnięty" nie jest równe, jak histerycznie naciągasz, ze
                > zdiagnozowaniem choroby psychicznej.

Wiem to po sobie, o czym donoszę uprzejmie,

i tu podpis: ja, walnięta Ave

ps. mam przedstawić referencje, etc., czy moje posty en bloc wystarczą za dowód?
                • ave.duce Re: Ufff................. pps. 27.03.11, 16:18
                  Zwłaszcza posty z wątków Sawy.com i tow. Anwad.
                  • gat45 Re: Ufff................. pps. 27.03.11, 16:22
                    No bo też do głowy Ci przyszło, żeś godna dyskutować z takimi intelektualnymi tuzami, jak panie Sawa.com i Anwad. Skromności wiecej ! One są i mądre, i wysublimowane. Jednym słowem - salonowe lwice. Uauuuuuuuuuuu !
                    • ave.duce Re: Ufff................. pps. 27.03.11, 16:24
                      Chcę sobie intelekt podciągnąć.
                      • ploniekocica Re: Ufff................. pps. 27.03.11, 16:29
                        "Musisz się bardziej postarać" - napisałaby Ci moja mistrzyni słowa.
                        • gat45 Re: Ufff................. pps. 27.03.11, 16:33
                          Udowodnij to.
                          • ploniekocica Re: Ufff................. pps. 27.03.11, 16:37
                            gat45 napisała:

> Udowodnij to.

Już Ci kiedyś napisałam, że jeżeli chcesz ze mną dyskutować, musisz zmobilizować się intelektualnie. Teraz wypowiedziałaś się na poziomie obrazy czy wody. A na tym poziomie rozmawiać nie będziemy.
                            • ave.duce Re: Ufff................. pps. 27.03.11, 16:58
                              Muszę znikać. Pa.
              • man_sapiens Re: Zabraklo ci klakierow ? 27.03.11, 16:41
                Olgo, podziwiam twoje starania. Ja się już odzwyczaiłem od traktowania wszystkich poważnie.
                • olga_w_ogrodzie Re: Zabraklo ci klakierow ? 27.03.11, 17:02
                  na FK tak robię, jak mówisz.
                  tego pana ignoruję.
                  no ale tu, to jakby do, także i mego domu, przyszedł.
              • mr.sajgon Re: Zabraklo ci klakierow ? 27.03.11, 23:41
                Jestem zdecydowanie bardziej zly niz to napisalas. Szatan moglby sie ode mnie uczyc. To ja jestem uosobieniem wszelkiego zla a nie on. Takie niewiniatka jak Olga zjadam na sniadanie zamiast Chocapic. Mam nadzieje ze jesli bedzie ci sie snil koszmar to bede nim wlasnie ja.
        • venus99 Re: Zabraklo ci klakierow ? 28.03.11, 08:43
          to zależy jakie są te inne poglądy i jak są wyrażane.
    • ploniekocica Re: Weekendy w błocie na FK 03.05.11, 14:23
      Gwoli uwiecznienia chciałabym przedstawić wygląd FK z mniej więcej godziny 14 3 maja 2011 roku (przypominam dzień wolny od pracy z powodu święta narodowego)
      https://img834.imageshack.us/img834/5201/beznazwy1why.jpg

Szczególnie polecam tytuły wątków niejakiego moherowego odbytu i nic nie boli.
      • olga_w_ogrodzie Re: Weekendy w błocie na FK 03.05.11, 15:02
        ja to w ogóle jestem zdziwona tym, że tak duży portal nie zatrudnia wystarczającej ilości administratorów, którzy zawodowo wykonują swą pracę, a zamiast tego, uruchamia tzw. adminów społecznych.
        jakoś praca społeczna czy wolontariat nie kojarzy mi się z pracą na rzecz prywatnej firmy, która w ten sposób sobie oszczędza.
        na dodatek w weekendy dzieją się te wszystkie cuda i wiszą jakieś ohydy na forach,
        bo pracują tylko dyżurni.
        w mediach - tv, radiu, dziennikach nie ma wolnych dni./w dziennikach soboty tylko/
        nie powinno ich być także w internecie, na forach.
        wlezie taki moherowy odbyt, pozakłada masę obleżywych wątków i się nawet człek nie dokopie do jakiegoś mądrego tematu, bo ów sterta ohyd zasypie w mig.
        • ploniekocica Re: Weekendy w błocie na FK 03.05.11, 15:10
          Ja jestem niespotykanie spokojnym człowiekiem i rzadko coś na forach mnie naprawdę denerwuje, ale dzisiejszy admin społeczny powinien wylecieć na pysk. Podejrzewam, że to jakieś pisię jest albo i sam moherowy!
          • olga_w_ogrodzie Re: Weekendy w błocie na FK 03.05.11, 15:21
            dziś jest dyżurny, jak mniemam.
            ten za kasę pracuje.
            ale tych dyżurnych chyba za mało.
            albo też olewają.
            nie wiem.
            • gazeta_mi_placi Re: Weekendy w błocie na FK 03.05.11, 17:22
              Mają za mało dyżurnych a nowych nie chcą przyjmować...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka