gat45 07.12.12, 17:11 Stoję ci ja jak ta rozdarta brzoza na rozstajnych drogach. Decyzję podjąć musżę szybko, a za i przeciw mam równiusienko po 50%. No to głosujcie : kto mówi TAK kto mówi NIE ?????? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gat45 dobre rady w stylu : 07.12.12, 17:16 - rób, co chcesz - cokolwiek wybierzesz, będziesz żałować itp będę wycinać BEZLITOŚNIE . Odpowiedz Link
dorola13 o matko, co wy się tak certolicie: 07.12.12, 18:18 TAK! oczywiście, że tak, nad czym się to w ogól zastanawiać? Odpowiedz Link
dorola13 Re: o matko, co wy się tak certolicie: 07.12.12, 18:20 uściślę- cokolwiek to jest, działaj, nie zaniechaj- tylu rzeczy żałuję, których NIE zrobiłam, a wszystkie, nawet największe głupoty, które zrobiłam, jakoś sobie umiem wybaczyć:D Odpowiedz Link
l_zaraza_l Re: o matko, co wy się tak certolicie: 08.12.12, 10:21 dorola13 napisała: > uściślę- cokolwiek to jest, działaj, nie zaniechaj- tylu rzeczy żałuję, których > NIE zrobiłam, a wszystkie, nawet największe głupoty, które zrobiłam, jakoś sob > ie umiem wybaczyć:D Albowiem nie ma gorszego grzechu niż grzech zaniechania. Jak nie zadziałasz, droga Gat, to nigdy się nie dowiesz, co by było gdyby. A takie późniejsze gdybanie, gdy na zadziałanie jest zbyt późno, jest straszliwie męczące. Odpowiedz Link
ave.duce Re: o matko, co wy się tak certolicie: 08.12.12, 10:34 Jako fatalistka uważam, że to i tak nie Gat zdecyduje ;) Odpowiedz Link
damakier1 Re: Pomożcie Gatu, dobrzy ludzie ! 07.12.12, 17:17 O rany! Toż to najprawdziwsza rosyjska ruletka! Powiem TAK i przeze mnie zrobisz coś strasznego, powiem NIE i powstrzymam Cię przed czymś wspaniałym. Nie, nie wciągniesz mnie, Gatu, w tę przewrotną zabawę. W tej sytuacji mogę tylko powiedzieć : MOŻE? Odpowiedz Link
damakier1 Re: Pomożcie Gatu, dobrzy ludzie ! 07.12.12, 17:18 Nacisnęłam "wyślij" i przeczytałam Twą pogróżkę. No cóż? - Tnij! Odpowiedz Link
gat45 Re: Pomożcie Gatu, dobrzy ludzie ! 07.12.12, 17:21 A właśnie że nie wytnę ! Zła jestem jak os rój , więc skoro mówisz - tnij ! to ja właśnie nie wytnę. O ! Odpowiedz Link
ave.duce Nie albo tak. 07.12.12, 18:03 Przynajmniej to, co primo mam na myśli. A co - to tajemnica. Ale o czymś innym secundo, kiedy myślę - to tak. Odpowiedz Link
inna57 Re: Pomożcie Gatu, dobrzy ludzie ! 07.12.12, 18:32 A można prezesem ? "Wiem ale nie powiem" A szczerze dylematy są jak krawaty, nigdy żaden tak naprawdę nie pasuje. Odpowiedz Link
off_nick Re: Pomożcie Gatu, dobrzy ludzie ! 07.12.12, 19:47 Przepadam za Gatemczterdziestympiątym od stuleci nad wyraz i głosuję 'NIE'... Chag Chanukach Sameach dla Cię. Odpowiedz Link
tojajurek Re: Pomożcie Gatu, dobrzy ludzie ! 07.12.12, 20:11 TAK! Tak - bo może będzie lepiej. Tak - bo może będzie ciekawiej. Tak - bo może to jest właśnie TO. Tak - bo można zawsze potem zmienić zdanie. Tak - bo, gdy się powie NIE, można potem latami zastanawiać się co się kryło po drugiej stronie lustra. Odpowiedz Link
ave.duce Na poważnie: Twój atek jest nie fer. 07.12.12, 20:17 Sama kiedyś podobny założyłam, to wiem. Odpowiedz Link
ewa9717 Re: ATEK? Mon Dieu... Mątek. 07.12.12, 22:10 Poradzę ci jak matka: rób jak uważasz! Odpowiedz Link
zbigniew_clapton Re: Pomożcie Gatu, dobrzy ludzie ! 07.12.12, 22:27 Nie, kurwa! Oszalałaś? Odpowiedz Link
tojajurek A tak w wewoglu 07.12.12, 22:39 Co tu kombinować wewte i wewte, jak świat ma potrwać jeszcze równo dwa tygodnie? Jedno co warto, to upić się warto. Można jeszcze obejrzeć film Sergio Leone "Ostatnie dni Sodomy i Gomory". Rosanna Podesta sodomiła tam aż miło. Odpowiedz Link
magdolot Re: A tak w wewoglu 07.12.12, 23:36 Tak - jak to ofensywa. Nie - jak defensywa. A Wodzowa tak niech do ućciwości nie pije, bo my tu robimy za orełka i reszkę zwyczajnie. To nie nieuczciwość jest; najwyżej traktowanie instrumentalne. Odpowiedz Link
gat45 Gat pięknie dyga w podzięce 08.12.12, 08:43 przed wszystkimi, którzy tutaj mu pomogli. Decyzja podjęta, Gat zadowolony i lekko mu na sercu. Dziękuję orzełkom, reszkom, rewolwerom do ruskiej ruletki, Dorolowemu lusterku i w ogóle wszystkim. Szczególne zaś podziękowania składam : - Pani Off-nickowej, bo dawno podobna niespodzianka mnie nie spotkała, jak ta jej deklaracja - Czeciemu, bo się do mnie wreszcie odezwał ! :) Obiecałam sobie, że się więcej nie dam zapędzić w taki rozterkowy kozi róg. Obiecanki cacanki... Odpowiedz Link
dzidzia_bojowa Re: Pomożcie Gatu, dobrzy ludzie ! 08.12.12, 15:55 Trusieńko, ale masz lefreks:) Gatu zadowolony bo już po wszystkiem:) I dygał w podzięce. A ja zachowałam się jak struś, Fstrętny struś! Odpowiedz Link
trusiaa Re: Pomożcie Gatu, dobrzy ludzie ! 08.12.12, 17:22 Aha. Już po kłopocie? Cóż, jestem znana z zakładania nadprogramowych wątków i udzielania odpowiedzi kiedy dawno po rybach. Chyba i ten raz mnie nie zdziwił :) Dzięki, Dzidziu, że się nade mną zlitowałaś - pamiętasz scenę z Bridget Jones? ;) Bridget Jones's Diary (3/12) Movie CLIP - Tarts and Vicars Party (2001) HD Odpowiedz Link
tojajurek Zara, zara... 08.12.12, 19:18 Po fszystkim to bedzie jak siem Koniec Świata odbędzie. A przedtem, to Gat będzie rozliczać doradców, co doradzali wbrew. Bo najsamprzód są Dobre Rady, potem Ostateczne Decyzje, a na koniec wyłazi Szydło z Worka. I kto zawinił? Cygan? Odpowiedz Link