tojajurek Re: Łomatko! 05.06.13, 22:15 Albo jeszcze bardziej. I wogule i wszczegule i pod każdem innem wzglendem. Ło! Odpowiedz Link
trusiaa Re: Łomatko! 05.06.13, 22:38 A jusz myślałam, żekto hce po rady. Skoro i tak już nie śpię - może się dowiem, co Panem tak wszcząsło? Odpowiedz Link
tojajurek Re: Łomatko! 05.06.13, 23:29 Eeee tam. Przepraszam, gdzie ja właściwie jestem? Odpowiedz Link
magdolot Re: Łomatko! 06.06.13, 00:11 Ciongle we pszedmurzu i coras cionglej. Łomatko! Odpowiedz Link
tojajurek Re: Łomatko! 06.06.13, 00:24 Ja nie zamawiałem tego tu - co widzę. Prosze wymienić i odgrzać. I gdzie jest książka zażaleń? Odpowiedz Link
trusiaa Re: Łomatko! 06.06.13, 06:05 Ba. Całkiem niedawno też tak myślałam - poprosić kelnera wystarczy (grzecznie, żeby do talerza potem nie napluł!), to nie tylko wymieni, ale jeszcze drynka, na koszt firmy, z przeprosinami poda. I cóż się okazało? Nie wystarczy reklamacja, nie wystarczy zwolnić szefa kuchni i księgowej - klyętelę otóż wymienić by trzeba! Jak to się stało i kiedy? Skąd się naszło tylu wielbicieli jajecznicy z glutami? Najlepiej gdyby Sanepid przyszedł, rozgonił towarzystwo, a potem - knajpę przemalować, zrobić casting na personel, ustalić menu, w drzwiach postawić pana goryla albo i dwóch i bez krawata nie wpuszczać nikogo. Odpowiedz Link
smutas13 Re: Łomatko! 06.06.13, 07:07 ...albo dać cynk Magdzie Gessler, której specjalnością, jest robienie rewolucji kuchennych. Powrzeszczy, porzuca garami, talerzami, przyklnie...czasem jednak okazując ludzkie uczucia, o co jej nie podejrzewałam. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Łomatko! 06.06.13, 11:55 magdolot napisała: > Luckie uczucia? Łomatko! Umiłowanie ka$$y to jak najbardziej ludzkie uczucie, nespa? Odpowiedz Link
tojajurek Re: Łomatko! 06.06.13, 16:02 Bo takie oddychanie, na przykład. Jakieś gupie jest i męczące. Aż wstyd. I śwista. A u rybów - nie. Też bym sobie pomachał płetwami. Wewogle kto to wymyślił? Odpowiedz Link
trusiaa Re: Łomatko! 06.06.13, 16:21 Oj. To dla Pana, w prezencie, żeby się lżej odetchło: Odpowiedz Link
magdolot Re: Łomatko! 07.06.13, 14:14 To może być świstak! Czasem taki usiędzie na człeku i dusi i świszcze, Dusiołek. Wytropić cza, zedrzeć z plec i wysłać do zawijania sreberek. Na poglądowym obrazku przygotowania do zdarcia ujawnionego świstaka. Odpowiedz Link
smutas13 Re: Łomatko! 07.06.13, 21:53 A to ci cfana bestyjka, ten śfistak. Siedzi sobie na ramieniu jednego dobrodzieja, a do drugiego słodkie ślepka robi. Odpowiedz Link
tojajurek Pan tu, Panie Pogorzelski, jaja sobie robisz 07.06.13, 22:51 A ja tu gorę i smarkami się odżywiam. Sąsiedzi proszą, żeby u nas w domu nie szczekało nic po nocach, a to ja kaszlę. Żeszkurdejeżuśmaryjapsiamać. Odpowiedz Link
magdolot Re: Pan tu, Panie Pogorzelski, jaja sobie robisz 07.06.13, 23:47 Czymam kciuk, bo wię jak totak, bo mię czasami rzucywa po ścianach. Ciepłą wodą popijanie mię zaordynowao dziecię pulmonologa, ciepłą kluchą przegryzanie - nie. Śfiszczenie mię zainfekowało Mackę, ale stosowanego tam na nie pacaneum bynajmniej nie polecam, ojnie. Odpowiedz Link
trusiaa Re: Pan tu, Panie Pogorzelski, jaja sobie robisz 08.06.13, 06:42 Biedny Panie ToTyJurku, ffcale żadnych sobie szutków nie robię, tylko kciuki trzymię obie za rychłe wyzdrowienie Pańskie, o: Odpowiedz Link
smutas13 Re: Pan tu, Panie Pogorzelski, jaja sobie robisz 08.06.13, 08:01 Panie Totyjurku, inhalacje, jak nic, pomagają, aby po nocach nie szczekać i upierdliwym somsiadom, co mają zbyt cienkie uszy nie moncić spokoju nocnego, którzy zamiast spać, jak punbóg przykazał, nasłuchowyją, co dzieje się u somsiada za ścianą. O. Odpowiedz Link
smutas13 Re: Pan tu, Panie Pogorzelski, jaja sobie robisz 08.06.13, 08:04 Panie Totyjurku - szybkiego powrotu do zdrowia! Odpowiedz Link
ave.duce Re: Pan tu, Panie Pogorzelski, jaja sobie robisz 08.06.13, 19:51 Trza sąsiadom sprawić eleganckie: Odpowiedz Link
tojajurek Re: Pan tu, Panie Pogorzelski, jaja sobie robisz 08.06.13, 20:56 Czasami człowiek musi, inaczej się zadusi... Odpowiedz Link
ave.duce "Duś albo nie duś, same się poduszą" 08.06.13, 21:26 ... Odpowiedzi na zagadkę konkursową, Jak ma na imię Teresa? Kierować do Nadleśnictwa Strzałowo, Można też pekaesem wysłać esemesa ... Odpowiedz Link
trusiaa Re: Pan tu, Panie Pogorzelski, jaja sobie robisz 09.06.13, 14:00 Jak zdrowie szanowne PanaToJaJurkowe? - pytam, kciuków czymieniem mając obrzękłą prawicę, a także zarówno lewicę. Dla Pana mniód z bobrem: Ten kutwa - Puchatek, trochę marudził, ale co mi tam! Odpowiedz Link
tojajurek Re: Pan tu, Panie Pogorzelski, jaja sobie robisz 09.06.13, 14:36 Trzeciego dnia siedział Tojajurek na stołku w kuchni, a obok niego stały trzy garnczki miodu. Czwartego dnia... A w wewoglu, to wdzięczen żem jest za pamięć życzliwą Waściną i PT Ogółu takoż. Kłaniam uniżenie. J. (jak Ja) Odpowiedz Link