ploniekocica 10.04.13, 14:29 na pewne zdjęcie, które znalazłam dziś rano. Ale dziś nie jest czas odpowiedni na podśmiechujki więc przypomnijcie mi za parę dni, bo na pewno zapomnę. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olga_w_ogrodzie Re: Tu jest miejsce 10.04.13, 14:36 chęci podśmiechiwania z tragedii nie mam wcale. ale na kawałek filmu wczoraj trafiłam : Anatomia upadku. i tu akurat widziałam podśmiechiwanie się na maksa, choć, pewno autorom nie o to szło. Odpowiedz Link
ploniekocica Re: Tu jest miejsce 10.04.13, 14:42 To nie jest podśmiewanie się z tragedii jako takiej. Po prostu komuś chyba specjalnie może, ale raczej niechcący wyszło coś absurdalnie śmiesznego. A ponieważ tym kimś jest TVN to oczywiście jest to mowa nienawiści. Odpowiedz Link
widz102 Suchajta, trolle 10.04.13, 16:03 Bo mam zagwozdkę. Ja wiem, że wojna jest wojna - np. rozumu z głupotą, ale... wpisałem sobie cuś rano w gazecie -wiadomościach. Nazbierało....u,u,uuuu! A że trzysta plusów, a co! I raptem w trzy minuty zrobiło sie minus 11. Hejterzy z wstawkami spamującymi, czy zdrowy lud siem na wpis nagle oburzył i w parę dosłownie minut zredukował niżej zera? Ale to mnie tym bardziej cieszy... Paradoksalnie... Odpowiedz Link