Dodaj do ulubionych

Marzyciel!

29.08.11, 11:58
Do 93 roku zycia będzie tak sobie marzył, ale to tylko jego mrzonki, bo mądry polski naród nie da się juz nabrać na kolejna zmianę wizerunku tego pana:
www.youtube.com/watch?v=XGlY_QZmUzI
Tam myślę ja i zdecydowana większość Polaków, ta normalna oczywiście

A swoja drogą chętnie bym się zapytał Szanownej moderacji co i gdzie złamałem, ze ten właśnie wątek wylądował na ośle?
Czyżby prawda uwierała?
forum.gazeta.pl/forum/w,396,128353834,128353834,Marzyciel_.html
Jak ktoś poda choć jedną przyczynę tej decyzji, to będę wdzięczny
Obserwuj wątek
    • ave.duce Re: Marzyciel! 29.08.11, 14:11
      Z Ciebie, Ryju, też marzyciel > do 93 roku życia? Nie żartuj ;)
      • zapijaczony_ryj Re: Marzyciel! 30.08.11, 07:41
        ave.duce napisała:

> Z Ciebie, Ryju, też marzyciel > do 93 roku życia? Nie żartuj ;)

Nie ze mnie tylko z PST (Prezes Specjalnej Troski):

Młodzieńcza wizja

"Chciałem rządzić, już gdy miałem 12 lat. Premierem zamierzałem zostać, mając lat 34, a skończyć rządy, mając lat 91. To byłby rok 2040. To jeszcze strasznie dużo czasu!" - w wywiadzie dla "Wprost" (15.01.2007)

Fragment książki "O dwóch takich... Alfabet braci Kaczyńskich":

"Ja sobie wszystko zaplanowałem. Do władzy dochodzę w wieku 34 lat. I będę rządził do dziewięćdziesiątki, żeby pobić rekord kanclerza Adenauera."
        "Chciał Pan własnej dyktatury?"
        "Ależ skąd – władzy jak najbardziej demokratycznej. Uznałem, że będę tak dobry, że wygram kolejne wybory. Teraz powinien być 21 rok moich rządów i jeszcze 35 lat przed nami."
    • olga_w_ogrodzie Re: Marzyciel! 29.08.11, 17:36
      zwykle przynajmniej się domyślam co do powodów usunięcia wątku czy postów.
      a tu nie bardzo wiem o co chodzi.
      filmik nie jest jakiś ohydny czy wulgarny.
      może o to idzie, by się nie pojawiła licytacja na prześmiewcze jutjubki ?
      • ka.mu Re: Marzyciel! 29.08.11, 22:24
        Słaby powód. Ja obstawiam, że ośla moderacja jest opcji kryptopisowej. Żadne inne wyjaśnienie do mojej robaczywej wyobraźni nie przemawia.
        • olga_w_ogrodzie Re: Marzyciel! 29.08.11, 22:43
          Giwi i Siwa nie są kryptopisowe.

zwykle to coś głupiego się dzieje z moderowaniem FK w czasie weekendu,
          gdy Giwi nie ma i są tylko dyżurni.
    • ave.duce Komu wierzyć? 30.08.11, 07:43
      ... P/osłowi czy urzędnikom Pana B.? ...
    • ave.duce Na Westerplatte ... 01.09.11, 21:15
      "Każdy z was, młodzi przyjaciele, znajduje w życiu swoje Westerplatte, jakiś wymiar zadań, które trzeba podjąć i wypełnić, jakąś słuszną sprawę, o którą nie można nie walczyć, jakiś obowiązek, powinność, od której nie można się uchylić, nie można zdezerterować" > Jan Paweł II, 2 czerwca 1987 r. w Gdańsku.

Jarosław K. 01.09.2011, Westerplatte >

... te słowa przyjęło jako drogowskaz wielu ludzi, nie tylko młodych. - Pozwólcie, że powiem, iż przyjął je wtedy bardzo mocno także przyszły prezydent Rzeczypospolitej, mój brat Lech Kaczyński i ja je przyjąłem ...
      ... Jeżeli przez wiele następnych lat Lech Kaczyński znosił potężny napór innego rodzaju, napór nieustannych ataków, można powiedzieć ataków furiackich, często grubiańskich, przed którymi nie chroniły go żadne urzędy, jakie zajmował, także ten najwyższy, jaki pełnił w ostatnich latach swego życia, przed swoją niewyjaśnioną po dziś dzień śmiercią, to właśnie dlatego, że ten drogowskaz został przez niego potraktowany bardzo poważnie ...
      ...

Jeden poległ w Katyniu, drugi - bronił Westerplatte...
      • zapijaczony_ryj Re: Na Westerplatte ... 10.09.11, 12:03
        ave.duce napisała:
        >
        > Jeden poległ w Katyniu, drugi - bronił Westerplatte...

Chyba przed Putinem?
    • ave.duce Marzyciel... 09.09.11, 09:45
      ... chciał, by sąd zakazał Kaczmarkowi na czas trwania procesu "udzielania osobom trzecim, przede wszystkim prasie, informacji na temat jego wiedzy o zdrowiu psychicznym" prezesa PiS, a także komentowania "w jakiejkolwiek formie i w jakikolwiek sposób" takich informacji ...
    • ave.duce Marzyciel! Polska naszych marzeń ... 26.09.11, 21:13
      Naszych?

... Całość (...) tchnie troską o dobro Polski i Polaków ... ;)

https://empikmedia.pl/c/polska-naszych-marzen-bp1044942657.jpg
    • ave.duce " To będzie całkowite łgarstwo. Ktoś przygotowuje 28.09.11, 19:09
      prowokację. Rozmawialiśmy wyłącznie o zdrowiu mamy, jak codziennie od rana - powiedział Kaczyński...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka