ta 18.07.11, 14:19 Zostałam mistrzem świata w farbowaniu włosów na zielono. Moment historyczny nastąpił godzinę temu. Niech to dunder. Kiedyś uzyskałam limonke, ale żeby na zielono? Iżiszmaryjo! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
taziuta Re: Choroba mać ! 18.07.11, 14:30 ta napisała: > Zostałam mistrzem świata w farbowaniu włosów na zielono. > Moment historyczny nastąpił godzinę temu. > Niech to dunder. > Kiedyś uzyskałam limonke, ale żeby na zielono? > Iżiszmaryjo! A co jest złego w zielonym? Odpowiedz Link
scoutek Re: Choroba mać ! 18.07.11, 14:33 ta napisała: > Zostałam mistrzem świata w farbowaniu włosów na zielono. Ania z Zielonego Wzgórza była mistrzynią świata, Ty co najwyżej możesz być wice ;)) ale taki sezon, że to może i dobry pomysł, he? Odpowiedz Link
ta Re: Choroba mać ! 18.07.11, 14:51 Jakoś mi tak niekonwencjonalnie. Opisać nie umiem po szoku pierwszym. Bawię się farbami od wielu lat, niemal zawsze z efektem pożądanym. Trzy razy farba blond położona na włosy blond dała odcień skrzydła kruka, raz uzyskałam niepowtarzalą odblaskową limonkę , ale, żeby ciemną "zgniłą" zieleń ? Podejrzewam, że Ania z ZW to pikuś. Szukam wyrazów do wyrażenia... Odpowiedz Link
damakier1 Re: Choroba mać ! 18.07.11, 14:57 , ale, żeby ciemną "zgniłą" zieleń ? może Ci będzie raźniej, jak sobie powiesz, że jesteś "khaki"? Odpowiedz Link
tojajurek Re: Choroba mać ! 18.07.11, 15:31 Pomoże. Do maskowania w lesie. W razie napadu muchomorów czy innych rydzyków. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Choroba mać ! 18.07.11, 15:50 W razie jakiegoś powstania w Starachowicach - nie ma jak khaki! Odpowiedz Link
ta Re: Mam niedyskretne pytanie 18.07.11, 14:55 Noszę różne blondy, najbardziej lubię takie złotawo-beżowe, jak łany dojrzałej pszenicy. I tak miało być. Podejrzewam, że kojarzenie farb różnych firm na włosach może dać nadspodzianie piorunujące efekty. Odpowiedz Link
yoma Re: Mam niedyskretne pytanie 18.07.11, 15:20 Spokospoko. Kiedyś kiedyś poszłam na basen ze świeżo umytym łbem. Wlazłam do basenu blondynką, wylazłam w odcieniu świeżej trawy na wiosnę. Blondynkom zielone pasuje, będzie OK :) Odpowiedz Link
humbak Re: Mam niedyskretne pytanie 18.07.11, 15:39 Nie ma to jak dobrze chlorowana woda:) Odpowiedz Link
ta Re: Mam niedyskretne pytanie 18.07.11, 15:56 Humbak ! Otworzyłeś mi oko. Chlor ! Tfu! Odpowiedz Link
ta Utlenia się :)! 18.07.11, 15:39 Chemio, bądź błogosławiona ! Czas mija i zieloność powoli, z oporami, ale ustępuje, dając miejsce ziemistej szarzyźnie. Nie sądziłam nigdy, że ziemistą szarzyznę uznam za kolor przecudnej urody. Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Utlenia się :)! 18.07.11, 15:44 można szarzyznę tę nazywać sienkiewiczowskim popielatym blondem i tego się trzymajmy, Ex Zielona Ta. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Utlenia się :)! 18.07.11, 15:51 Przykuj się do kaloryfera, żebyś nie odleciała... bo może to hel? Odpowiedz Link
dupetek Mnie nie przeszkadzasz w zieleni! 18.07.11, 16:01 Ze mną możesz puszczać bańki mydlane w każdym kolorze będąc:) Odpowiedz Link