Dodaj do ulubionych

Na podniesienie morale

• trusiaa Słowa do wglądu 12.07.12, 19:35
      Jestem sobie krakowianka,
      Faj duli, faj duli, taj,
      Mam fartuszek po kolanka,
      Faj duli, faj duli, faj.

A spódniczkę jeszcze wyżej,:
      Faj duli, faj duli, faj,
      Żeby chłopcom było bliżej,
      Faj duli, faj duli, faj.

Kiedy idę do kościoła,
      Faj duli, faj duli, faj,
      Pełno chłopców za mną woła,
      Faj duli, faj duli, faj.

Na jednego mrugnę oczkiem,
      Faj duli, faj duli, Taj,
      A drugiego trącę boczkiem
      Faj duli, faj duli, faj.

Z trzecim pójdę w krakowiaka,
      Faj duli, faj duli, faj,
      A czwartemu dam buziaka,
      Faj duli, faj duli, faj.

Z piątym pójdę do kawiarni,
      Faj duli, faj duli, faj,
      Z szóstym pójdę do sypialni
      Faj duli, faj duli, faj.

Z siódmym pójdę rwać jabłuszka,
      Faj duli, faj duli, faj,
      Z ósmym pójdę spać do łóżka,
      Faj dufi, faj duli, faj.

Ludzie mówią, że ja mała,
      Faj duli, faj duli, faj.
      A ja chłopcom bym dawała
      Faj duli, faj duli, faj.

Jestem sobie krakowianka,
      Faj duli, faj duli, faj,
      Mam fartuszek, nie mam wianka,
      Faj duli, faj duli, faj.

BONUS

Wianka wkładać już nie muszę, faj duli...
      I majteczek pod fartuszek, faj duli...

Dla każdego zamiast wianka, faj, duli...
      Pod fartuszkiem niespodzianka, faj duli...

Pod fartuszkiem niespodzianka, faj duli...
      Na życzenie pana Janka, faj duli...

Pod fartuszkiem jest koteczka, faj duli...
      W sam raz dla mego Władeczka, faj duli...

Pod fartuszkiem mała kotka, faj duli...
      Czeka dziś na pana Włodka, faj duli...

Pod fartuszkiem mam królika, faj duli...
      Również dla pana Ludwika, faj duli...

Pod fartuszkiem chowam ptysia, faj duli...
      Tylko dla mojego Rysia, faj duli...

Pod fartuszkiem mała szparka, faj duli...
      Dla naszego pana Marka, faj duli...

Pod fartuszkiem trzymam ptaszka, faj duli...
      Także dla pięknego Staszka, faj duli...

Pod fartuszkiem przepióreczka, faj duli...
      Głównie dla pana Jureczka, faj duli...

Pod fartuszkiem zazuleńka, faj duli...
      Na wyłączność pana Heńka, faj duli..

Pod fartuszkiem kotka dzika, faj duli...
      Tylko dla pana Tadzika, faj duli...

Pod fartuszkiem mała myszka, faj duli...
      Czeka dziś na pną Zbyszka, faj duli...

Pod fartuszkiem mysz malutka, faj duli...
      Oczekuje pną Lutka, faj duli...

Pod fartuszkiem mam wróbelka, faj duli...
      Tylko dla naszego Felka, faj duli...
      • ave.duce Re: Słowa do wglądu 12.07.12, 19:55
        Pod fartuszkiem mam saspensa, faj duli...
        Tylko dla Mana_Sapiensa, faj duli...
        • trusiaa Re: Słowa do wglądu 13.07.12, 10:01
          Pod fartuszkiem kałach tkwi, faj duli...
          Lulajże, Dupetku, mi, faj duli...
          • ave.duce Re: Słowa do wglądu 13.07.12, 11:04
            Pod fartuszkiem kosz koźlaków, faj duli...
            Nie zasypiaj mi, Humbaku, faj duli...
          • ave.duce Wołanie (Dupetka) na puszczy ;) 13.07.12, 14:49
            trusiaa napisała:

> Pod fartuszkiem kałach tkwi, faj duli...
            > Lulajże, Dupetku, mi, faj duli...
            • trusiaa Re: Wołanie (Dupetka) na puszczy ;) 13.07.12, 15:15
              Nie wołanie, jeno meldunek - w prostych, żołnierskich słowach.
              • ave.duce Re: Wołanie (Dupetka) na puszczy ;) 13.07.12, 16:03
                Acha...

https://moonbeammcqueen.files.wordpress.com/2007/07/womanonbike.jpg
                • trusiaa Re: Wołanie (Dupetka) na puszczy ;) 13.07.12, 16:06
                  O! dziękuję, że pijesz do mnie, o Ave :)
                  • ave.duce Re: Wołanie (Dupetka) na puszczy ;) 13.07.12, 16:10
                    Pije Trusia do Dupetka, Dupetek się chwieje z letka.

Luli, luli w tej koszuli?!
                    • ave.duce Re: Wołanie (Dupetka) na puszczy ;) 13.07.12, 16:11
                      Trusiaaaaaaaaaaa!

ps. kaczystka?!
                      • trusiaa Re: Wołanie (Dupetka) na puszczy ;) 13.07.12, 16:26
                        Słuchaaam?!
                        • ave.duce Re: Wołanie (Dupetka) na puszczy ;) 13.07.12, 16:34
                          Kota z podniesionym ogonem w worku wykręcasz, ot co!
                          • trusiaa Re: Wołanie (Dupetka) na puszczy ;) 13.07.12, 16:40
                            Jak to szło? Im kot starszy...
                            • ave.duce Re: Wołanie (Dupetka) na puszczy ;) 13.07.12, 16:42
                              Lipa.
                              • trusiaa Re: Wołanie (Dupetka) na puszczy ;) 13.07.12, 16:58
                                Słuszna uwaga, taki Kochanowski: siedział pod lipą i nie wychodząc miał 5 dzieci.
                                Inne (u)twory też płodził bez opamiętania.
                                • ave.duce Re: Wołanie (Dupetka) na puszczy ;) 13.07.12, 18:15
                                  • trusiaa Re: Wołanie (Dupetka) na puszczy ;) 13.07.12, 18:39
                                    Teraz możesz zaśpiewać, możesz w tańcu skoczyć;

Uhm: ja mogą Panu Majstrowi skoczyć... co najwyżej ;)
                                    • ave.duce Re: Wołanie (Dupetka) na puszczy ;) 13.07.12, 18:48
                                      https://www.book.hipopotamstudio.pl/wp-content/gallery/cache/926__404x1000_dzieci_pana_majstra_1.jpg

poetica.freehost.pl/dziecipanamajst.pdf
                                      • trusiaa Re: Wołanie (Dupetka) na puszczy ;) 13.07.12, 18:54
                                        Dzieci? Trusie Pierniki chyba.

A ja jezdem siła fachowa.

• ave.duce Re: Wołanie (Dupetka) na puszczy ;) 13.07.12, 18:56
                                          Hydrauliczka?
                                          • trusiaa Re: Wołanie (Dupetka) na puszczy ;) 13.07.12, 18:59
                                            Pacz, Pani, jak nie wierzysz:

https://cs1351.vkontakte.ru/u3748951/a_f612eb33.jpg
                                            • ave.duce Re: Wołanie (Dupetka) na puszczy ;) 13.07.12, 19:02
                                              To fot. z Francji?
                                              • trusiaa Re: Wołanie (Dupetka) na puszczy ;) 13.07.12, 19:08
                                                Najlepsza moja :) A przetykaczka z OBI, jakby pytał ktoś.

Tak to działa.

• trusiaa Re: Wołanie (Dupetka) na puszczy ;) 13.07.12, 16:26
                      Jeżeli osoba na rowerze to nie Ty, bo ja - na pewno nie, to musi to być Dupetek we własnej osobie.
                      Skoro lubi pić w koszuli,
                      No to: jazda!
                      Lulu luli
                      • ave.duce Re: Wołanie (Dupetka) na puszczy ;) 13.07.12, 16:35
                        To jest HUMBAK! Zajrzyj do matecznika, tam jest TWARDY dowód.
                        • trusiaa Re: Wołanie (Dupetka) na puszczy ;) 13.07.12, 16:39
                          Z powodu: rower? Rower się nie liczy, może panowie sobie pożyczają nawzajem i w wicewersji.
                          • ave.duce Re: Wołanie (Dupetka) na puszczy ;) 13.07.12, 16:43
                            Wino, Dupetek i śpiew.
                            • trusiaa Re: Wołanie (Dupetka) na puszczy ;) 13.07.12, 16:59
                              i zieew? Powiedziałaś: ziew?

Fakticznie, ffszak ululany on (kołysanką mą).
                              • ave.duce Re: Wołanie (Dupetka) na puszczy ;) 13.07.12, 18:15
                                Ano właśnie. Wszystko się zgadza.
                                • trusiaa Re: Wołanie (Dupetka) na puszczy ;) 13.07.12, 18:32
                                  Śpi, więc jeść nie woła.
                                  Uf.
                                  • ave.duce Re: Wołanie (Dupetka) na puszczy ;) 13.07.12, 18:39
                                    Apetyt Dupetka rośnie w miarę spania.
                                    • trusiaa Re: Wołanie (Dupetka) na puszczy ;) 13.07.12, 18:40
                                      ...sApania?! Ave, bój się PamBuka!
                                      • ave.duce Re: Wołanie (Dupetka) na puszczy ;) 13.07.12, 18:50
                                        ... Już ledwie sapie, już ledwie zipie, a jeszcze Trusiaa węgiel w niego sypie ...

ps. to się teraz nazywa "węgiel"?!
                                        • trusiaa Re: Wołanie (Dupetka) na puszczy ;) 13.07.12, 18:57
                                          Pani se poczyta, czym Dupetka faszeruję w nagłych przypadkach.
                                          • ave.duce Re: Wołanie (Dupetka) na puszczy ;) 13.07.12, 19:01
                                            Węgiel drzewniany z sękiem?
                                            • trusiaa Re: Wołanie (Dupetka) na puszczy ;) 13.07.12, 19:08
                                              Żadna lipa!
              • ave.duce No dobra, oto fot. służbowa > 13.07.12, 16:16
                https://th189.photobucket.com/albums/z37/marven15/th_Usagi-Colored.jpg
                • trusiaa Re: No dobra, oto fot. służbowa > 13.07.12, 16:31
                  I można skromnie i profesjonalnie? Można.
                  • ave.duce Re: No dobra, oto fot. służbowa > 13.07.12, 16:36
                    Z kijem i marchewką. Jasne.
                    • trusiaa Re: No dobra, oto fot. służbowa > 13.07.12, 16:38
                      Kija nie stwierdzam, zakuty łeb jedynie :)
                      • ave.duce Re: No dobra, oto fot. służbowa > 13.07.12, 16:44
                        To stwierdź.

Jak Pan Buk dopuści, to i z kija wypuści.
                        • trusiaa Re: No dobra, oto fot. służbowa > 13.07.12, 17:01
                          Łatwiej kijek pocienkować niż go potem pogrubasić.
                          • ave.duce Re: No dobra, oto fot. służbowa > 13.07.12, 18:23
                            https://baseball.epicsports.com/images/29632/0/sam_bat/E29632_RB8/rb8_natural_black.jpg
                            • trusiaa Re: No dobra, oto fot. służbowa > 13.07.12, 18:28
                              A.

Modelowy egzemplarz z Sèvres musiałaś mi w oko wsadzić?
                              • ave.duce Re: No dobra, oto fot. służbowa > 13.07.12, 18:42
                                Że co prrroszęęę?!

To przykład kijka obronnego.
                                W końcu BAT to temat, który był już w tym wątku poruszany.
                                • trusiaa Re: No dobra, oto fot. służbowa > 13.07.12, 19:00
                                  Był? Może i był, ale nie wygląda na wszcząchniętego ani zmięszanego.
                                  • ave.duce Re: No dobra, oto fot. służbowa > 13.07.12, 19:03
                                    Bo to ślepa latająca mysza, to jak ma wyglądać?!
                                    • trusiaa Re: No dobra, oto fot. służbowa > 13.07.12, 19:11
                                      Tak?

https://holybiblez.com/images/fsm.jpg
        • man_sapiens Re: Słowa do wglądu 13.07.12, 15:42
          Fartuszków u mnie dostatek, ale i ten przyjmuję z wielką radością i wdzięcznością jako znak...
          Dalej nie piszę czego znak, bo jeszcze się skończy rozwodem a na dodatek dzieci czytają.
          • ave.duce Re: Słowa do wglądu 13.07.12, 15:59
            Wiesz, to nie było całkiem bezinteresowne, wszak pamiętam Twoje wpisy
            nt. prezentów dla żony, może przy okazji i mnie coś malutkiego wleci do fartuszka?

https://static1.platine.pl/i/art/130/162178_art.jpg
      • damakier1 Re: Słowa do wglądu 12.07.12, 22:49
        A ja tam jestem stateczna i grzeczna:

Pod fartuszkiem mam ofertę, faj duli ...
        Tylko dla mojego Erte, faj duli...
        • ave.duce Mądrej głowie dość, Panie do klawiatur! 13.07.12, 08:20
    • humbak Re: Na podniesienie morale 12.07.12, 23:15
      Cóż, ja nie mam problemów z morale, od kiedy wiem że strzeże nas:
      www.flickr.com/photos/amor2c/3023433849/
      • humbak Re: Na podniesienie morale 12.07.12, 23:17
        Acha... a czemu to pojawiło się w tym wątku:
        https://thethoughtexperiment.files.wordpress.com/2010/07/math.jpg
        • trusiaa Re: Na podniesienie morale 12.07.12, 23:37
          Bat czuwa, nieprawdaż? ;)

forum.gazeta.pl/forum/w,89075,137383456,137387334,Re_Pol_wieku_.html
          • humbak Re: Na podniesienie morale 12.07.12, 23:58
            Czuwanie? Nie po poruszniu tematu Painted Black. Płynę... aktulanie pod wpływem Minor Nine już. A potem pewnie Executor, Bug'a.
            • trusiaa Re: Na podniesienie morale 13.07.12, 00:08
              Oho... ;)
              Płyń po morzach i oceanach, przynoś chwałę FzD. Nadaję Ci imię: Humbak
              Trzymaj pion:

https://cl.jroo.me/z3/_/B/0/d/a.baa-whale-says-hi.jpg
              • trusiaa Re: Na podniesienie morale 13.07.12, 00:24
                Poison Dart i Run the Place Red pasują mi, ale żeby w nocy?! O tej porze - nieżywam.
                • humbak Re: Na podniesienie morale 13.07.12, 00:28
                  Na Pressure jest sporo spokojniejszego repertuaru. A jeśli chodzi o Posion Dart, to (z całym szacunkiem dla Warrior Queen) wolę wersję z Flow Danem
                  www.youtube.com/watch?v=INqbKQUDJTw
                  • trusiaa Re: Na podniesienie morale 13.07.12, 00:37
                    Fajny, bardzo czarny głos, ciarki chodzą.
                    Przypomniał mi się właśnie Michael Clarke Duncan :)
                    • trusiaa Re: Na podniesienie morale 13.07.12, 00:44
                      Aktor, ofkors, tu grał:

• humbak Re: Na podniesienie morale 13.07.12, 07:10
                        Nie co co Ty? Czarnucha o takim wyglądzie głos-aparycja nie da się nie znać. Od razu mi się gęba uśmiecha jak go widzę:)
                        A Flow Dan jak nazwa wskazuje najlepszy ma flow... ale i głos jest spitzenklasse.
                        • humbak Re: Na podniesienie morale 13.07.12, 07:17
                          Nie wyglądzie tylko combo:)
                          • trusiaa Re: Na podniesienie morale 13.07.12, 07:19
                            :)

O, Humbak: herbatki? Kaff?
                            • trusiaa Re: Na podniesienie morale 13.07.12, 07:27
                              Wybierz sobie.
                              • humbak Re: Na podniesienie morale 13.07.12, 07:45
                                Wybaczy Pani, nie sądziłem że ktoś jeszcze ma leniwy piątek, w mej krótkowzroczności:)
                                • humbak Re: Na podniesienie morale 13.07.12, 07:46
                                  Acha... no i kaff... sam sobie wytłoczkuję. Ale to za chwilę- nic na pusty żołądek.
      • trusiaa Re: Na podniesienie morale 12.07.12, 23:30
        A od kiedy wiesz, Humbaku?
        • humbak Re: Na podniesienie morale 12.07.12, 23:36
          Niestety od niedawna. Choć z drugiej strony jak wiadomo im kolejka górska wyższa, tym lepsza zabawa;)
          • trusiaa Re: Na podniesienie morale 12.07.12, 23:44
            Muszę powiedzieć, Humbaku, że ogromne wrażenie wywarła na mnie Twoja laurka dla Gacka :)
            • humbak Re: Na podniesienie morale 12.07.12, 23:48
              Laurka dla Gacka?
              • trusiaa Re: Na podniesienie morale 12.07.12, 23:50
                Pardon: Hołd dla Nietoperza? :)
                • humbak Re: Na podniesienie morale 13.07.12, 00:04
                  AAaaaa.... no poniekąd. Szczerze mówiąc z najpopularniejszych hamerykańskich supehirołów najpopularniejszych sprawia najlepsze wrażenie. Nie dość że nie jest taki cukierkowy jak Superman, czy Spiderman, to jeszcze filmy dostały lepszych reżyserów. Nolan i Burton są świetni. Raimiego lubię... ale raczej za początkowe, groteskowe, horrorowate dzieła, a nie za ostatnią twórczość.
                  Ale poważniej to nie jestem przesadnym fanem tej konwencji- po prostu szperałem ostatnio w jednym blogu popkulturowym. Do kina chodzić na takie rzeczy lubię, ale to już inna historia.
                  • trusiaa Re: Na podniesienie morale 13.07.12, 00:13
                    W pełni się z Tobą zgadzam, i fakt: cukierkowy nie jest ffcale.
                    Recenzje ostatniej części brzmią zachęcające bardzo, chyba się wezmę i wybiorę.
                    • humbak Re: Na podniesienie morale 13.07.12, 00:22
                      Poprzedni mnie nieco zraził. Z jednej prostej przyczyny- hype w okół ś.p. Ledgera. Chłopak dobry był, nie przeczę ale zrobili z niego w mediach boga, a jak już ośmielili się stawiać go przed Nicholsonem... rozumiesz chyba o co mi chodzi:)
                      • trusiaa Re: Na podniesienie morale 13.07.12, 00:25
                        Aż bałam się to powiedzieć... :)
                        • humbak Re: Na podniesienie morale 13.07.12, 00:33
                          A co? Preferujesz nowego? Zgiń! Przepadnij siło nieczysta!
                          • trusiaa Re: Na podniesienie morale 13.07.12, 00:42
                            Jak mogłabym, skoro go na oczy jeszcze nie widziałam?
                            • humbak Re: Na podniesienie morale 13.07.12, 07:17
                              AaaaaaaAAAAaaaaa... no to warto.
                              • trusiaa Re: Na podniesienie morale 13.07.12, 07:23
                                Ledgera miałam na myśli, jaki tam bóg?

A Parnassus podobał Ci się? - mię bardzo :) Giliamm to sprawił.
                                • humbak Re: Na podniesienie morale 13.07.12, 07:48
                                  Widzałem. Fajne bardzo, choć spodziewałem się nieco więcej. Powiedzmy że nie jest to mój ulubiony film tego gościa... sam jednak nie wiem co bym postawił na I miejscu. Chyba 12 małp.
                                  • trusiaa Re: Na podniesienie morale 13.07.12, 10:14
                                    A Luc Besson? Dla mnie - bardzo. Piąty element mi się nasunął.
                                    Może dlatego, że przepadam za rozbuchanymi scenografiami w oparach absurdu? ;)
                                    • humbak Re: Na podniesienie morale 13.07.12, 10:21
                                      Generalnie Besson jest dla mnie gwarantem dobrej lekkiej rozrywki. Zarówno jako reżyser, jak i producent. Jeśli on jest zaangażowany, jestem niemal pewien że się będę podczas seansu dobrze bawił. Patrz Pozdrowienia z Paryża, choć w tym przypadku spora jest rola Travolty. Natomiast po Kill Billu wziąłem rozbrat z Tarantino, skoro mówimy o tego typu reżyserach. Odgrzewane kotlety, zalatujące chęcią nachapania się na "starość". Guy Ritchie pozostaje w łaskach:)
                                      • trusiaa Re: Na podniesienie morale 13.07.12, 10:51
                                        Mam to samo z Tarantino, a Bękarty wojny to już całkiem :(
                                        • humbak Re: Na podniesienie morale 13.07.12, 10:56
                                          Nawet nie próbowałem. Sama koncepcja filmu zalatuje jakby miał powstać jakieś 30 lat temu. Oldschool ma swój urok, ale musi mieć podstawy- patrz Niezniszczalni Stalone'a. Urocze retro budzące sentyment u ludzi w całkiem sporym spektrum wiekowym. Bzdetna fabuła, obciachowe dialogi i te gęby... Choć szczerze mówiąc nie wiem czy mam ochotę na powtórkę z rozrywki która zaraz będzie wchodzić do kin.
                                          • trusiaa Re: Na podniesienie morale 13.07.12, 11:00
                                            Na razie bym odpuściła - wolę poczekać na pierwsze recenzje niż się rozczarować.
                                    • humbak Re: Na podniesienie morale 13.07.12, 10:35
                                      A tak a propos śmichów chichów, w USA już była premiera Ted'a autorstwa Seth'a MacFarlane'a. I tego przepuścić koło nosa nie można:)
                    • humbak Re: Na podniesienie morale 13.07.12, 00:26
                      Acha, widziałem nowego Spidermana- jest istotnie lepszy od poprzednich. Ma dobre momenty... pod kątem komediowym głównie. Dystansu nareszcie nabrali. No i aktorsko lepszy.
                      • trusiaa Re: Na podniesienie morale 13.07.12, 00:32
                        O dystans właśnie chodzi. Co prawda i dotąd nic nie stało na przeszkodzie, żebym się śmiała w najbardziej niestosownych momentach, ale miło jest wiedzieć, że nareszcie ktoś poszedł po rozum do głowy.
                        Amerykanie z powagą i nabożeństwem zdają się pochodzić do ikon popkultury :)
                        • humbak Re: Na podniesienie morale 13.07.12, 00:35
                          Na szczęście żartować potrafią ze wszystkiego... no może poza Obamą;)
                          I tym pozytywnym akcentem...
                          Dobranoc.
                          • trusiaa Re: Na podniesienie morale 13.07.12, 00:41
                            Dobra. :)
    • trusiaa Re: Na podniesienie morale 13.07.12, 00:02
      Co mię natchło? Otóż wspomnienie stryja mego, wówczas dwudziestoparoletniego - z gitarą ćwiczącego studencki repertuar. Chłonęłam wszystkie teksty i śpiewałam potem godzinami, bardzo chętnie występowałam też przed ciociami i wujkami.
      Zawsze mnie tylko dziwiło, że gdy zaczynał śpiewać o krakowiance, w pokoju zjawiała się Mama, bez słowa wyprowadzała mnie za rączkę, a w drzwiach odwracała się jeszcze, rzucając stryjowi mordercze spojrzenie.
      Z czystej ciekawości poszukałam dziś słów Krakowianki i są! Nareszcie wiem, jak to leciało :)
      • ave.duce Re: Na podniesienie morale 13.07.12, 18:24
        No to jak wysokie jest Twoje morale, a?
        • trusiaa Re: Na podniesienie morale 13.07.12, 18:30
          Ce!
          • ave.duce Re: Na podniesienie morale 13.07.12, 18:58
            Nie wierzę, bez słuchania ww. tekstu? Coś kręcisz.
            • trusiaa Re: Na podniesienie morale 13.07.12, 19:02
              Nic nie kręcę, dopiero co - na stare lata wysUchałam, nie zdążyłam się za młodu zbrukać, ergo: wysokie mam morale.
              • ave.duce Re: Na podniesienie morale 13.07.12, 19:05
                Się po prostu nie mieści w pale,
                to Twoje morale!
                • trusiaa Re: Na podniesienie morale 13.07.12, 19:14
                  Bez kija - ani przystąp.

• dupetek Boszszsze 13.07.12, 20:35
      Sodomia z gomorią do Dworum dotarły:(
      Dupetek się zaczerwienił, fik i znik.
      • ave.duce Re: Boszszsze 13.07.12, 21:25
        Ledwo przyszedł, uciekł już!
        • trusiaa Re: Boszszsze 14.07.12, 07:16
          A nie mówiłam, Wodzowo, że to niedobry pomyS z tym wątkiem był?
          Chyba nie mówiłam jednak.

Trusie som zUeee...

https://animalworld.com.ua/images/thumb/228x228/4/b/19438.jpg

Idę do kąćka.
          • ave.duce Re: Boszszsze 14.07.12, 08:39
            No tak, Ty do kąćka, a ja mam tu sama sprzątać?
    • blind_as_a_bat Na podniesienie morale 18.07.12, 01:10
      Pań z FzD z dedykacją od gacka jednego.

https://www.umnet.com/pic/diy/screensaver/6/dancing-bat-64717.gif

Bez słów.
      • ave.duce Wszystko mi opadło, a zwłaszcza morale ;) 18.07.12, 09:17
        Dzięki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka