Dodaj do ulubionych

Prośba do użytkownika Wlodekbar

10.01.13, 01:29
Czy Pan Wlodekbar zechciałby uprzjmie przestać spamować moją pocztę gazetową?

Będę dźwięczna.
Dziekuję.

---
SPAM to nazwa konserwowej mielonki wieprzowej produkowanej nieprzerwanie od lat 30. XX wieku przez amerykańską firmę Hormel Foods. Wcześniej mielonka tej firmy nazywała się po prostu Hormel Spiced Ham, jednak ta nazwa została zmieniona do SPAM, by zwiększyć atrakcyjność produktu (nowa nazwa być może wywodzi się od skrócenia Spiced Ham lub w innej wersji słów Shoulder Pork and Ham, które opisują zawartość konserwy). (by WIKI)
Obserwuj wątek
    • inna57 Re: Prośba do użytkownika Wlodekbar 10.01.13, 19:44
      Pozwolę sobie dołączyć się do tej prośby.
      • damakier1 Re: Prośba do użytkownika Wlodekbar 10.01.13, 20:30
        A Ty jeszcze nie w ciepłych krajach?
        • inna57 Nawet w gorących ;) 11.01.13, 19:23
          Ale netu mi nie brakuje. Jak mogłabym się z Wami kochani rozstać ;)
          • zgredko Re: Nawet w gorących ;) 11.01.13, 19:31
            inna57 napisała:
            > ...Jak mogłabym się z Wami kochani rozstać
            Dzień bez wazeliny, to dzień stracony:O
    • wlodekbar Re: Prośba do użytkownika Wlodekbar 20.04.13, 20:39
      Nie wiem, o co chodzi, zajrzałem tu teraz i dziwię się.
      Nigdy nikomu żadnej pooczty nie spamowałem.
      Nie wiem nawet, jak to się robi.
      Jestem raczej pięknoduchem, co - sądzę - może potwierdzić Założycielka Forum, gdyz zna mnie z pracy w wydawnictwie.
      Nnie wiem, o co chodzi, ale porzepraszam.
      • man_sapiens Re: Prośba do użytkownika Wlodekbar 20.04.13, 23:11
        Drogi W., jeżeli jesteś niewinny, to są różne możliwości:
        - jakiś spamer albo spamerski program gdzieś tam znalazł twój mailowy adres i przerabia produkowane przez siebie maile tak, żeby wyglądały na twoją produkcję. Nic nie poradzisz.
        - tenże przechwycił twoje hasło do skrzynki pocztowej i wysyła przy jej użyciu. zmień hasło i to na tzw. mocne (czyli długie i nie powstałe z ludzkich wyrazów ale bełkot)
        - masz na swoim kompie trojana. Przeskanuj dobrym antywirusem. Po usunięciu robactwa pozmieniaj wszelkie możliwe hasła.
        • wlodekbar Re: Prośba do użytkownika Wlodekbar 21.04.13, 01:11
          Dziękuję :).
      • zapijaczony_ryj Włodkubar rozpoznałem się na twoim zdjeciu 22.04.13, 14:44
        Jeśli było robione w latach 60 tych lub na początku 70 tych w Warszawie, prawdopodobnie w okolicy MDMu to ostatni w kolejce chlejący gruźliczanke jestem ja, Przynajmniej tak twierdzi moja żona...i koledzy z tamtych lat.
        Czy to jest zdjęcie wykadrowane, czy cały kadr?

tiny.pl/h8jtb
        • ta Re: Włodkubar rozpoznałem się na twoim zdjeciu 22.04.13, 15:15
          Ryju, fajny chłopak z ciebie, ta fryzura i spodnie, super ;)
          • zapijaczony_ryj Re: Włodkubar rozpoznałem się na twoim zdjeciu 22.04.13, 15:47
            ta napisała:

> Ryju, fajny chłopak z ciebie, ta fryzura i spodnie, super ;)

Po włosach jak i po 60 kg wagi pozostały jedynie wspomnienia...
        • wlodekbar Re: Włodkubar rozpoznałem się na twoim zdjeciu 22.04.13, 16:55
          Cały kadr.
          Możesz sobie skopiować.:)))))))))))))
          • zapijaczony_ryj Re: Włodkubar rozpoznałem się na twoim zdjeciu 22.04.13, 17:08
            wlodekbar napisał:

> Cały kadr.
            > Możesz sobie skopiować.:)))))))))))))

Czy to w Warszawie było i w okolicach MDM?
            • wlodekbar Re: Włodkubar rozpoznałem się na twoim zdjeciu 22.04.13, 17:15
              Tak. Marszałkowska przed Pl. Konstytucji,patrząc w kierunku placu po prawej :)))
              Przepraszam, że niewyplamkowane, ale możesz sopbie wyplamkować.:)
            • wlodekbar Re: Włodkubar rozpoznałem się na twoim zdjeciu 22.04.13, 17:18
              I cieszę się, że odnalazłeś siebie na zdjęciu :)))))))))))))))
              • zapijaczony_ryj Re: Włodkubar rozpoznałem się na twoim zdjeciu 22.04.13, 17:32
                wlodekbar napisał:

> I cieszę się, że odnalazłeś siebie na zdjęciu :)))))))))))))))

Ja jeszcze bardziej. Jak to zobaczyłem, to mówię do zony zobacz jaki podobny do mnie facet, a ona jaki podobny, to przeciez ty!
                • wlodekbar Re: Włodkubar rozpoznałem się na twoim zdjeciu 22.04.13, 17:33
                  Noooo!:)))))))
        • man_sapiens Re: Włodkubar rozpoznałem się na twoim zdjeciu 22.04.13, 20:24
          Woda z syfilizatora w twojej szklance jest bez soku. Pewnie oszczędzałeś na piwo, przyznaj się.
          • magdolot Re: Włodkubar rozpoznałem się na twoim zdjeciu 23.04.13, 00:33
            Piękne! :)))))
            Życie wierzgnęło z wdziękiem. Uwielbiam tak.
            Gratuluję obu panom superanckiego spotkania po latach!
            • wlodekbar !! bt 23.04.13, 00:38

• ave.duce Re: Włodkubar rozpoznałem się na twoim zdjeciu 23.04.13, 11:50
              Bo świat jest malutki ;)

https://loisirs.nordlittoral.fr/fichier/image/redac/image/5/c/6/petite-5c63953895c3e5f43a373a580fe7e8be52a26d27.jpg
              • wlodekbar Re: Włodkubar rozpoznałem się na twoim zdjeciu 23.04.13, 13:07
                Nooo:)
    • wlodekbar Re: Prośba do użytkownika Wlodekbar 21.04.13, 01:35
      Jakiej treści był ten spam?:)

W
      • ave.duce Re: Prośba do użytkownika Wlodekbar 21.04.13, 10:33
        Ten spam był z fejsbuka - tak sądzę.
        • wlodekbar Re: Prośba do użytkownika Wlodekbar 21.04.13, 14:03
          Aha, może; dzięki:)
          • maniasza One more time- prosba 20.12.13, 16:19
            Po raz kolejny Pana Wlodkabar prosze o rozwazniejsze korzystanie z sieci spolecznosciowych. Nie zakladam tu złej woli Pana, ale Bardzo proszę o niewysylanie zaproszen, ani innych treści. Nie znam Pana, ponadto wolę byc zapraszającą niz zapraszaną, by samej decydować kogo mam w zawodowym profilu. A Pana nie znam, wiec nie rozumiem po co te zaproszenia.
            Ten spam pochodzi z Linked In.
            Jeśli moge podpowiedzieć, kiedy korzysta Pan z sieci społecznosciowych, prosze uwazniej z nich korzystać, gdyż Pana jeden nierozwazny "klik" uruchamia bardzo rozbudowane algorytmy wyszukująco-kojarzące. W innym przypadku zmusza mnie Pan do zmiany konta/niku na forum, czego nie chciałabym robic.

Dziękuję.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka