Dodaj do ulubionych

Życzenia (serdeczne!)

11.04.11, 07:34
Dzidziu Bojowa, PT Towarzystwo tak splątało wątki, że nie wiem już, gdzie Ci złożyć Spóźnione lecz Serdeczne... i tak dalej, same dobre rzeczy. Przepraszam, że czynię to dopiero w pierwszy dzień Twojego nowego 21-szego roku, ale programowo odcięłam się od wszystkiego co polskie. Żyji kwitnij nieustająco !

Uważam wprawdzie za nietakt, że Szefowa ustawiła nas obie w charakterze klamerek ujmujących życiorys prezydenta nieboszczyka, jako iż że albowiem ponieważ nie to, ach nie to jest w nas najważniejsze ! - ale wybaczamy, jak ci biskupi w 1965.

Obserwuj wątek
    • gat45 Urodziny we wogle 11.04.11, 07:39
      Może wprowadzilibyśmy miły zwyczaj obchodzenia urodzin na FzD ? O wielu Bywalcach już wiemy, proszę się wpisywać dalej :

Ave - 15 grudnia
      Dzidzia Bojowa - 10 kwietnia
      Tytania - ta to dopiero ma czym się chwalić, ale niech sama powie, jak chce
      Czan-dra - 11 czerwca (witaj Bliźniaku - ja też mam takie dziwo w życiorysie : ojciec, matka i ja urodziliśmy się 18 czerwca, tylko mój brat się wyrodził ze swoim lipcem)

.......... proszę dalej
      • blind_as_a_bat Re: Urodziny we wogle 11.04.11, 07:54
        => 4 sierpnia.
        • trusiaa Re: Urodziny we wogle 11.04.11, 07:55
          9 lipca
          • inna57 Re: Urodziny we wogle 11.04.11, 08:34
            20 marca - zwiastunka wiosny, godzina 7:07
            • scoutek Re: Urodziny we wogle 11.04.11, 09:53
              17 maja :)
          • maniasza Re: Urodziny we wogle 11.04.11, 23:02
            trusiaa napisała:

> 9 lipca

No, no, Trusiaaaa....
            Ładna data :)
        • ave.duce Niech fruwa nam!!! 4 sierpnia - lew czy gacopyrz?! 04.08.11, 18:07
          Jak najwyżej, jak najciszej, jak najpogodniej!

A to jest na wyciągnięcie ręki >

https://www.aia.biz.pl/media/products/389217f2124e5f5c9d3289d300321abd/images/thumbnail/large_DSC_0389----s.jpg?updated_at=1294045571
          • ave.duce Re: Niech fruwa nam!!! 4 sierpnia - lew czy gacop 04.08.11, 18:59
            A to od Pani B. i Pana R. >

https://rlv.zcache.com/three_nuns_their_cats_poster-p228868464818146828t5ta_400.jpg
      • henryk.log.pl Jeśli jutro jest 12.04.11, 00:08
        TRZYNASTEGO kwietnia, to > .......... proszę dalej ;)
    • ave.duce Re: Życzenia (serdeczne!) 11.04.11, 09:56
      Wolałabyś być klamerką zamykającą?
      Ok, przestaję żartować. Będzie serio.
    • damakier1 Re: Życzenia (serdeczne!) 11.04.11, 10:29
      Bardzo dobry pomysł z forumowymi urodzinami, ale jak znam życie (a znam) podanie w tym wątku dnia urodzin owszem miłe, ale jak delikwent sam czujnie parę dni przed się nie przypomni, nie będziemy pamiętać. Nie ma siły - trzeba do narodu chwile wczesniej jakie dyskretne (albo i nie) oko puścić, o co do przyszłych jubilatów apeluję, bo zawsze strasznie mi głupio, jak się po czasie okazuje, że zapomniałam o życzeniach dla miłych mi osób i wychodzę na świntuchę.
      • dzidzia_bojowa Re: Życzenia (serdeczne!) 11.04.11, 20:24
        Miłe osoby nigdy się nie obrażą jak komuś się zapomni o czyichś urodzinach:) Dlatego są właśnie miłe. Ja ze swoimi się obnaszam bo wypadają akurat w tę nieszczęsną datę. A że tu same przesympatyczne osoby tu piszą to dawaj zaraz życzenia mi słać zaczęły aż mi się najpierw ciepło a potem gorąco zrobiło od tych serdeczności.
        @Gat, Tobie osobno dziękuję za osobne życzenia, bardzo, bardzo dziękuję:)))
    • tw_wielgus Re: Życzenia (serdeczne!) 11.04.11, 21:48
      A moje jeszcze serdeczniejsze bo jeszcze bardziej spóźnione.
      • tojajurek Re: Życzenia (serdeczne!) 11.04.11, 22:04
        A ja powinszowałem Dzidzi z dwudniowym wyprzedzeniem. I nikt tego nawet nie zauważył. Ale jestem przyzwyczajony, bo mnie i tak nikt nie zauważa w moim ponurym i wilgotnym Kąciku. Dobrze, że rzadko kiedy ktoś mnie wbryknie do Błotnistej Rzeczki.
        Zatem mogę spokojnie zeznać, że przyszedłem (podobno) na świat (bardzo śmieszne) 21 maja (tak mam napisane w mojej sfałszowanej metryce) - i tak nikt tego nie zauważy.
        • tw_wielgus Re: Życzenia (serdeczne!) 11.04.11, 22:20
          Jurku!
          Zachcij zatem przyjąć moje serdeczne i szczere życzenia urodzinowe.
          Wiem, że to jeszcze nie dzisiaj, że to jeszcze sporo czasu, ale przy mojej truchtem biegnącej sklerozie mogę zapomnieć, a z całego serca nie chciałbym Ci afrontu uczynić.
        • inna57 Re: Życzenia (serdeczne!) 11.04.11, 22:58
          Jak mawiał klasyk - "niechaj żywi nie tracą nadziei" - toż Twoje urodziny wypadają na dwa dni przed moimi imieninami, będzie okazja do trzydniowej imprezki. A maj wiadomo to najlepszy czas na imprezy, ciepło, już zieloniutko, kwiatki kwitną i wewogle. O zadbanie o całą tą zieleninę poprosimy Olgę bo ja się do zieleniny nie nadaję ;)
          • olga_w_ogrodzie Re: Życzenia (serdeczne!) 12.04.11, 01:02
            się zieleniną kwitnącą dla piękna większego, a także zarówno ową owocowo-warzywną dla uwitaminizowania narodu, się zajmę ochoczo.
            tak mi dopomóż Floro Boginko.
        • dzidzia_bojowa Re: Życzenia (serdeczne!) 11.04.11, 23:04
          Bosz, rzeczywiście nikt nie zauważył. W ramach ekspiacji dobrowolnie zanurzam się w Błotnistej Rzeczce w całości, po czubek nosa albo lepiej- z włosami! Jurku, przepraszam i cmokam! O tak:***

Datę 21 maja wryłam sobie w pamięć i niech mnie pchły pogryzą jeśli 18 maja( a więc trzy dni wcześniej) nie przybędę z życzeniami i uściskami:)
          • tojajurek Re: Życzenia (serdeczne!) 11.04.11, 23:22
            Łomatko! Ażem siem wzruszył na tyle ciepłych słów w ten mokry i błotnisty wieczór.
            Muszę wymyśleć jakiś utwór dla uczczenia uczczenia własnego Mnię.
            :D
        • trusiaa Re: Życzenia (serdeczne!) 12.04.11, 09:04
          A ja od dziś zaczynam ćwiczenia, żeby nie wyszło tak...
        • scoutek Re: Życzenia (serdeczne!) 12.04.11, 09:36
          tojajurek napisał:
          > 21 maja (tak mam napisane w mojej sfałszowanej metryce) - i tak nikt tego nie
          > zauważy.

cztery dni po mnie, zauważę:)
        • gat45 Ja napewno nie zapomnę 12.04.11, 14:22
          bo mam wyjatkową wprost skłonność to panów, urodzonych 21 maja - Tubylec może zaświadczyć :))))
          • tojajurek Re: Ja napewno nie zapomnę 12.04.11, 16:13
            Ha, ha, ha - zaśmiał się Jurek po francusku z akcentem prowansalskim.
            We mnie dla odmiany szczególne uczucia wzbudzają osoby urodzone w pewnym określonym dniu w drugiej dekadzie czerwca.
            • dzidzia_bojowa Dla Nietoperza kochanego! 04.08.11, 19:52
              Ave przypomniała a ja się dołączam
              Dobrej echolokacji, spokojnych lotów, miłego odpoczynku do góry nogami i wszystkiego co sobie wymarzysz z okazji Urodzin!!!
              • olga_w_ogrodzie Re: Dla Nietoperza kochanego! 04.08.11, 22:48
                się i ja dołączam do życzeń ochoczo : oby, Nietoperzu, Twoja obecność zawsze była tak miłą, budzącą uczucie spokoju, bezpieczenstwa, jak jest.
                i oby sprawiało Ci to radość.
                i we w ogóle - wszystkiego pięknego.
                • blind_as_a_bat Wszystkim dziekuje za pamiec i przyjazne slowa, 04.08.11, 23:45
                  zycze 'upolowania' 77777 i od razu gratulacje dla zdobywczyni/zdobywcy - sam nie ruszam na lowy ;-)

https://www.wpk.p.lodz.pl/~jsuch/emots/3/bat2.gif

All the best to U all :-)
                  • magdolot Re: Wszystkim dziekuje za pamiec i przyjazne slow 05.08.11, 01:29
                    Fruwaj wysoko Nietoperku i niech Cię Doppler nie zawodzi nic a nic
                    !
                    • blind_as_a_bat Re: Wszystkim dziekuje za pamiec i przyjazne slowa 05.08.11, 06:02
                      Dopplera trzymam krotko, blisko serca :-)
                      • ave.duce Re: Wszystkim dziekuje za pamiec i przyjazne slow 05.08.11, 07:28
                        A nie przy uchach?
                      • tw_wielgus Re: Szanowny Nietoperku! 05.08.11, 10:31
                        Pozwól Rze złoŻę Ci spUźnione ale najserdeczniejsze z zapasu moich Rzyczeń.

Obyś opływając w dostatki, pełni zdrowia i sił witalnych wiódł długi, pogodny i próżniaczy żywot.
                  • damakier1 Re: Wszystkim dziekuje za pamiec i przyjazne slow 05.08.11, 13:47
                    Wszystkiego najpiękniejszego Najmilsza ze Ślepych Myszy!
              • jola.iza1 Re: Dla Nietoperza kochanego! 05.08.11, 10:17
                Lataj wysoko, śnij pięknie, Nietoperzu:)
                www.youtube.com/watch?v=_octPd0qxxU&feature=related
                • blind_as_a_bat Powtorne podziekowania wszystkim :-) 08.08.11, 00:58
                  Oby nam sie!
                  • pogrom.camitow Oszustka 11.08.11, 06:39
              • trusiaa Re: Dla Nietoperza kochanego! 10.08.11, 08:43
                Bardzo spóźnione... gapa ze mnie, Jubilat odleciał.

https://www.15gifts.com/blog/wp-content/uploads/2011/01/birthday-gift-ideas-for-men-bat.jpg
                • mala200333 Re: Dla Nietoperza kochanego! 10.08.11, 14:53
                  Tez spoznione, ale...
              • gat45 No to ja dopiero w oktawę :) 11.08.11, 08:46
                Panie Nietoperzu miły, pięknych nocy, łagodnych lotów, dobrego snu w dzień - i miłego towarzystwa, nieustająco !
                • blind_as_a_bat No to ja po raz trzeci :-) 13.08.11, 01:03
                  Dziękuję wszystkim za dobre, przyjazne słowa :-)
    • ex.mila Uważam za wielce niestosowne 05.08.11, 02:15
      podbijanie wątku Gat sprzed ery wątku- Towarzysz Taziuta

• ave.duce Re: Uważam za wielce niestosowne 05.08.11, 07:27
        ex.mila napisała:

> podbijanie wątku Gat sprzed ery wątku- Towarzysz Taziuta
        >

Aha.
      • tw_wielgus Re: Uważam za wielce niestosowne 05.08.11, 10:31
        Czy to cytat z klasyka?

ex.mila napisała:

>
      • dupetek Re: Uważam za wielce niestosowne 05.08.11, 14:44
        Dlaczego tak uważasz? Czyżby wątek o tow. Taziucie coś zrobił?
        • ave.duce Re: Uważam za wielce niestosowne 05.08.11, 15:47
          dupetek napisał:

> Dlaczego tak uważasz? Czyżby wątek o tow. Taziucie coś zrobił?

Tow. Taziuta występował w kilku watkach. O który chodzi?
      • gat45 Re: Uważam za wielce niestosowne 11.08.11, 08:47
        ex.mila napisała:

>

A to dlaczego ? - zapytałam z niekłamanym zainteresowaniem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka