ewa9717 Re: Polacy za granicą 03.10.12, 18:20 Nie tak źle, pierwsza "kurwa" pada chyba dopiero w 58 sekundzie ;) Odpowiedz Link
ave.duce Re: Polacy zagranicą 03.10.12, 19:06 Ekstra odpowiedź na ten komentarz: Zenada... nie wiem z czego sie smiejecie.. Polska zasciankowy kraj pelen homofobow, antysemitow i ludzi takiego pokroju jak 2 osobnikow w filmie. Wstyd! goldengibon 1 day ago => Obrażasz mnie jako Polaka! Nie jestem homofobem, bo pedałów się nie boję, ale pedała nie lubię i nie toleruję. Żyda tak samo jak i sztuczne państwo Izrael. Do rudych nic nie mam poza tym, że nie mają dusz. Do tego nie toleruję, nie lubię i jestem anty do wielu innych chorych i popularnych trendów. Chuj Ci do tego, nie masz prawa nazywać Polski zaściankową a jego mieszkańców chamami, bo własnie dzięki temu wyróżniamy się od innych spedalonych, kolorowych narodów.Kiedyś to wyjdzie na naszą korzyść mosking in reply to goldengibon (Show the comment) 20 hours ago Odpowiedz Link
maniasza Re: Polacy zagranicą 03.10.12, 23:24 Polacy jak lecą zagranicę, to klaszczą po wylądowaniu... Ciekawy zwyczaj ;) Odpowiedz Link