30.04.11, 19:01
Niniejszym jury publikuje prace nadesłane na Wielki Konkurs Medalowy i z przykrością informuje, że nadeszło ich tylko dwie po jednej w każdej konkurencji.
Oto prace anonimowego dworzanina podpisującego się godłem:
incognitoc'estlaviekonstantynopolitańczykowianeczkajuhuhuhujużniemadzikichplaż/ówkapowstań!

Medal dla Damy:
Krzyż Komandorski Bohatera Pracy FzD z sierpem i kielnią w polu pierwszym, czterolistną koniczynką "szczęść boże" w drugim, motyką i miotłą w trzecim oraz leopardem pełzającym pod taczkami w czwartym

https://i51.tinypic.com/33z75kx.jpg

Medal dla Trusii:
Order Świętej Cierpliwości pierwszego stopnia z Gwiazdką, Lizakiem i Abażurem.

https://i52.tinypic.com/2iiu3oj.jpg

PS. Jura informuje ponadto, że wszelkie skargi, zażalenia i inne supozycje przyjmować zacznie jak jej przejdzie wściekła zdziczała migrena. Póki co proszę kąpląplować i się napawać obcowaniem ze Sztuką (przez duże SZTU)!
Obserwuj wątek
    • damakier1 Re: Konurs 30.04.11, 19:16
      No, jak tak dalej pójdzie, to się Jura nie narobi. Kapituła żywi nadzieję, że migrena już sobie poszła i prosi Jurę o obwieszczenie werdyktu dzis do północy albowiem jutro z samego rana Kapituła będzie odznaczać.

JKOiOWoP
      damakier
    • tytanya Ploniekocicio 30.04.11, 19:40
      @ ważna , że ho ho!
      • tytanya Re: Ploniekocico 30.04.11, 19:41
        Przepraszam za nadmiar literek. :)
        • ploniekocica Re: Ploniekocico 30.04.11, 19:45
          tytanya napisała:

> Przepraszam za nadmiar literek. :)

Odrobiłaś ich niedomiar z mojej strony w tytule mątku :)
          Odpisałam.
    • jola.iza1 Re: Konurs 30.04.11, 19:45

No dobra, a gdzie dla Tytanii, tej leniwej, co się napracuje?
      • tytanya Re: Konurs 30.04.11, 19:51
        A jaki Ty mi byś order chciała hę?!
        • jola.iza1 Re: Konurs 30.04.11, 20:28
          Cóś takiego?
          https://i48.tinypic.com/1zewdpl.gif
          • tytanya Re: Konurs 30.04.11, 20:33
            Danke, już sobie wzięłam. :)

I o po co było tyle hałasu robić? ;)
            • ave.duce Re: Konurs 30.04.11, 22:51
              Czy to narodowe disco?
      • ploniekocica Re: Konurs 30.04.11, 20:08
        O to trzeba Kapituły w jednoosobowej osobie Damy pytać. Ja tu tylko juruję artystycznie, a ona rządzi i powiedziałabym nawet baaaaaaaaaaaaaardzo rządzi:)
        • damakier1 Re: Konurs 30.04.11, 20:23
          a ona rządzi i powiedziałabym nawet baaaaaaaaaaaaaardzo rządzi:)

Bo ja już taka jestem, jak ten ksiądz ze starego dowcipu :)
      • damakier1 Re: Konurs 30.04.11, 20:25
        Uważasz, że się Tytanii medal należy? To czemu nie wystąpisz do Kapituły?
        • jola.iza1 Re: Konurs 30.04.11, 20:31

damakier1 napisała:

> Uważasz, że się Tytanii medal należy? To czemu nie wystąpisz do Kapituły?
          Bo nie mam czasu, bo nie potrafię, bo myślę, że Kapituła wie, kto grafikę pomaga?
          • damakier1 Re: Konurs 30.04.11, 21:13
            Kapituła uprzejmie informuje, iz wprawdzie posiada inicjatywę orderodawczą, ale stosuje ją nader oszczędnie, wyłącznie przy okazjach nadzwyczajnych. Ostatnią taką okazją był Lubilejusz FzD, a kiedy będzie następna się zobaczy.
            Natomiast Kapituła chętnie przyjmuje do poważnego i rozważnego rozpatrzenia wszelkie wnioski obywatelskie w sprawie odznaczeń dworzan szczególnie zasłużonych lub wybitnych po adresem: forum.gazeta.pl/forum/w,89075,123373215,,Damo_czyli_Wielka_Kapitulo_Jednoosobowa_.html?v=2
            Jeśli szanowna Jola.iza zechce taki wniosek przesłać, Kapituła wepnie go w segregator.
            Jakkolwiek Kapituła nie jest pewna, co oznacza zdanie Bo nie mam czasu, bo nie potrafię, bo myślę, że Kapituła wie, kto grafikę pomaga? - uprzejmie informuje, że odznaczeniami od strony plastycznej i wykonawczej zajmuje się główna specjalistka Trusiaa .
            Kapituła prosi szanowną Jolę.izę, aby w ewentualnej przyszłej korespondencji zechciała choć w minimalnym stopniu używać też zdań oznajmujących, co w znacznym stopniu ułatwi Kapitule jej trudna pracę.

JKOiOWoP
            damakier
            • jola.iza1 Re: Konurs 30.04.11, 21:38
              Baaa ??
              Miła, Droga Kapituło!!
              WYCOWyWUJĘ PROJEKT POMYSŁU
              Tak sobie siedzę i myślę.
              Wniosek napisany niepoprawnie niewart zaksięgowania.
              Tytania wybaczy, wszak Ją kocham, co wiadomo od dawien dawna.
              Nie było projekta/wniosku!
              A teraz dręczmniemęcznie Droga Kapituło, ucz mnie.
              Ja się nie zmienię.
              • damakier1 Re: Konurs 30.04.11, 22:16
                A na cóż lepszego można by zmienić Jolę.izę, która jest bardzo dobra, jaka jest?
                W żadnym razie nie jest zamiarem ani celem Kapituły zmienianie i pouczanie ani Ciebie, Jolu, ani żadnego dworzanina bądż dwórki. Jednakowoż powaga urzędu Kapituły wymaga, aby w
                sprawach służbowych wszelkie procedury przestrzegane były z najwyższą starannością. Temu i tylko temu miały służyć uwagi Kapituły odnośnie Twego orderodawczego wniosku.
                Kapituła pragnie zauważyć, że wnioskowana Tytanya jest juz posiadaczką Honorowej Złotej Odznaki Forumowicza ze Dworumowicza, niewykluczone jednak, że Jej postawa i dorobek forumowy zasługują na większe jeszcze uznanie. Dlatego Kapituła prosi Cię, Niezmienna Jolu, byś zastanowiła się, czyś wniosku swego nie wycofała zbyt pochopnie i rozważyła ponowne jego wniesienie zgodnie z przewidzianymi procedurami.

JKOiOWoP
                damakier
          • ave.duce Re: Konurs 30.04.11, 22:52
            Boszsz, Jolu.Izo1 > toż to zabawa jest...
            • jola.iza1 Re: Konurs 30.04.11, 23:15
              Wiem, tyż się bawię, a tu wszyscy na serio?
              • ave.duce Re: Konurs 30.04.11, 23:18
                Widać przez tę awarię klapło mi poczucie humoru. Sorki i dobranocka.
    • ploniekocica Wyniki 30.04.11, 22:54
      Wysoka Jura pod przewodnictwem AP Płoniekocicy po rozpatrzeniu wszystkich za i przeciw informuje, że jedynym niepodzielnym zwycięzcą Wielkiego Konkursu Orderowego został dworzanin ukrywający się pod maską
      incognitoc'estlaviekonstantynopolitańczykowianeczkajuhuhuhujużniemadzikichplaż/ówkapowstań!

Wysoka Jura jest niemal w pełni usatysfakcjonowana nadesłanymi projektami aczkolwiek nie ukrywa, że w projekcie pierwszym brakuje jej leoparda pełzającego pod taczkami.
      Z drugiej jednak strony Jura zdaje sobie sprawę, iż leopard pod taczkami jest obrazem na tyle abstrakcyjnym, że ujrzeć go można li i jedynie przed oczami duszy swej, co Jura niniejszym czyni znaczy ogląda leoparda w swej imaginacji.

Kapituło czyń zatem swoja powinność!
      • ave.duce Re: Wyniki 30.04.11, 23:15
        Nagroda dla Pani Płonącej za sprawne przeprowadzenie Konkursu, oby była pomocna przy następnych >

https://www.schmuck-boerse.com/diverses/5/Schmuck3.jpg
      • damakier1 Re: Wyniki 30.04.11, 23:58
        w projekcie pierwszym brakuje jej leoparda pełzającego pod
        > taczkami.

Jak to brakuje? Jak to brakuje, droga Juro - toż pod taczkami pełza leopard, jak żywy!
        Dla porównania i lepszego zrozumienia kunsztu artysty ukrywającego się pod godłem długim, jak stąd do tamtąd, zerknij se Juro w poniższego linka:
        www.youtube.com/watch?v=bJ3GIctM_lk
        Jak więc zobaczyłaś, niczego artysta w swym projekcie nie pominął i z najwyższą przyjemnością pierś trusiną oraz mą własną jutro orderami jego (jej?) projektu udekoruję.

Ty, Juro, natomiast pominęłaś w swym ogłoszeniu rzecz najważniejszą: NAGRODA! Jaka jest nagroda za pierwsze miejsce w konkursie??? Kiedyż jej wręczanie obejrzymy i poznamy, kto pod tym inkogutem się skrywa?

Powinność przypinania odbędzie sie 1. maja 2011 r. o godz. 9. może z minutami.

JKOiOWoP
        damakier
        • blind_as_a_bat JKOiOWoP ma słuszną rację ;-) 01.05.11, 01:50
          NAGRODA jaka będzie? Warto było startować i narobić się?
          • ploniekocica Re: JKOiOWoP ma słuszną rację ;-) 01.05.11, 08:35
            Nożesz ile razy można pisać o leguraminie i nagrodach. Ile?
            Termin minął, nagrody, rozdane, niech Latająca Mysz następną razą się terminów trzyma to może i nagrodzon będzie. A może i nie.
            • blind_as_a_bat Re: JKOiOWoP ma słuszną rację ;-) 02.05.11, 06:44
              Mam wątpliwość, czy aby na pewno tylko te DWIE prace napłynęły. Czyżby brak marketingu, reklamy itp. był CELOWY?! ;-)
              • ploniekocica Re: JKOiOWoP ma słuszną rację ;-) 02.05.11, 11:14
                blind_as_a_bat napisał:

> Mam wątpliwość, czy aby na pewno tylko te DWIE prace napłynęły. Czyżby brak mar
                > ketingu, reklamy itp. był CELOWY?! ;-)

No cóż UKŁAD zwany dla niepoznaki KÓŁKIEM OGRODNICZYM.
                Macierewicza tu potrzeba oraz NIEZALEŻNYCH DZIENNIKARZY.
                Anwad! Ty to widzisz i nie grzmisz, za broń, krzyż oraz namiot nie chwytasz!
              • ta Re: JKOiOWoP ma słuszną rację ;-) 02.05.11, 13:24
                O tak, tak, tu się muszę z latającym myszem zgodzić jak najbardziej.

Wszystkim albowiem umkło i to, że jury także wystąpiło jednoosobowo i ani, ani czekało na zdanie drugiego jura. Drugi jur był w tym czasie zachorowany, zakichany i zagorączkowany, co tym bardziej jurowi na wyzdrowienie nie posłużyło takie wykluczenie, żeby nie powiedzieć zamach na instytucję jurowania.

Osłodzono jednak jurze przyznając mu przepięknej urody Medal Kagańca z Poświatą Na Bąblu, za co jur jest wdzięczny, choć medal musiał zostać na Szanownej Kapitule ( cicho, sycząco i z przekąsem to mówię: ) - wyduszony. Zwracam uwagę Kapitule, żeby brała pod uwagę Głos Ludu także inną razą.

Jurze w mej osobie nie było dane wyrazić swojego zdania w czasie stosownym, dlatego, choć mleko się wylało, wybór pierwszego jura popiera. Medale są piękne.

Wprawdzie dupy jur się nie dopatrzył w medalu z oną, ale niech tam.
                • damakier1 Re: JKOiOWoP ma słuszną rację ;-) 02.05.11, 13:41
                  > Wprawdzie dupy jur się nie dopatrzył w medalu z oną, ale niech tam.

No przecież ta medalowa pczoła właśnie na dupie siedzi.

Co do reszty Kapituła ustosunkuje się w czasie ustawowym.

JKOiOWoP
                  damakier
                • ploniekocica Re: JKOiOWoP ma słuszną rację ;-) 02.05.11, 13:45
                  Jur nie czekał, bo Kapituła ponaglała, a Jur w rzeczona sobotę i kawałek niedzieli miał pełnoobjawową migrenę. Taką z mdłościami, światłowstrętem i świadomością, ze jak godzinę jeszcze potrwa to łeb pod tramwaj. Zatem jur wolał ogłosić i mieć spokój niż się z Kapitułą kopać. :)
                  Na szczęście jur takie aż migreny ma co dwa, trzy miesiące zatem po ich przejściu czuje się tak zdrowy i pełen wigoru jak nigdy.
                  W związku z tym może jurowi numer dwa jeszcze bardziej osłodzić, bo w związku z tym, że kandydatów do nagród było mało została jedna skromna nagroda na zbyciu (CBA?).
                  • ta Re: JKOiOWoP ma słuszną rację ;-) 02.05.11, 16:02
                    Na zbyciu medal powiadasz? BIORĘ w ciemno :)

No to jury się pochorowały oba, migren współczuję, cierpiałam kiedyś często, znam, uffff.
                    Dzisiaj pierwszy dzien bez gorączki i troszke jurniejsza jestem.
                    Żeby tak w piękną wiosnę chorować, to świństwo jakieś jest!
                    Może i przez to dupy nie zobaczyłam, tam, gdzie ona jest jakoby.
                  • damakier1 Hola, hola! Drogie jury, czyście się 02.05.11, 17:50
                    nie rozzuchwaliły nad wszelką miarę? Nie myślcie sobie, że jak Wam się udało te przepiękne medale wyjurorować (ha, ha, ha - ale żeście się nawybierały), to już wszystko Wam ujdzie na sucho. Na pokątne rozdawnictwo pod stołem nagród na zbyciu jeszcze bym może oko przymkła, ale jak już w następnym poście nagroda na zbyciu w medal na zbyciu sie przemienia, to wołam z całą mocą: Bierz, co chcesz, bo ja nie skąpię, ale medala nie ustąpię!

Mimo Waszych niecnych poczynań, Kapituła życzy Wam zdrowia, a nam wszystkim ocieplenia klimatu.

JKOiOWoP
                    damakier
        • ploniekocica Re: Wyniki 01.05.11, 08:40
          Think tank?

Po pierwsze zwycięzca występujący inkoguto pragnie inkoguto pozostać. I za nic nie zdejmie maski. Co mu wolno czynić, nieprawdaż Kapituło droga?
          Po drugie Kapituła własnych wątków nie czyta i niedoczytawszy, że zwycięzca nagrodzon będzie wytworem rąk własnych Jury?
          • damakier1 Re: Wyniki 01.05.11, 08:58
            Kapituła czyta i o wytworze Jury doczytawszy. Kapituła ma jednak świadomość, że tak wielka artystka nie klepie w kólko jednego jedynącego dzieła rąk choćby najbardziej własnych i to konkretne dzieło, stanowiące nagrodę główną w prestiżowym konkursie chciałaby na FzD zobaczyć. Dlatego Kapituła ponawia swe zapytanie i uprzejmie prosi Jurę o zamieszczenie na łamach obrazka przedstawiającego.

Kapituła wyraża ubolewanie z powodu permanentnego inkoguta Zwycięzcy, który oczywiście ma prawo inkogutem pozostać, ale nie powinien.

JKOiOWoP
            damakier
            • ploniekocica Re: Wyniki 01.05.11, 09:23
              damakier1 napisała:

> Kapituła czyta i o wytworze Jury doczytawszy. Kapituła ma jednak świadomość, że
              > tak wielka artystka nie klepie w kólko jednego jedynącego dzieła rąk choćby na
              > jbardziej własnych i to konkretne dzieło, stanowiące nagrodę główną w presti
              > żowym konkursie
              chciałaby na FzD zobaczyć. Dlatego Kapituła ponawia swe zap
              > ytanie i uprzejmie prosi Jurę o zamieszczenie na łamach obrazka przedstawiające
              > go.
              >
              > Kapituła wyraża ubolewanie z powodu permanentnego inkoguta Zwycięzcy, który ocz
              > ywiście ma prawo inkogutem pozostać, ale nie powinien.
              >
              > JKOiOWoP
              > damakier

Czy Kapituła mnie przypadkiem nie obraża? Foch!
              Jako AP nie klepię nie tylko w kółko niczego, ale nigdy przenigdy dwóch identycznych dzieł rąk własnych nie uczyniłam.

Konkretnego wytworu tegoż umieścić nie mogę albowiem jedyny sprawny aparat niekomórkowy udał się był z jednym z moich dzieci w kierunku bliżej nieznanym na majówkę. Znaczy niby na Mazury, ale dziecko kazało się nie molestować i nie czepiać, co niniejszym czynię, albo może nie czynię.
              Mogę pokazać coś "w podobie", żeby uzmysłowić, co stracili niestartujący.
              • damakier1 Re: Wyniki 01.05.11, 11:04
                > Czy Kapituła mnie przypadkiem nie obraża? Foch!
                > Jako AP nie klepię nie tylko w kółko niczego, ale nigdy przenigdy dwóch
                > identycznych dzieł rąk własnych nie uczyniłam.

Ależ Kocico, przecież jak wół stoi napisane: Kapituła ma jednak świadomość, że tak wielka artystka nie klepie w kólko jednego jedynącego dzieła rąk choćby najbardziej własnych

Na foto Kapituła cierpliwie poczeka na powrót dziecia.
              • etykieta-zastepcza Re: Wyniki 01.05.11, 13:07

ploniekocica napisała:

> Konkretnego wytworu tegoż umieścić nie mogę albowiem jedyny sprawny aparat niek
                > omórkowy udał się był z jednym z moich dzieci w kierunku bliżej nieznanym na ma
                > jówkę. Znaczy niby na Mazury, ale dziecko kazało się nie molestować i nie czepi
                > ać, co niniejszym czynię, albo może nie czynię.
                > Mogę pokazać coś "w podobie", żeby uzmysłowić, co stracili niestartujący.

a może ja bym mogła, za zezwoleniem Twym, Kociczko, pochwalić się medalem, który od Ciebie dostałam ?
                się byś zgodziła ?

/chwilowo ubrałam czarną i długaśną pelerynę z kapturem, ale pod nią, to ja jestem - ta, co niedawno medal dostała od Cię/
                • etykieta-zastepcza Re: Wyniki 01.05.11, 13:09
                  a te inne wytwory rąk, to możesz pokazać, Kocico ?
                • ploniekocica Re: Wyniki 01.05.11, 13:16
                  W zasadzie możesz się pochwalić, a co:)
                  Natomiast ja na razie nie mam się faktycznie czym chwalić, bo nie umiem robić dobrych zdjęć biżuterii i na zdjęciach wychodzi dziesięć razy gorzej niż w oryginale. Jak jakieś przyzwoite znajdę to się pochwalę.
                  Może ktoś wejdzie ze mną w spółkę - za przyzwoite zdjęcia malutkich przedmiotów odpłacam dziełami rąk moich, a bywają ładne?
                  • olga_w_ogrodzie Re: Wyniki 01.05.11, 13:25
                    https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/hd/yc/ztxd/0aFIWCR6mBAbleZJtX.jpg

nie mam aparatu, więc nie jest tak ładnie zrobione, jak powinno.
                    przepraszam.
                    ale bardzo chciałam pokazać, gdyż z powodu, iż się mi wielce podoba.
                    • damakier1 Re: Wyniki 01.05.11, 14:07
                      Nie dość, że piękne to jeszcze jest w tym zawarty cały ogród i Olga w nim.
                      Ale moje też jest śliczne, poprosze małżona, to mi fotke pstryknie, ale później, bo teraz robi mebel dla Antka i mówi, żeby mu głowy nie zawracać.
                      • damakier1 Re: Wyniki 01.05.11, 14:08
                        PS. A jak sie zamieszcza takie zdjęcia od siebie, a nie skądś z sieci?
                        • etykieta-zastepcza Re: Wyniki 01.05.11, 14:44
                          damakier1 napisała:

> PS. A jak sie zamieszcza takie zdjęcia od siebie, a nie skądś z sieci?

ja wchodzę na fotoforum, tam klikam w przeglądarkę i wyszukuję zdjęcie z "mojego komputera", które chcę wstawić.
                          wstawiam, zapisuję, a potem, gdy chcę zdjęcia na foruma włożyć, to na fotoforum klikam na "linki do zdjęcia" pod fotką i wybieram wlaściwy link np. duże lub małe zdjęcie do wstawienia na forum.

a niżej umieściłam to, co ja kiedyś robiłam, gdym miała glinkę lub modelinę.

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/hd/yc/ztxd/DQCcIQwFzKQN8mVGDX.jpg

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/hd/yc/ztxd/qSw1devwWJOZwF2f2X.jpg

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/hd/yc/ztxd/WhrRmjXF3Fq4fRqM4X.jpg

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/hd/yc/ztxd/8aYYMQ4n0aSUk7STfX.jpg
                          • gat45 Piękny masz ogród ! 01.05.11, 14:46
                            Zatkało mnie.
                          • damakier1 Re: Wyniki 01.05.11, 15:05
                            Jezu, jakie piękne rzeczy robicie! A ja tymi ręcyma, to nic nie potrafię. Nawet guzika przyszycie wychodzi mi nie za bardzo...

Z fotoforuma, to ja tez wkleić potrafię, ale nie zawsze chce się fotke na fotoforumie zamieszczać.
                            Wieczorkiem poćwiczę sposób od Kocicy, a teraz lecę (na psi wybieg).
                        • ploniekocica Re: Wyniki 01.05.11, 14:46
                          To możesz tak - wchodzisz tu
                          imageshack.us/
                          nie musisz się rejestrować
                          klikasz na kółeczko "images"
                          potem na "browse" i wyszukujesz fotkę na swoim dysku (jesli była ze strony jakiejś to ją po prostu na chwilkę zapisujesz w wybranym folderze albo na pulpicie)
                          jak wybierzesz to klikasz nań
                          następnie jeśli zdjęcie jest za duże to klikasz na "image resize" i wybierasz wielkość - ja np.w tym wypadku wybrałam 640x480
                          przyciskasz guzik "upload now" i czekasz chwilkę
                          jak Ci sie pokaże w lewym rogu Twój obrazek to klikasz nań i jak sie pojawi w odpowiedniej wielkości klikasz ponownie prawym przyciskiem i następnie na "pokaż obrazek"
                          ekran się znowu zmienia - obrazek jest samiusieńki i wtedy już normalnie wstawiasz obraz
                          https://img861.imageshack.us/img861/2564/wcieniudobregodrzewa.jpg
    • trusiaa Re: Konurs 01.05.11, 08:45
      O Matko...
      Dziękuję. Za tytuł zaszczytny i Cudny Medal - cały mój! Prawdziwy!
      Czuję się taka uhonorowana

https://4.bp.blogspot.com/_FHPucaEO-dQ/STkprCsc-pI/AAAAAAAABTI/LpGfPYNvaP8/s320/Pink%2BReindeer,%2BPink%2Bdove,%2BLove%2BBunny%2Bpeach%2B012.jpg

Dziękuję. Tyle tylko wyjąkać mogę...
      • gat45 Re: Konurs 01.05.11, 09:09
        Gratulacje, Trusiuu ! Medal urody cudnej. Nie wiem, czy Damie Kapitulnej wypada też składać gratulacje, jak myslisz ? Wszak to Czynnik Najwyższy (tu znak graficznyna wstydliwie spuszczone oczka)

No i gratulacje + wyrazy podziwu dla nowoobjawionego talentu plastycznego, niejakiego Inkoguto, alias .......................................................................... ! Wspaniale oddane moje wizjonerskie opisy !
        • blind_as_a_bat Re: Konurs 01.05.11, 09:25
          Przyłączam się do gratulacji i z wrażenia robię
        • damakier1 Re: Konurs 01.05.11, 11:06
          Nie wiem, czy Damie Kapitulnej wypada też składać gratulacje, jak myslisz ?

Wypada, wypada...ale czy się doczekam?
          • gat45 Re: Konurs 01.05.11, 11:19
            Damo, zasłużyłaś na najwyższe odznaczenia ze względu na wzgląd i zasługi na polu (małorolnym wprawdzie, ale liczy się jakość). Toteż zachwytem mnie napawa, że Inkoguto tak pięknie wcielił(a) w wirtualną materię moją myśl pokrętną i że medal - palce lizać ! Pięknie się będzie prezentował wśród wspaniałych realizacji GA Trusii. Damo - samaś dziełem sztuki i dziełami sztuki-ś obwieszona ! Chwała Ci !
            • damakier1 Re: Konurs 01.05.11, 13:22
              O, matko! No straciłam cały rezon/ans.... Gnę sie w podziękach -
              damakier
          • trusiaa Re: Konurs 01.05.11, 19:15
            Jak nie, jak tak?
            Damo Złota, z przytupem i świstem, gratulacje serdeczne: wiwat!!! :)

https://2.bp.blogspot.com/_zlre9qsAdX0/SURmy17MIcI/AAAAAAAAAag/3lQ9TnzrjhA/s200/bunny%2520playing%2520piano.gif

• olga_w_ogrodzie Re: Konurs 17.05.11, 02:41
      Kociczko, a dziś, tj. wczoraj, moja doktorka od razu zauważyła, żem przystrojona w wyrób od Ciebie i stwierdziła, że powyższe ustrojenie chyba dowodzi, iż lepiej się czuję.
      jej powiedziałam, że to dla mnie osobiście zrobione było i doktorka rzekła,
      że ona rozumie czemu lubię tak owo nosić, bo sama też lubi nosić coś, co daje ciepło i nasiąknięte jest uczućmi przyjaznemi.
      • ploniekocica Re: Konurs 17.05.11, 09:14
        olga_w_ogrodzie napisała:

> Kociczko, a dziś, tj. wczoraj, moja doktorka od razu zauważyła, żem przystrojon
        > a w wyrób od Ciebie i stwierdziła, że powyższe ustrojenie chyba dowodzi, iż lep
        > iej się czuję.
        > jej powiedziałam, że to dla mnie osobiście zrobione było i doktorka rzekła,
        > że ona rozumie czemu lubię tak owo nosić, bo sama też lubi nosić coś, co daje c
        > iepło i nasiąknięte jest uczućmi przyjaznemi.

Się cieszę :)
        Aktualnie robię tak skomplikowany projekt, że klnę i płaczę przy robocie. Obawiam się, że ta, która będzie go nosić nie będzie czuła emanacji uczuć przyjaznych. Na szczęście nie znam i nawet nie wiem, kto to jest zatem mogę mieć w nosie. A poza tym uroda dzieła jej wynagrodzi mam nadzieję.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka