dzidzia_bojowa
04.09.13, 16:30
Szukam jakichś wolnych biletów na imprezy kulturalne w Londynie. Szukam, szukam, szukam i wiecie co? Strasznie ciężko coś znaleźć. To znaczy nie ma nic wolnego, wszystkie bilety na wszystko wyprzedane i biletów brak!
Mnóstwo imprez a w ogóle nie ma wolnych biletów.
Ale znalazłam wolne miejsca na Turandota w Royal Opera House. Trochę drogo. To znaczy strasznie drogo.
www.worldticketshop.pl/opera/bilety_turandot/182628_turandot_londyn
Raczej nie pójdę...
O! Są jeszcze bilety na Watersa i Roda Stewarda
www.worldticketshop.pl/miasta/londyn
Nie żebym skąpiła na kulturę ale wydać całą pensję na bilet to już niezła ekstrawagancja więc dam sobie spokój i pójdę na jakąś imprezę z darmowym wstępem.
Wybieram się na zakupy do Harrodsa. Waciki muszę kupić.:)) Ktoś czegoś poczebuje?
Może na takie buty ktoś leferktuje?:)
www.harrods.com/product/lace-up-boot/casadei/000000000003243905?cat1=new-shoes&cat2=shoes-women-boots
A do kompletu kurtka
www.harrods.com/product/military-coat/balmain/000000000003304597?cat1=new-women&cat2=women-new-exclusives
Niebrzydka. W moim stylu.
I może uda mi się z Harrym porozmawiać. Podobnież on jeszcze stanu wolnego i buja się po imprezach a ja kubek w kubek do Pippy podobna (no, tylko trochę, troszeczkę w uszach). Może jakoś się wkręcę w wielki świat arystokratów?
Tak więc wakacje przede mną. Lecę rajanerem z Wrocławia 19-go. Klaskać nie będę ani się pchać w kolejce do wejścia. Postaram się Wam nie przynieść wstydu