dzidzia_bojowa 27.01.12, 13:45 Po przejrzeniu trusinego mąteczka nieco mnie zemdliło, niestety. Nie pomógł aviomarin ani herbata miętowa. Dla zrównoważenia wrażeń będę tu sobie umieszczać grafiki miłe memu sercu i nastrojowi. Ponury Żniwiarz Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olga_w_ogrodzie Re: Wąt ponuraka 27.01.12, 14:20 piękny wąt ów, Dzidziu, choć dobrze, iż za dnia oglądam. fotka nr 2 zadreszczowała mi plecy. Smerf Maruda jest dla mnie symbolem polityków PiS. zwłaszcza prezesa pana. a Koty TrzeciegoKota kapitalne. Odpowiedz Link
dzidzia_bojowa Re: Wąt ponuraka 27.01.12, 14:37 Olgo kochana, to ja Cię proszę oglądaj TYLKO ZA DNIA jeśli najdzie Cię ochota ponieważ zamierzam umieszczać tu jeszcze bardziej mroczne i ponure zdjęcia. Nie zawsze i nie codziennie ale będę. Tak więc w dzień i to najlepiej słoneczny. Nie chcę by ktokolwiek się dreszczował. Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Wąt ponuraka 27.01.12, 14:46 Dzidziu Droga, ale ja się lubię dreszczować. i to bardzo. lecz, gdy wieczór, noc, to się dreszczowanie potęguje tak, iż już przekracza granice ono. więc, np. inteligentne thrillery, które lubię odzagadkowywać, to sobie nagrywam, gdy w nocy one lecą, by móc obejrzeć za dnia. tak więc i z Twym wątem radę dam i będę się w nim zatapiać z przyjemnością w porach bezpiecznych. Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Wąt ponuraka 27.01.12, 14:50 no ja wiedziałam, że nie Twoje, ale zapodane przez Cię. poleciałam inne Mrozy oglądać i - nooo taaaaak, wszak ja dobrze znałam tę kreskę. /pozwoliłam sobie rysunek z kotami umieścić też na innym jeszcze forumie./ Odpowiedz Link
damakier1 Re: Wąt ponuraka 27.01.12, 15:13 trzecikot napisał: > Nie moje - Mroza. Koffam Mroza ;) Chyba nie koffasz, tylko kottasz? Odpowiedz Link
topielica.latawica Re: Wąt ponuraka 27.01.12, 14:42 Moje klimaty.... patrz sygnaturka Dzień dobry państwu. Długo mnie nie było jakoś tak Odpowiedz Link
ave.duce Bez recepty to musi za darmo ... Jak żyć?! 27.01.12, 17:26 ... uKRYpTa reklama ... Odpowiedz Link
ave.duce Jusz sprzedałam dalej ;) 27.01.12, 18:16 forum.gazeta.pl/forum/w,28,132787309,132789464,Re_A_NIECH_TO_4_3_wzrost_PKB_w_2011.html Odpowiedz Link
damakier1 Re: Wąt ponuraka 27.01.12, 17:43 Chętnie bym też dołożyła jaką piękną ilustrację, ale odumiało mi się wklejać obrazki. To zilustruję muzycznie: www.youtube.com/watch?v=EV30F3A0Ob4 Odpowiedz Link
trzecikot Re: Wąt ponuraka 27.01.12, 20:38 Aliens in the Woods (Cow chasing Man) Original Odpowiedz Link
ave.duce Re: Wąt ponuraka 27.01.12, 22:16 damakier1 napisała: > Dziękuję najuprzejmiej! A jak się to robi? Na górze masz te "przyciski". Doszedł nowy z napisem "WIDEO" (piąty z lewej) - wciskasz, wklejasz link i OK i juszsz... A do obrazków - wciskasz ten z napisem "IMG" (czwarty z lewej), wklejasz link, wciskasz OK i juszsz... Odpowiedz Link
damakier1 Re: Wąt ponuraka 27.01.12, 22:34 Akurat! Tak właśnie sama z siebie zrobiłam i wyszło, jak wyszło. Z obrazkami to wiem, już kiedys wklejałam. Mój kłopot z obrazkami polega na tym, że jak najadę na obrazek prawym klawiszem i kliknę na właściwości, to mi sie ten ukazany adres obrazka nie daje się skopiować. To mi się raczej coś w myszy zrobiło, bo robię tak samo jak robiłam, kiedy się udawało. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Wąt ponuraka 27.01.12, 23:28 Myszka zachorowała? Biedna... Może weź koty na spytki? Odpowiedz Link
dzidzia_bojowa Re: Wąt ponuraka 28.01.12, 06:22 Najbardziej przygnębiający film wszech czasów (wybór subiektywny). Requiem for a Dream Trailer I do tego odpowiednia muzyka, równie wstrząsająca Requiem For A Dream Lux Aeterna FULL ORCHESTRA Odpowiedz Link
ave.duce Dzidziu Bojowa, jak najuprzejmiej zwracam uwagę 28.01.12, 08:42 Twą na napisek "nad głową" ... ten oto: "Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!" >>>>>>>>>>>>>>>>>>>> © by Witkacy "Pożegnanie jesieni" Odpowiedz Link
dzidzia_bojowa Re: Dzidziu Bojowa, jak najuprzejmiej zwracam uwa 28.01.12, 09:34 No trudno. To lej w tę mordę;) Odpowiedz Link
ave.duce Re: Dzidziu Bojowa, jak najuprzejmiej zwracam uwa 28.01.12, 09:36 Hehehe, chciałabyś... Niedoczekanie. Pozostaniesz "nienasycona" :) Odpowiedz Link
ave.duce Re: Dzidziu Bojowa, jak najuprzejmiej zwracam uwa 28.01.12, 11:31 Witkacy ... raz Pocałunek mongolskiego księcia w lodowej pustyni & dwa Topielice Odpowiedz Link
man_sapiens Re: Wąt ponuraka 28.01.12, 17:29 Te obrazki mają być ponure? To jest ponure: Nina Simone - My Man's Gone Now Odpowiedz Link
maniasza Re: Munch 11.03.12, 19:12 Zabaw Toporem brakuje do kompletu. aha, i jeszcze Hitchcocka... brrrrrrrrr :) Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Wąt ponuraka 03.02.12, 14:17 Cóż za wątek przecudnej urody. Chodż wąteczku do Wielguska, Wielgusek nie pozwoli Ci przepaść w bezkresnych otmętach ponurej forumowej nicości. Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Wąt ponuraka 03.02.12, 14:52 Patrząc dopiero co rozmarźniętymi oczętami na jego "autoportret z latawcem" nie zapytam skąd się owa ksywa wzięła. I chociaż podobno lemingi nie myślą samodzielnie sam się domyślę. Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Wąt ponuraka 03.02.12, 14:58 Rano, zanim sobie zrobię make up wyglądam niemal identycznie. Odpowiedz Link
dzidzia_bojowa Re: Wąt ponuraka 03.02.12, 18:38 Wielgusie, jestem Ci wdzięczna, że nie dasz przepaść w odmętach temu wątku:) Bo on i mnie jest miły:) Odpowiedz Link
tw_wielgus Istna skarbnica dla każdego ponuraka. 03.02.12, 20:34 www.krypta-smierci.neostrada.pl/legendy.html Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Istna skarbnica dla każdego ponuraka. 03.02.12, 21:38 No masz, zupełnie nie rozumiem tych co czytają dzieciom grzeczne bajki na dobranoc a później narzekają, że dziecię trzeba przez pół nocy do łóżka zaganiać. Po jednej takiej historyjce mamy gwarancję, że latoroś nie do świtu opuści łóżeczka choćby się nawet miała w majty zsiusiać. Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Nie mogło go zabraknąć w tym wątku... 13.02.12, 18:06 Już nam chciał ten wątek czmychnąć w czeluść cichaczem, ale nie…. Wielgus wykazał czujność ( nie mylić z czułością) i przypomniał sobie o jego ( wątku) istnieniu. Nie mogło go zabraknąć w tym wątku pełnym okropieństw i ponurości. Oto on: Borowik Ponury. Kapelusz do 23 cm średnicy, żółtopomarańczowy, oliwkowy do brunatnooliwkowego, czasem z różowawym odcieniem, siniejący przy dotknięciu. Rurki długie (do 20 mm), przy trzonie wykrojone, żółtooliwkowe, skórki nie można oddzielić od miąszu. Jadalny warunkowo/trujący. Surowy trujący. Jadalny po ugotowaniu. Niektóre źródła podają, że jest jadalny, ale że nie wolno łączyć go ze spożyciem alkoholu (dlatego ponury). Wobec sprzecznych doniesień, warto zachować ostrożność. Odpowiedz Link
dzidzia_bojowa To ja dorzucę 13.02.12, 18:12 przy okazji najbardziej mroczną grę fleszową w jaką kiedykolwiek grałam. Gram w nią z dzikim upodobaniem nie zapominając ustawić głośników na maksa. www.kongregate.com/games/Psionic3D/ghostscape Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: To ja dorzucę 13.02.12, 18:27 Och! aż dreszcz mi przebiegł po plecach. Rozkoszne mrownienie. Oddzwięcze się ponurym dowcipem, jeżeli pozwolisz... Nauczycielka prosi dzieci o opowiedzenie, co się działo w ich domu przez ostatni tydzień. - Jasiu, wstań i opowiedz jako pierwszy. - No więc tydzień temu mój tata wpadł do studni. - Wydobrzał? - pyta nauczycielka ze strachem w oczach - Nie wiem, ale wczoraj przestał krzyczeć... Odpowiedz Link
magdolot Re: 8 marca 08.03.12, 20:58 poprosze o nożyczki! poprzednie jes za duze, sorko! Odpowiedz Link
dzidzia_bojowa Zepsuty humor 11.03.12, 16:50 A taki miałam wyśmienity humor rano! Teraz poniższa grafika obrazuje jaka jestem ponura i załzawiona po rezultatach naszych reprezentantów na Halowych MŚ. Jeden medal- brązowy! Nędza:( Odpowiedz Link
dzidzia_bojowa Wyciągam 23.05.12, 14:02 ...bo coś mnie dół dopadł:( Za oknem słońce, gorąco jak lubię, zielono- wytęskniono a mnie smutno:(( Odpowiedz Link
humbak Re: Wąt ponuraka 23.05.12, 14:08 Ponury Żniwiarz? No był taki. Ale o konkrety to trza Izy pytać:) Odpowiedz Link
dzidzia_bojowa Re: Wąt ponuraka 31.08.12, 19:14 Nie wiem jak tam u Państwa w okolicy ale u mnie jakiś koszmar pogodowy się rozpoczął. W związku z tym wróciły wszystkie ponure myśli i nastroje. Takiej jesieni nie da się polubić. Ba! nie da się zaakceptować w żaden sposób. Leje i ciemno... Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Wąt ponuraka 31.08.12, 20:10 u mnie było ładnie. Słoneczko machało łapinkami : machu, machu, hej ho, hej ho. się nie nastrajaj źle, Dzidziu, Kochana, bo to na razie strata strojenia. póki co, to tylko chwilowo leje pada. niedługo u Ciebie też znów włączą Słońce. "/leje pada", bo kiedyś wyszło na jaw, że mój kolega, syn przyjaciółki mej mamy, sądził, że deszcz nazywa się "leje" i dlatego mawiał, jak co, że "leje pada". o czym Ci donoszę w celu rozwesółki. wcale się jeszcze jesienią nie martw, bo to dużo za wcześnie. się w późniejszym terminie oba my razem pomartwim./ Odpowiedz Link
dupetek Re: Wąt ponuraka 31.08.12, 20:55 Pogoda to pryszczyk! Ja jestem obecnie sfrustrowany swoim nieprzystosowaniem:( Po wakacyjnych objazdach i późniejszym najeździe syna z rodziną i zostawieniem wnuków na głowach naszych (maŻonki i mojej) zbytnio wydelikatniałem od forum:( Idę poczytać FK, żeby wtórnie schamieć i wrócić do formy:) A pogoda u mnie taka jak u Olgi, koło południa przygotowałem się dzielnie na załamanie aury i kiszka:( Jak by nie patrzeć, to i tak zawsze Dupetek dostaje w dupę:((( Odpowiedz Link
tw_wielgus Wątkopodbijacz... 03.09.12, 19:18 Prawda że ponure miejsce? Uprzedzając pytanie nadmienię, że wilkołaki jeszcze nie wstały. Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Wątkopodbijacz... 03.09.12, 19:49 Ten to się chyba akurat szykuje do "You can dance" Odpowiedz Link