Dodaj do ulubionych

komunikat specjalny

23.04.11, 11:06
Kocica jest artystka !!!!!!!!!!!! Naprawdzista.
Obserwuj wątek
    • damakier1 Re: komunikat specjalny 23.04.11, 11:50
      No przeca już dawno ogłaszałam.
      • gat45 Re: komunikat specjalny 23.04.11, 11:54
        No to tak :

Kocica była artystką.
        Kocica jest artystką.

Teraz lepiej ?
    • olga_w_ogrodzie Re: komunikat specjalny 23.04.11, 12:21
      a ja jeszcze nic nie wiem, choć żem w Polsce, a nie we Francji, zatem bliżej.
      jakiś skandal, a jestem już tak bardzo ciekawa.
      • inna57 Przyłączam się 23.04.11, 15:34
        do olgowego zaciekawienia, też nic nie wiem, komunikat choć ważny enigmatyczny był ;)
    • ave.duce Re: komunikat specjalny 23.04.11, 13:36
      Dopiero teraz to specjalnie komunikujesz?

ps. czuj duch! :)
    • trzecikot Re: komunikat specjalny 23.04.11, 14:38
      No nie wiem - nie chciała mi pokazać piersi...
      • ave.duce Re: komunikat specjalny 23.04.11, 15:08
        Coś podobnego! Widać Szapołowska ani inna Szczepkowska (na Twoje szczęście) to Płonąca nie jest.
        Ale artystka z niej, że ho, ho, ho i jeszcze bardziej.
        Mam dowody. TWARDE.
    • damakier1 Re: komunikat specjalny 23.04.11, 15:32
      Kocico! Weź sie pochwal albo co, bo Gat z Ave aluzjują, a prosty człowiek nic nie kuma.
      Bardzo Cię proszę o wyraźne i jednoznaczne oświadczenie, bo kapituła swej działalności na domysłach opierać nie może.
    • ploniekocica No to żeście naplątali 23.04.11, 15:45
      i jeszcze Czeci z cyckami wyleciał jak płaszczak normalnie przed szereg. Się mu wydaje, że mu się będę obnażać przy gościach i przy dzieciach własnych. Obnażanie wirtualne na pilota też coś! Dobrze Ave gada, co ja Szczepkowskka jestem, żeby z gołym tyłkiem po scenie latać.

A co do merituma to niektórzy dostają ode mnie dzieła rąk własnych w postaci medali realnych, za specjalne zasługi wirtualne acz niekoniecznie forumowe. I wysłane jednocześnie z Mokotowa przesyłki doszły do Gat do Francji, a do Olgi do Warszawy jeszcze nie. I tyle tajemnicy.
      • olga_w_ogrodzie Re: No to żeście naplątali 23.04.11, 15:56
        listonosz chadza do mię około 11., a w soboty i święta wcale,
        ale ja z tej ciekawości wczoraj jeszcze wieczorem żem sprawdzała skrzynkę i dziś juz też.
        a tu nic.
        ale nie jestem specjalnie zdziwiona, bo o tym, jak to Poczta Polska funkcjonuje,
        to już dawno wiem.

no nic to.
        będę pilnie we wtorek czyhać i gdy donioso one, to powiem zaraz.
      • olga_w_ogrodzie Re: No to żeście naplątali 26.04.11, 17:32
        Kociczko we w Płomieniach,
        Artystko Plastyczko !

dziś mię listonosz przyniósł TO.
        ja podejrzewałam, że medal Twego wytwórstwa będzie
        piękny, ale on nie jest piękny.
        on jest zachwytny co niemiara.
        się napatruję i nadziwiam wciąż, że Ty tak to ręcmi swemi...
        cudo.
        tylko nie mogę jeszcze zdecydować czy mój medal realny na łańcuszku
        czy na rzemyku nosić.
        dotąd nosiłam nie zdejmując przenigdy, malutki krzyżyk na szyi jako talizman.
        a teraz dołożę medal od Ciebie, który mocno talizmański będzie,
        bo z przyjaznością Twą się mi kojarzy i ciepełkiem foruma tego całego.
        dziękuję stokrotnie

/na dodatek, taki właśnie jest mój gust dokładnie, gdy o artystyczne sprawki idzie./
    • dziewica_konsystorska Re: komunikat specjalny 24.04.11, 22:01
      Gra na czymś? Nada się na pusty wakat po tej na B.?
    • ave.duce komunikat specjalny mój> niech się święci! 30.04.11, 09:56
      Mam padnięty modem do netu. Napisanie jednego postu zajmuje mi min. kwadrans, "poprawy" (o ile bywają), są chwilowe i sporadyczne. W związku > będę bywać, ale jakoby mnie nie było... dopóty dopóki nie skończy się ten okres nieróbstwa w TYM kraju i nie dotrę do odpowiedniego sal00nu za granicą (wsi).
      Szczęśliwego grYllowania WSIem > przyjaznym duszom i duchom "wielbicieli".
      • panidemonka Re: komunikat specjalny mój> niech się święci 01.05.11, 10:40
        GrYLLa nie będzie, bo leje!
        Mam ten sam problem z kompem i w związku z tym będę i nie będę czyli jakby mnie nie było.
        Zmowa jakaś czy cuś?!
        • gat45 Re: komunikat specjalny mój> niech się święci 01.05.11, 10:48
          A ja kompa mom, internet działa, za to portal GW spowolnił i chodzi jak cielna krowa. Minuta na przeskoczenie z jednego forum na drugie, pół na otwarcie wątku... Na innych portalach wszystko chodzi dziarsko. Ki diabeł ?

Aha, i jeszcze słońce mam w pełni z barankami malutkimi na nieboskłonie. Zaraz wywieszę pranie w ogrodzie i pościel mi będzie wiosną pachniała (glicynie, bez i siano)
          • damakier1 Re: komunikat specjalny mój> niech się święci 01.05.11, 10:52
            A u mnie słoneczko świeci i internet hula. A pranie właśnie z ogrodu przyniosłam.
          • panidemonka Re: komunikat specjalny mój> niech się święci 01.05.11, 10:55
            Szanowna Gat, nie każdemu się należą wszelkie dobra. Ja sobie jeszcze nie zasłużyłam :(
            A Ave to nawet podpięła się kiedyś pod moją grupę krwi. Ave oddaj internet, grupę krwi sobie zachowaj.
            Idę świętowac ku czci i chwale!
            Miłego świętowania Dworzanie :)
            • gat45 Re: komunikat specjalny mój> niech się święci 01.05.11, 11:00
              A jaką grupę ? Pytam jako Honorny Krwiodawiec, który w swojej karierze ponad 25 litrów utoczył krwi delikatesowej AB Rh(-) [małe c, małe d, małe e]. Nawet na oddziałach porodowych oddawałam "na żywo", to znaczy krew z dawcy prosto do noworodka z konfliktem, bez żadnych konserwantów, na ciepło.
              • panidemonka Re: komunikat specjalny mój> niech się święci 01.05.11, 11:08
                0 Rh(+). Co co małych to się nie znam.

• gat45 Re: komunikat specjalny mój> niech się święci 01.05.11, 11:12
                  Czyli nie jesteśmy uniwersalne :((( Wy z Rh(-) byłybyście uniwersalnymi dawcami, ja z Rh(+) - uniwersalnym biorcą. Są tu na forum jacyś krwiodawcy ? Bo będę propaganę robić. Sama już nie mogę - naświetlania i chemia towar mi popsuły.
      • ave.duce komunikat specjalny mój 2 > niech się święci! 01.05.11, 12:29
        Mam pożyczony na pół godziny modem, więc nie mogię się rozpisywać, bo długi mi narosną ;)
        Odpowiadam na wszystko, co spamiętałam cuzamen do kupy >

grupa najbanalniejsza na świecie: 0 Rh+
        pogoda ducha jest, a inne mię wiszą dzisiaj
        wspaniale, że odznaczenia mnożą się jak sko/WRONKI

To na razie tyle.
        Wracam do czytania.

ps. może to zmowa z tym netem? Pani Demonka w części niemieckiej, ja - w rosyjskiej, a to nie jest Polska, a tym bardziej Wolska!
        • ave.duce Re: komunikat specjalny mój 2 > 01.05.11, 13:28
          Mój czas się dawno skończył, więc Do widzenia, do jutra...
        • ave.duce komunikat specjalny mój 3 > walczę... 02.05.11, 09:56
          ...
          • ave.duce Re: komunikat specjalny mój 3 > walczę... 02.05.11, 10:33
            Oby nie zapeszyć :)
    • ave.duce komunikat specjalny mój 4 > mam jako tako 04.05.11, 12:05
      pożyczone na godzinę. Postaram się odpowiedzieć na zaległości ;)
    • ave.duce komunikat specjalny mój 6 > 05.05.11, 12:57
      Mam czasowo modem (walczyłam z SALONEM w obsadzie dwóch przez dwa dni), tamten jest w naprawie. Ha! :)
      • gat45 A komunikat specjalny TFUJ nr 5 ? 05.05.11, 13:00
        Tajny ?
        • ave.duce nr 5? Szykuje się... za 5 minut ok. będzie gAtowy 05.05.11, 14:25
          Forum ze Dworum/Freedom @ nie chce mi się @
    • ave.duce komunikat specjalny mój 5 > 05.05.11, 14:36
      Ucinając wszelkie te tam i inne, prezentuję się całemu FzD (podglądaczy nie pomijając, broń Boże!) > taką mnie stworzyłeś, taką mnie masz indeed >

wersja "ja TU tylko sprzątam"

wersja wizytowa na inne fora.

O!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka