Dodaj do ulubionych

Mówta sobie co chceta!

22.05.12, 15:04
Ale te wszystkie inkwizytory średniowieczne, co babom pozwałały jedynie czubek nosa z ciuchów pokazać, to miały rację!! Wróciłem z miasta i tyle obnażonych wdzięcznie kobitek - np. w trykotówkach bez stanika, że hormony mi zdrowe myślenie zakłóciły, a co dopiero z małolatami się dzieje:(
Wieczorem będę musiał ponegocjować z Żonką!
Obserwuj wątek
    • ewa9717 Re: Mówta sobie co chceta! 22.05.12, 15:13
      Jagna, jagze bedzie wzglendem tego co i owszem?
    • dzidzia_bojowa Re: Mówta sobie co chceta! 22.05.12, 15:14
      Ja tam chwalę sobie dzisiejsze obyczaje i z upodobaniem chadzam w trykotach. Nie wiem jak wytrzymywano w upale w barchanach i gorsetach. Panom nie było lepiej: te sztywne koszule, surduty, fulary i śmieszne ineksprymable:)

Ciekawe (choć nie aż tak bardzo) jakie wydzielano wówczas wonie cielesne...
      • zbigniew_clapton Re: Mówta sobie co chceta! 22.05.12, 15:19
        Wonie były przykrywane perfumą, madame.
        • ave.duce Re: Mówta sobie co chceta! 22.05.12, 15:26
          ... Nie nazywajmy nigdy, że szambo jest perfumerią ...
          • dzidzia_bojowa Re: Mówta sobie co chceta! 22.05.12, 15:34
            Nieumyty lud w dzisiejszych czasach nie używa perfumy gdyż go nie stać. Dzisiaj nieumyty lud śmierdzi swobodnie i bez wonnych przykrywek o czym przekonałam się przebywając w miejscu publicznym jakim jest bank. Czasem muszę udać się do banku i odstać swoje bo nie wszystko da się załatwić przez internet, niestety. Do tych pór mam w ustach słodkawy smak mdłości od tych upojnych zapachów emitowanych przez rodaków. Bank przyoszczędził na klimatyzacji. Ekstremalne przeżycie.
            • ave.duce Re: Mówta sobie co chceta! 22.05.12, 15:38
              No i zostało samo szambo ;)
              • dupetek Re: Mówta sobie co chceta! 22.05.12, 16:26
                Ale oni wewtedy nie odczuwali tego tak strasznie, bo wszyscy śmierdzieli i to nie dotyczy tylko średniowiecza, bo np. dwór Ludwika XIV też cuchnął i był zawszony! Lawenda i inne zioła łagodziły to trochę.
    • olga_w_ogrodzie Re: Mówta sobie co chceta! 22.05.12, 15:18
      wróciłam z basenu.
      tam to dopiero.
      tak gorąco, że nawet panie w słusznym wieku olewały opinię, że może w ostrym bikini nie teges.
      jak dla mnie, to co nie teges - upał i już.
      • damakier1 Re: Mówta sobie co chceta! 22.05.12, 15:52
        Wzięłaś na basen wszystkie cztery psy?
        • olga_w_ogrodzie Re: Mówta sobie co chceta! 22.05.12, 16:03
          ja bym wzięła najchętniej.
          no ale musiały zostać w rodzimych domach.
          za to, gdym wróciła, tom została zajęzorowana twarznie.
          miałam je tylko na spacer brać i jeść podać, ale żal mi ich samotności to do siebie biorę.
          one mnie znają, bo z sąsiadkami z nimi razem łaziłam.
          i tak się mi podoba, że wszystkie cztery ze schronu wzięte przez osoby, którym naprawdę nie przelewa się.
          a jedna to jest wypisz wymaluj Wronka.
      • dupetek Re: Mówta sobie co chceta! 22.05.12, 21:18
        Fajnie Olgo, że odżyłaś!!! Wczesną wiosną buntowałaś się przed spacerem nad Wisłę:)
    • damakier1 Re: Mówta sobie co chceta! 22.05.12, 15:51
      Powiem Wam, że ten upał to jeszcze jakoś znoszę. Ale mój mąż okropnie nieszczęśliwy i marudny przez ten upał to już doprawdy jest NIE - DO - ZNIESIENIA!
      • ploniekocica Re: Mówta sobie co chceta! 22.05.12, 15:56
        Rozumiem Twego męża. Dzisiaj rano doszłam do wniosku, że moją ukochaną pora roku jest jesień oraz przedwiośnie.
        Poza upałem przeszkadzają mi hordy ludzi na ulicach, w parkach i we wogle wszędzie - socjopatka jestem jak wiadomo.
        • olga_w_ogrodzie Re: Mówta sobie co chceta! 22.05.12, 16:07
          na basen, Kociczko.
          tam się daje radę.
          tylko no jak, jak płynąć, by zmierzać do dna ?
          mnie wypycha.
          a W-wie nawet nie ma denerwujących tłumów na basenie.
          i chloru, gdyby było tak dużo, jak onegdaj, to dawno bym alergiczne objawy miała.
          chyba mieszają z ozonem już.
          • ploniekocica Re: Mówta sobie co chceta! 22.05.12, 16:42
            Na basenie jest zawsze dla mnie za dużo ludzi. Dla mnie powyżej pięciu osób w basenie to jest dużo za dużo.
            Naprawdę aspołeczna jestem, choć ludziom życzliwa.
      • dupetek Re: Mówta sobie co chceta! 22.05.12, 16:19
        Rozumiem Twojego męża Damo! A czy Ty ulegasz sugestiom małzonka i wchodzisz w negocjacje?
      • dupetek Re: W skali od 1 do 10 22.05.12, 21:16
        W skali od jeden do 10, to pani Trusia mieści się w tym klipie w okolicy 500, a nawet i tauzena bym nie poskąpił!
        • trusiaa Re: W skali od 1 do 10 23.05.12, 09:44
          No ba! :)

https://farm3.static.flickr.com/2021/2058796901_c728ed0b2c.jpg
          • dupetek Re: W skali od 1 do 10 23.05.12, 15:52
            W przedszkolu Trusia też była piękna!
    • gat45 Jaki znowu upał ??????????????????? 22.05.12, 17:45
      nędzne 16 w najcieplejszem momęcie dnia

meteo.orange.fr/
      • dupetek Re: Jaki znowu upał ??????????????????? 22.05.12, 21:12
        Przyjeżdżaj Gatusiu do Polski, bo zamarzniesz tam biedulko! Ja już się rozglądam za miejscem dla palmy, a nawet kilku, bo jak tak dalej pójdzie, to i jakąś piramidę trza będzie huknąć i olewać oferty biur podróży.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka